Skip to content

Momenteel actief

Onze eerste biseksuele ervaring
3.67/5 (9)

Hallo, mijn naam is Tamara, ik ben 34 jaar oud en ben een keertje samen met mijn man naar een swingers feestje geweest. Dit is alweer heel wat jaren geleden, van nog voordat ik 30 jaar werd. We kwamen binnen en de sfeer daar was al meteen goed. Iedereen had een drankje, genoot van een wietje op zijn tijd en de muziek was heerlijk ontspannen. Helemaal
mijn ding voor die tijd in mijn leven. We gingen al snel uit elkaar en zaten tussen allerhande mensen die er stuk voor stuk om op te vreten zo lekker uitzagen.

Ik zat naast een stel dat er wel van hield om biseksuele dingen uit te proberen. Ik wist niet zo goed wat ik daarmee aan moest, aangezien ik het nog niet eerder met een vrouw had gedaan. Maar na een paar flinke trekken aan de rondgaande joint was ik al gauw om. Ik wilde die meid best wel eens gaan verwennen, of mij laten verwennen, zo bleek later. Het stel en ik gingen naar een slaapkamer in de villa waar het feest zich plaatsvond en ik keek even naar mijn man en zag dat hij wist waar ik heen ging. Hij stond op en kwam achter mij aan. Gelukkig waren beiden van het stelletje biseksueel, dat scheelde wel hoor. Als mijn man er niet bij was geweest had ik het denk ik toch wel een beetje vreemd gevonden. In ieder geval lagen we daar op bed en mijn man wist inmiddels al een beetje wat de bedoeling was. Hij kon er wel in mee gaan en dus begonnen we met zijn viertjes te zoenen en te strelen. Ik weet niet meer precies hoe, maar uiteindelijk lagen we spiernaakt op het enorme bed die in die slaapkamer stond.

Ik keek mijn man even aan en we wisten dat we hiermee door wilden gaan, dat zagen we in elkaars ogen. En hoewel de mannen eerst de vrouwen en andersom aan het zoenen waren, kwam er uiteindelijk een punt waar ik met de blonde dame aan het vrijen was en mijn man met haar partner. En mijn echtgenoot ging er helemaal in op, dat had ik niet verwacht. Ik dacht dat hij wel iets terughoudender zou zijn, maar verre van dat hoor. Hij lag te tongzoenen en had de behoorlijke dikke pik van die voor ons eigenlijk vreemde kerel al in zijn hand en trok er op los dat het een lieve lust was. Ik werd daar op mijn beurt weer opgewonden van en begon met het poesje van de blonde schoonheid te spelen. Haar hand gleed ook tussen mijn benen en uiteindelijk was het niet haar hand, maar haar mond die mijn kutje aan het verwennen was. Mijn man had inmiddels de penis van die andere vent in zijn mond genomen en zoog zijn wangen hol. Een paar minuten later waren de rollen bij hen omgedraaid.

Ik liet mijzelf verwennen. Op één of andere manier kon ik mijzelf er niet toe brengen om aan een andere kut te gaan likken. Ik wilde best biseks proberen, maar tot op zekere hoogte. Ik genoot, ook al verkeerde ik in een grote wazige toestand. Alsof ik met mijn hoofd in de wolken zat. De wiet deed zijn werk goed, dat was wel duidelijk. Ik kwam geweldig klaar op de snelle vingers en lange natte tong van de blondine en mijn man spoot zijn goedje uiteindelijk over haar metgezel heen, die op zijn beurt op mijn man spoot. Alles daarna is eigenlijk wazig, moet ik eerlijk bekennen. Ik weer alleen dat ik door mijn man ben wakker gemaakt en dat hij mij vertelde dat we naar huis moesten. We hebben na dat feest nog wel wat bi feestjes gehad, maar dan privé. Een extra man erbij, een extra vrouw, maar verder niet zo. Nu zijn we inmiddels rustiger geworden en hebben we genoeg aan elkaar. Maar het experimenteren in die tijd, ik denk er nog vaak met plezier aan terug hoor.

Groetjes van Tamara

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top