Skip to content

Momenteel actief

Mijn Ervaring!
4.49/5 (41)

Hoi, mijn naam is Chantal en ben met 21 jaar een fanatieke sporter. Graag trek ik erop uit naar de bossen, duinen en strand om te hardlopen en zo ook 2 jaar terug.
Ik werd die zaterdag morgenvroeg wakker door de zomerzon in mijn kamer, mijn ouders waren die dag ervoor vertrokken voor 3 weken Spanje en lieten het huis in mijn beheer.
Ik stond loom op, trok de gordijnen open en voelde de zonnestralen op mijn naakte lichaam, omdat wij aan de duinrand wonen in een nogal afgelegen gebied en er verder niemand thuis was leek het me heerlijk om weer eens naakt te slapen.
Terwijl ik zo stond te genieten van de zonnestralen zakte mijn hand af en streelde ik mijzelf onbewust over borsten buik en venusheuvel naar mijn glad geschoren schaamlippen, heerlijk om zo wakker te worden.
Hierdoor begon ik toch wel behoorlijk opgewonden te raken en liet ik even een vinger door mijn inmiddels vochtige lipjes glijden en voelde mijn opwinding.

Even dacht ik erover om verder te gaan maar besloot toch om eerst maar even te gaan hardlopen over het strand, hierna zou een heerlijke douche met eventueel wat extra’s mijn dag goed van start laten gaan.
Met deze gedacht zocht ik mijn sportkleding bij elkaar en wilde een g string uit mijn lade pakken, ik ben nogal erg als het gaat om hoe ik eruitzie en vind onderbroek lijntjes op mijn billen onder kleding echt not done.
Helaas tot mijn verbazing had ik er geen meer liggen en besloot dan ook een normale string aan te trekken. Ik trok mijn sportbroekje aan en zag tot mijn horror de lijntjes tekenen.
Zuchtend dacht ik na over een oplossing terwijl ik het broekje weer uitdeed, in een flits schoot de gedachte door mijn hoofd om gewoon geen string aan te doen. Ideaal dacht ik, helemaal geen zorgen om lijntjes.
Opgewonden trok ik mijn string uit en het broekje weer aan, lekker gevoel dacht ik nog terwijl ik in de spiegel keek. Heel licht kon je door de stof mijn schaamlippen zien zitten maar dit vond ik geen probleem en werd eigenlijk alleen maar opgewonden door deze aanblik.

Ik voelde me opgewonden en nogal stout op dat moment en besloot om mijn strakke sport short aan te trekken die ik nooit aantrok omdat hij nogal doorscheen vanachter. Nu wilde ik weleens zien hoe deze zonder string zou staan.
Toen ik deze aanhad leek het wel alsof hij was gekrompen zo strak als hij aansloot op lichaam, het broekje trok zich volledig in mijn billen en als klap op de vuurpijl doorkliefde hij mijn schaamlippen een beetje.
Ik stond met een duidelijk zichtbare camel toe voor de spiegel en voelde mijn geilheid opkomen, dit kan ik niet maken dacht ik nog terwijl ik verlekkerd naar mezelf keek en over mijn nog blote borsten wreef.
Waarom weet ik niet maar ik besloot eens iets uitdagends te doen en dit aan te houden en terwijl ik mijn sport bh aantrok voelde ik de opwinding groter worden. Ik draaide me nog een keer om en zag dat mijn billen ook zichtbaar waren door de witte stof maar ik wist het zeker, dit durf ik.

Eenmaal buiten liep ik richting de duinen na een paar strekoefeningen begon ik mijn run door de duinen richting het strand, uiteraard kwam ik een wandelaar tegen die zijn hond uitliet en kon ik rekenen op een gapende blik.
Op het strand aangekomen bleek het behoorlijk rustig te zijn en zag ik maar een paar personen her en der, langs het water kon ik rustig hardlopen en begon ik in een aardig ritme te komen.
Het broekje gaf met het gevoel alsof ik niets aan had en dit maakte me echt gek, na een 20 minuten begon ik al aardig te transpireren en liep het vocht over mijn rug naar beneden.
Ik voelde dat mijn achterkant inmiddels nat was geworden en wist dat het dan net leek alsof ik in mijn blote kont liep, omdat er verder nog niemand dichtbij was voelde ik me daardoor alleen nog geiler worden en merkte dit ook.
Van onder voelde ik langzaam maar zeker het vocht tussen mijn lipjes uit lopen en voelde de onderkant vochtig worden, toen ik 15 minuten later stopte om wat extra te strekken zag ik tot mijn verbazing dat van dichtbij alles te zien was.
Je kon niet alleen mijn kont zien maar ook zag je heel duidelijk schaamlippen vanwege het vocht, de stof was geheel transparant geworden door mijn eigen toedoen en ik besloot dan ook niet verder door te lopen omdat ik dan op het drukkere gedeelte zou komen.
Blijkbaar waren er meer mensen het strand opgekomen en zag ik vele mannen verheerlijkt naar mij kijken terwijl ik terugliep maar in plaats van schaamte werd ik juist opgewonden van hun reacties.

Ik kon er niets aan doen maar ik voelde het vocht lopen tussen mijn benen zo opgewonden als dat ik was toen ik bijna terug was, hierdoor besloot ik om nog even verder te gaan de andere kant op waar het een stuk rustiger was omdat hier geen faciliteiten waren.
Na 10 minuten was ik zo heet geworden van het rennen, de zon en de opwinding dat ik wat verkoeling wilde. Ik deed mijn schoenen uit liep blootvoets verder door het water, dit voelde echt heerlijk dat ik ernaar snakte om even een duik te maken.
Nou ben ik weleens eerder naakt gaan zwemmen maar dat was dan altijd in de avond als er niemand meer was, nu echter waren er toch nog wel wat mensen in de verte. Ik besloot nog even wat door te lopen terwijl ik hierover nadacht.
Toen ik om me heen keek en een wandelaar of 2 op een ruime afstand in de duinen zag lopen maar verder niemand dichtbij op het strand zette ik mijn schoenen in het zand en trok in een vlugge beweging mijn sport bh en natte broekje uit.
Poedelnaakt liep ik de zee in om een heerlijk verkoelend onder te duiken, ik zwom wat heen en weer toe ik weer met mijn voeten de grond voelde. Tot mijn schrik zag ik een man vanuit de duinen het strand over lopen naar de zee.

Het was voor mijn onmogelijk om ongezien weer mijn kleding aan te trekken en besloot daarom om nog even wat te zwemmen in de hoop dat de man door zou lopen. De spanning was om te snijden maar de opwinding des te groter toen ik zag hoe de man mijn kleding hoopje passeerde en doorliep.
Gelukkig dacht ik, nog even wachten tot hij weer uit zicht is en dan gauw het strand op waarop de man zich omdraaide en terugliep. Kut dacht ik terwijl ik maar weer een extra baantje deed.
Toen ik weer terug zwom zag ik de man half op het strand richting de duinen teruglopen waardoor ik opluchting maar ook een teleurstelling voelde, vreemd dacht ik nog dat ik opwindend zou vinden om betrapt te worden.
Toen de man bij de duinrand was had ik lef genoeg om nu al het water uit te lopen, ik dacht voordat hij goed zicht heeft op mijn lichaam heb ik mijn kleding weer aan. Vol lef en opwinding liep ik het water uit en mijn stijve tepels vertelden hoe fris het water was.
Eenmaal uit het water zag ik tot mijn schrik mijn kleding niet liggen, even dacht ik uit koers te zijn geraakt tijdens het zwemmen en speurde de waterlijn af.
Toen ik nergens mijn kleding zag viel het kwartje, de onbekende man had mijn kleding meegenomen en zat bij de duinrand in het zand te wachten.

Ik voelde boosheid, schaamte, opwinding en verwarring maar het was het geile gevoel wat mij meester maakte en ik geen andere mogelijkheid zag dan simpel naakt het strand over te gaan naar de duinrand.
Ik wandelde rustig alsof dit me niets kon schelen maar voelde naast wat schaamte me behoorlijk geil worden, elke stap die ik deed deinden mijn volle borsten op en neer en voelde ik mijn kutje weer nat worden.
De warmte van de zon en dit bijzondere kwetsbare gevoel maakte dat ik bloedgeil werd en het sap op een gegeven moment letterlijk langs mijn dijbenen begon te lopen. Ik zag de onbekende man kijken met een dikke grijns op zijn gezicht.
Het boeide me niet meer en ik vond dit eigenlijk wel supergeil. Eenmaal aangekomen stond ik met de handen in mijn zij voor deze man die ik een jaar of 40 schatte en voor deze leeftijd kon ik merken dat hij zich goed verzorgde.
Hij was lichtgrijs met een lichte geschoren baard en behoorlijk gespierd met een knap gezicht, hij lachte vriendelijk naar me toen ik vroeg waar hij mijn kleding had gelaten.
Hij zei dat hij eerst even goed wilde kijken voor ik het terug keek en aangezien ik met zoveel bravoure kwam aanlopen ik er vast geen probleem mee had om even rond te draaien.
Een wereldvreemd gevoel maakte zich van mij meester toen ik deze opdracht kreeg en ik vond dit zo geil dat ik me langzaam omdraaide om mijn volle billen te tonen. Buk eens zei hij terwijl ik met mijn kont naar hem toe stond.
Nog nooit eerder gedaan maar ik was zo geil dat ik alles wilde doen wat deze vreemde man me zei, ik boog langzaam naar voren nadat ik mijn benen iets uit elkaar had gezet.

Omdat ik behoorlijk lenig ben was het geen probleem om ver door te buigen, mijn schaamlippen stonden wagenwijd open door deze pose en mijn billen waren uit elkaar gaan staan. “Geil kutje heb je” zei de man terwijl de slierten geil aan mijn dijbeen bleven plakken.
Ik voelde me behoorlijk kwetsbaar en het maakte me gek, ik stond weer op en draaide me weer om. Toen ik mijn hand uitstak gaf deze man mijn schoenen en mijn sport bh maar het broekje kreeg ik pas na de volgende opdracht.
Geschrokken door de gedachte wat ik dan nog meer moest doen trok ik gedwee mijn overgebleven kleding aan en vroeg wat de volgende stap was, met een goedkeurende lach vertelde hij dat ik hem keurig moest volgen.
Hij stond recht en liep het strand weer op. Ik wist niet goed wat ik moest doen maar op 1 of andere manier bleef ik maar geil en zijn stem voelde vertrouwd, ik had het idee dat het allemaal goed was maar los daarvan wilde een deel van mij ook de ervaring meemaken.
Daarom volgde ik hem zonder broekje het strand weer op met een kletsnat kutje wat bij elke stap steeds meer sap produceerde, na 50 meter kon ik zelfs de sliertjes zien bungelen aan mijn schaamlippen zo nat was ik.
“Je bent wel een geil meisje als je zonder slipje gaat hardlopen en naakt gaat zwemmen of niet?” vroeg hij tijdens het lopen, ik haalde mijn schouders op omdat ik niet ontkennend kon antwoorden maar me schaamde voor het echte antwoord.
Ik vroeg of we langer moesten lopen aangezien ik al een aantal mensen kon zien staan op het strand en ik niet veel behoefte had om zo langs deze mensen te lopen, gelukkig begreep hij het en buigen we weer af richting duinen.
Eenmaal bij de rand aangekomen zei hij dat ik op mijn rug moest gaan liggen met mijn benen wijd en knieën opgetrokken. Ik protesteerde vooral ook omdat die andere mensen nu toch wel redelijk dichtbij waren.

“Je bent vrij om te gaan hoor” zei hij monter, ik dwing niemand hier… opgelucht stak ik weer mijn hand uit voor mijn broekje waarop hij zei “Ik heb je broekje niet, die ben je vast vergeten toen je ging naaktzwemmen op een openbaar strand”.
Gelijk zonk de moed in mijn schoenen en ik holde de duinen in om aan het zicht van de aankomende mensen te ontkomen, achter een duinpan voelde ik mijn hart kloppen en de spanning stijgen terwijl ik me afvroeg hoe ik in hemelsnaam thuis ging komen.
Ik was boos op die man maar ook op mijzelf omdat ik gewoon kletsnat was en bleef tijdens deze hele ervaring, hoe kon mijn lichaam mij zo verraden. Een stem verbrak mijn gedachte en vroeg waar ik was, de man was me dus aan het zoeken.
Even voelde ik aan mijn kletsnatte lippen en een siddering ging door mijn lichaam, “Hier ben ik” riep ik omdat ik wist dat ik niets te verliezen had. Of ik nu zonder broekje naar huis ging of ik voerde zijn opdracht uit, mensen zouden mijn druipende kutje te zien krijgen.
Gevoed door de machteloosheid stond ik op en liep zijn richting op en zonder een woord te zeggen liep ik voorbij hem richting het strand, ik was vastbesloten en gevoed door allerlei gevoelens waar de opwinding voorrang kreeg ging ik liggen op strand.
Ik trok mijn benen wijd en mijn knieën op waardoor mijn zeiknatte kutje wijd openstond en het geil vrij naar beneden liep over mijn kontgaatje, vol schaamte merkte ik dat letterlijk bloedgeil was en dat ik bijna klaar kon komen zo geil als dat ik was.
De man stond achter mij het voorval te aanschouwen en terwijl de 2 onbekende mensen bijna bij ons waren zei hij “sluit je ogen en verwen jezelf”. Schaamte maakte plaats voor gehoorzaamheid en ik volgde zijn woorden op door mijn rechterwijsvinger over mijn lippen te laten gaan.
Even door mijn schaamlippen en over mijn klitje waardoor een aantal schokken door mijn lichaam stroomden, toen met mijn volle hand wreef ik over mijn kutje en smeerde al het geil uit. Ik was super geil en voelde mijn orgasme naderen zonder mijn vingers in mijn kutje te stoppen.
“vergeet je kontje niet” riep een onbekende stem waardoor ik nadacht over de realiteit, de onbekende mensen stonden dus voor mij te kijken hoe ik mij aan het verwennen was.
Normaal als ik mezelf verwen neem ik wel vaker mijn kontje mee door een vinger erin te stoppen maar het was vooral de geile gedachte om dit voor onbekende mensen te doen die ervoor zorgde dat het geil uit mijn kutje stroomde, ik wreef dan ook dit geil over mijn kontje uit en voelde ik mijn orgasme komen.
De vreemde drang om hen te laten zien hoe ik mijzelf in mijn kontje neem was zo sterk dat ik snel een vinger in mijn kontje duwde voordat ik schokkend en kreunend klaarkwam. Het geil werd door het geweld naar buiten geperst mijn onderste was dan ook super nat van al dat vocht.

Onder een klein applaus kwam ik bij mijn positieven en naast mij lag netjes mijn broekje, terwijl ik deze aantrok vertrokken iedereen en lieten ze mij met rust.
Het broekje was nog steeds nat en met al het vocht op mijn onderste kreeg ik het niet voor elkaar om hem aan te trekken. Ik liep daarom zonder broekje de duinen in om het daar te laten drogen.
Ik ging in een duinpan liggen in de zon en liet de hele ervaring nog eens de revue passeren, ik probeerde alles te verklaren waarom ik zo opgewonden werd als ik betrapt of zelfs bekeken werd.
Terwijl ik hierover dacht voelde ik mijn vocht gehalte weer toenemen, kolere dacht ik “ik ben nog steeds botergeil”. Fuck it was de gedachte terwijl ik mijn bh ook uit trok en de hand aan mijzelf sloeg.
2 of 3 vingers in mijn kutje waren geen probleem en onder luid soppen begon ik mezelf te verliezen en kreunde ik alles bij elkaar, ik gaf me volledig over aan het gevoel en wilde nog een keer zo fantastisch klaarkomen.
Mijn andere hand kneedde mijn borsten terwijl ik mijn benen zo wijd mogelijk spreidde, nu met voeten in de lucht en stampend in mijn kutje maakte een overweldigend orgasme zich van mij meester.
Het kreunen had plaats gemaakt voor geile kreten als “Oooh Jaahhh, nnnngggghooo kkkkkooommmm, ik kom klaaarrr”, het geil gutste uit mijn kutje terwijl ik met gesloten ogen en wilde schokken het orgasme ervaarde.
Wederom was de gedachte dat iemand zou kunnen kijken terwijl ik klaarkwam de reden geweest van dit explosief orgasme waardoor het mij duidelijk was dat ik hier echt op kickte.

Ik opende mijn ogen en zag niemand, opluchting en teleurstelling waren weer beide daar. Zuchtend en uitgeput bleef ik nog even liggen om bij te komen.
Toen ik wakker schoot besefte ik pas dat ik in slaap was gevallen en aan de zon te zien had ik wel een uurtje geslapen, snel pakte ik mijn broekje en voelde dat hij droog was.
Om mij heen kijkend wilde ik hem aantrekken maar besefte dat ik mijn gevoel niet moest onderdrukken en moest accepteren dat ik best wel kinky was.
Daarop pakte ik mijn broekje en bh in de hand en vertrok richting het duinpad, heerlijk spannend om zo naakt rond te lopen.
Bij het duinpad aangekomen kwam ik vrijwel direct een aantal wandelaars tegen die mij voor veel dingen uitmaakte en waardoor ik snel doorliep, ik besloot alles weer aan te trekken maar merkte wel dat ik ondanks de opmerkingen wel weer opgewonden was geworden.

Eenmaal thuis gekomen stond ik heerlijk onder de douche en wist het zeker, deze ervaring moest een opvolging krijgen. Mijn interesse en nieuwsgierigheid was geboren.
Mischien vertel ik deel 2 ook wel een keer.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Gekke maar ook geile gebeurtenis… is het echt gebeurd?
    Zo levendig en spannend opgeschreven!

    Als je wilt mag je deel 2 ook wel neerzetten.
    Maar dat laat ik volledig aan jou over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top