Skip to content

Momenteel actief

Met mijn tante in het zwembad
4.61/5 (18)

Hallo, ik ben Daan en ben 31 jaar oud. Mijn verhaal gaat over mijn seksuele ervaring die ik met mijn tante heb gehad toen ik begin 20 was. Mijn tante was een heel erg mooie vrouw om te zien. Dat is ze trouwens nog steeds vind ik. Ik had toen ik jonger was veel seksuele fantasieën over mijn tante en ik trok mij er dan ook vaak op af. Ik stelde mij dan van alles voor. Hoe ik door haar gepijpt werd en nog veel meer. Ik kwam ook graag bij haar thuis langs. Naast dat se heerlijk was om te zien was ze ook heel lief en gezellig. Omdat mijn moeder overleden is heb ik aan haar veel als een soort moederfiguur gehad. Dat maakte het fantaseren natuurlijk heel dubbel maar ik had daar niet zo heel erg veel moeite mee om eerlijk te zijn. De dag dat er echt iets gebeurde was tijdens de zomer van dat jaar.

Ik was bij haar op bezoek en toen ze de deur opende kreeg ik al vrij snel een opgewonden gevoel. Ze had een korte broek aan die heel strak om haar billen zat en ze droeg een hemdje en had daar geen bh onder. Het was dan ook een erg hete dag dus ik snapte het wel. Mijn tante is iemand die zich nergens voor schaamt dus draagt en doet wat ze zelf wil. We gingen die middag even lekker gezellig in de tuin zitten en hadden het heel erg gezellig. Nu wilde het geval dat mijn tante een zwembad in de tuin had opgezet. Zo’n enorm ding. In ieder geval was het water lekker en ze vroeg of ik zin had om te zwemmen. Ik was spontaan, legde mijn spullen die ik in mijn zakken had op de tuintafel en dook met kleren en al het zwembad in. Tante vond dat helemaal geweldig, ze is gek op spontane acties.

En dus besloot ook zij spontaan te zijn en dook ook in het zwembad maar niet meteen, ze trok namelijk haar kleren uit en ging naakt naast mij in het zwembad zitten en zag direct de verlekkerde blik op mijn gezicht. “Oh sorry, vind je het wel goed dat ik bloot naast je zit?” Vroeg ze aan mij. Ik zei dat ik het juist wel leuk vond en tante wilde grappig zijn en wilde haar hand op mijn been leggen en dan te zeggen dat ze het kon voelen maar haar hand gleed wat verder. Dus toen ze het zei, lag haar hand recht op mijn pik en die was hard. Geschrokken trok ze hem terug en ze zei dat dit een fout was, ging het zwembad uit en zei dat ze zich even af ging drogen. Ik zat daar met een stijve en wilde het goedmaken of zoiets en ging achter haar aan het huis in en toen zag ik haar daar zich staan afdrogen. Ze schrok een beetje en zei dat ik met mijn natte kleren alles nat maakte. “Trek die kleren uit en droog je af.” En ik deed wat ze vroeg met ene nog half stijve pik. En tante zag deze en bleef ernaar kijken. Ik merkte dat de spanning steeg en mijn pik werd door alleen haar blik ook weer harder.

Mijn tante deed een stapje dichterbij. “Mag ik je aanraken?” Ze vroeg het zachtjes en ik knikte. Ze zei dat dit tussen ons zou blijven en weer knikte ik. Zachtjes raakte tante mijn lul aan en begon mij af te trekken. Mijn pik stond op springen. Haar hand ging sneller op en neer en trok mijn eikel bloot. Mijn tante ging op haar knieën voor mij zitten en speelde met haar tieten terwijl ik haast ging komen, ik kon het gewoon voelen komen. Mijn tante nam mijn eikel in haar mond en tijdens het trekken zoog ze mij af en ik hield het niet meer en spoot mijn zak in haar mond leeg. Tante zoog en trok door en ik leek maar te blijven komen.

Toen mijn zak leeg was bleef mijn lul nog een tijdje wat harder en tante bleef ermee spelen tot hij slap werd. Mijn tante had al mijn zaad doorgeslikt. Na een tijdje vroeg ze aan mij of ik misschien meer met haar wilde doen. Gewoon een andere keer. Ik zei dat ik dat best wel wilde maar het ook erg spannend vond om met mijn tante te doen. Dat begreep ze en ik denk dat het daarom bij een paar keer neuken is gebleven. Maar die keren heeft ze mij dingen geleer waar ik tot op de dag van vandaag nog wat aan heb.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top