Skip to content

Momenteel actief

Naaktstrand
4.25/5 (63)

Tijdens mijn vakantie in frankrijk ben ik gaan hardlopen langs het strand.
Op een gegeven ogenblik kwam ik op een stuk strand terecht waar ineens een naakte man lag, een beetje geschrokken liep ik door tot ik aan het einde van het strand kwam.
Hier werd het strand gescheiden door een brede revier monding waar op het puntje een naakte man stond te vissen. Ik had toen pas in de gaten dat dit een naaktstrand was.
Ik had onder mijn sport kleding een strakke zwembroek aan omdat ik van plan was een stuk in de rivier te zwemmen maar nu kreeg ik de drang om dit ook naakt te doen.
Al tijden was dit een fantasie van mij en nu had ik de mogelijkheid om deze fantasie waarheid te laten worden, ik liep daarop naar de duinrand toe en zocht een mooi beschut plekje uit.

Het moment van de waarheid toen ik mij uitkleedde tot aan mijn zwembroek, niet denken maar doen dacht ik en trok hem uit.
Daar stond ik volledig naakt, snel ging ik zitten en al gauw voelde ik me op mijn gemak en door de zon op mijn naakte lichaam voelde ik ook de opwinding.
Nu nog zwemmen dacht ik terwijl ik naar het water keek, vanaf de duinrand was het nog een dikke minuut lopen naar het water maar wederom kon ik mijn opwinding niet tegenhouden en ik stond op.
Terwijl ik door de oneffenheden van het strand liep voelde ik mijn lul van links naar rechts tegen mijn lichaam aankomen wat mij nog verder opwond, hierdoor zag ik de lengte iets toenemen waardoor het effect nog groter was.
Omdat ik hiermee bezig was zag ik niet dat een oudere vrouw vanaf het water mijn richting opliep, pas op een meter of 15 viel ze mij op.
Deze vrouw was gekleed in een strand jurk en ik schatte haar op een jaar of 45, toen ik zag dat ze naar mijn lul keek schrok ik omdat ik mij realiseerde dat deze al behoorlijk dikker en langer was geworden.
Maar gelukkig zei de vrouw hier niets over en begroette ze mij terwijl we elkaar passeerden en kon ik merken dat ze behoorlijk lang naar mijn geslacht aan het kijken was.

Mijn hart ging als een dolle te keer toen ik bij het water kwam en ik was behoorlijk opgewonden door deze situatie.
Ik sprong het koele water en ik kan je zeggen dat dat hielp, mijn erectie was wat geslonken maar de geilheid werd erger omdat het gevoel zo naakt in het water geweldig was.
Na een minuut of 5 kwam ik uit het water en bleef even zitten aan de rand om op te warmen en mijn lul de kans te geven zich weer toonbaar te maken.
Omdat ik behoorlijk opgewonden was ging dat aardig en al snel had ik weer een normaal formaat. Vanwege de gedachte om weer mensen tegen te komen tijdens het terug lopen voelde ik de zwelling toenemen en stond snel op voordat het te laat was en ik met een erectie over het strand liep.
Helaas was het gevoel tijdens het lopen nu nog erger en kon ik mijn lul niet onder controle houden, 2 andere mannen in zwembroek passeerden mij en zage mij en volle glorie.
Met schaamrood op de kaken kwam ik weer bij de duinrand aan waar ik tot mijn verbazing op 3 meter van mijn plek de oudere vrouw naakt zag zitten. Wederom begroete ze mij en ik haar terwijl ik met een zwiepende lul verder liep.
In het frans sprak ze me aan en vroeg ze iets, ik had geen idee wat maar uit beleefdheid blijf je automatisch staan en zo ook ik om haar te vertellen dat ik geen frans kon.
Dit begreep ze en knikte instemmend terwijl haar ogen constant naar mijn semie erectie afdwaalden, hierdoor was het hek van de dam en kwam mijn geilheid met volle overtuiging binnen.
Mijn erectie zwol naar een snoei harde stijve lul waar je aan zou kunnen hangen, ik schaamde me er wel enorm voor en verontschuldigde me tegenover haar.

Met een lach op haar gezicht wuifde ze naar me en kon ik er uit op maken dat het geen probleem was en ze me wel begreep. Gauw liggen op mijn plek dacht ik terwijl ik wegliep.
Uiteraard ging ik op mijn buik liggen om mijn erectie te verbergen maar na 10 minuten had ik in de gaten dat het een verloren zaak was en mijn erectie niet zou afzwakken omdat ik constant fantaseerde over hoe het zou zijn om hier sex te hebben.
Ik verzamelde moed en draaide me uiteindelijk om, direct zag ik dus ook die vrouw weer die waarschijnlijk al de hele tijd zat te kijken. Nu had ik zoiets van ze kijkt maar en ze heeft er toch geen problemen mee.
Zo lag ik dus op mijn rug met een snoei harde erectie die niet eens mijn buik raakte zo hard. Ik sloot mijn ogen even en hoorde mensen langslopen maar durfde niet te kijken, bang voor een afkeurende reactie denk ik.
Het gevoel wat ik had was immens, geilheid stroomde door mijn lichaam en ik genoot ervan om zo bloot met een erectie op een openbaar strand te liggen voor iedereen die het maar wilde zien.

Toen ik niemand meer hoorde keek ik weer op en ging op mijn ellebogen leunen, direct viel de vrouw me op die naar wat het leek een boek aan het lezen was. Onze ogen kruisen elkaar wederom en wederom lachte ze vriendelijk.
Ik was zo opgewonden door deze situatie en besloot een stap verder te gaan, ik stond op en liep naar de vrouw toe en terwijl ik mijn hartslag voelde in zowel mijn borst als mijn erectie vroeg ik haar in het engels of mijn erectie een probleem was op dit strand.
Ze begreep me in eerste instantie niet maar toen ik het nogmaals had uitgelegd en wees op mijn erectie terwijl ik letterlijk maar 50cm van haar was verwijderd keek ze weer naar boven en schudde overtuigend haar hoofd met de woorden “no no no problem”
Met haar handen maakte ze een zwaaiend gebaar terwijl ze sprak dat het “OK” was, “very nice penis” zei ze terwijl ze naar mijn erectie wees. Nou ben ik niet groot geschapen maar het lijkt mij idd een imposante aanblik als je zittend boven je hoofd een snoei harde penis ziet dansen op je hartslag.
Toen ze me vroeg waar ik vandaan kwam en bemoedigd door haar positieve woorden nam ik voor haar plaats, uiteraard mijn benen wijd zodat ze goed zicht had. Terwijl wij zo met elkaar spraken verschoof zij iets en pakte een flesje water uit haar tas.
Hierdoor draaide ze zich om en had ik vol zicht op haar kont en zag haar kaal geschoren schaamlippen glinsteren tussen haar benen, toen ze zich weer omdraaide zette ze haar benen ook wijd en nam een paar slokken van het water.
Ik complimenteerde haar uiteraard op haar mooie schaamlippen en zei dat ze een mooie vrouw was, terwijl ze me bedankte zag ik letterlijk wat geil tussen haar schaamlippen naar benden lopen.

Toen ik dat zag kon ik me niet inhouden en vroeg haar of ze het erg vond als ik mijzelf zou aftrekken. Wat een vraag dacht ik nog toen ik hem stelde maar ze beantwoorde schuchter “i dont know, not sure” terwijl ze om haar heen keek.
Even dacht ik er over na om me in te houden en weer weg te gaan maar toen ze weer naar mijn erectie keek pakte ik voorzichtig mijn lul in mijn hand en streelde zacht over mijn eikel.
Haar antwoord op deze actie was een onafgebroken blik naar mijn stijve pik terwijl ik er een druppel vocht uitkneep. Heel rustig bewoog ik op en naar terwijl ik haar observeerde en zag hoe haar schaamlippen nat werden van haar geil.
Plots stak ze haar hand uit en zag ik een vinger de druppel geil van mijn eikel afnemen en in haar mond stoppen, ik vroeg “you like?” en ze kreunde instemmend.
Ze schoof wat meer naar voren en zette haar benen naast die van mij zodat onze knieën tegen elkaar kwamen, zo zaten we wijdbeens naar elkaar geslacht te kijken. Terwijl ik rustig doorging ging haar hand naar haar schaamlippen toen en verdwenen een paar vingers in haar vagina.
Een geile kreun kwam uit haar mond en met een ritmische beweging zorgde ze ervoor dat ze klaar ging komen, terwijl haar geil uit haar stroomde verhoogde ik mijn tempo en hoorde ik haar steeds harder kreunen.
Haar geile vertoning en haar ontzettend geile geluiden maakten me gek, deze vrouw kon zo heerlijk geil kreunen dat ik mijn hoogtepunt voelde komen, dit wilde ik echter nog niet en stopte dan ook. Op dat moment begon zij met schokken klaar te komen en zag ik haar kutje samentrekken terwijl het geil er uit stroomde.

Toen ze haar vingers uit haar kletsnatte vagina haalde zag ik haar hele hand glinsteren van het geil, ze keek me aan pakte met die hand mijn stijve lul vast en wreef het geil over mijn complete erectie en ballen.
Dit gevoel was zo geil dat ik het niet meer kon uithouden en ik haar vertelde dat ik ging klaarkomen. Daarop verschoof ze haar kont nog iets verder zodat mijn lul op 5cm afstand was van haar zeiknatte kut, terwijl ze achterover leunde trok ze nog een paar keer aan mijn pik en kwam ik met harde stralen klaar.
De eerste straal was zo hard dat deze in haar gezicht kwam en daardoor ook in haar mond, ze schrok maar hield mijn lul vast zonder te trekken. Hierdoor duurde het even een seconde voor de tweede straal die ze door het naar beneden drukken van mijn lul tegen haar openstaande schaamlippen kwam en op haar venus heuvel.
De derde en vierde straal waren minder hard en landen op haar onderbuik waarvandaan ze naar beneden dropen terwijl ze haar trek beweging weer hervatte terwijl mijn eikel nog steeds zaad lekte waardoor haar en mijn geil zich vermengde.
Ik viel achterover en terwijl ze mij nog steeds rustig aftrok en zag verderop nog een aantal andere mannen staan. Terwijl ik dacht wat ik van de situatie moest vinden voelde ik iets warms om mijn lul en keek naar deze onbekende vrouw die op dit strand onder publiek mijn nog kloppende erectie in haar mond had genomen.
Deze pijpbeurt voelde fantastisch en bracht mijn geilheid in hogere sferen, onder het luid klinkend gekreun zag ik haar mijn paal aflikken en mijn ballen afzuigen alsof dit het laatste beetje vocht op aarde was.

Ik genoot van elke seconde en liet het begaan, ik zag haar likken en hoorde haar kreunen en het kon me niet schelen wie het zag. Ze heeft mijn lul en ballen wel zeker 10 minuten onder handen genomen en hoewel het soms gevoelig was wou ik dat het niet zou stoppen.
Na deze heerlijke pijpbeurt bedankte ze mij en stond ze op om het water in te gaat, ik bedankte haar en pakte mijn spullen. Ik liep de duinen in met de spullen in mijn hand, hierdoor liep ik met een nog halve erectie langs de mannen die stonden te kijken.
Ik kreeg van deze mannen bijna een applaus en hoewel ik ze niet verstond klonken hun woorden positief. Eentje liep een stukje mee en vroeg iets aan me terwijl zijn hand mijn billen vast pakten.

Ik reageerde niet op zijn hand maar zei wederom dat ik geen frans kon. Hij gebaarde dat ik mee moest komen en tegen beter weten in volgde ik omdat ik nieuwschierig was.
Bij een paar jonge boompjes pakte hij mijn lul vast terwijl hij achter mij stond, hierdoor voelde ik zijn erectie tegen mijn billen aandrukken en hoewel dit een verdeeld gevoel bij me losmaakte draaide ik me los vertelde dat ik dit niet wilde.
Toen zag ik de enorme paal die deze man had ontwikkeld en terwijl ik verbaasd naar zijn erectie keek voelde ik mijn opwinding weer opkomen. Zijn erectie moest wel een 22cm zijn en zo dik als een komkommer, zijn eikel was behoorlijk gezwollen leek uit elkaar te spatten door de metalen ring die achter zijn eikel zat.
Door de rubberen ring om zijn paal en balzak stond zijn volledige erectie fier naar boven te wijzen met kloppende aderen langs de stam.
Hij kon dit uiteraard zien hoe ik stomgeslagen stond te staren en greep zijn kans door met lieve woordjes mijn kont begon te strelen.
Geen idee waarom maar als een volgzaam huisdiertje draaide ik me weer om en voelde hoe zijn erectie tussen mijn billen harder werd terwijl hij mijn lichaam verder streelde.
Ik sloot mijn ogen en genoot van de aandacht, die na een minuut zich verplaatste doordat ik hem voelde afzakken door zijn hurken. Hij spreidde mijn billen en likte mijn kont, dit was nog nooit gebeurd maar het gevoel was onbeschrijfelijk.
Een siddering ging door mijn lichaam en ik werd bloedgeil, ik voelde mijn lul zich vullen met voorvocht en zag een dikke druppel op mijn eikel terwijl ik wijdbeens mijn kontje aanbood aan zijn tong.

Op 1 of andere manier kreeg ik geen erectie maar was ik wel bloedgeil, dit rare gevoel werd nog erger toen de man weer opstond en ik zijn dikke eikel tegen het net gelikte gaatje voelde drukken.
Even drong het tot me door dat ik zo een harde lul in mijn maagdelijke kont zou gaan krijgen, nu heb ik zelf wel eens een 2 vingers in mijn kontje gedrukt maar dit was toch echt een eerste.
In een paar seconden moest ik de afweging maken maar mijn geilheid overwon en ik besloot om me te ontspannen en hem toegang te geven tussen mijn billen. Hij had zijn eikel nat gemaakt en ik voelde het vocht tussen mijn bilspleet lopen, langzaam duwde hij terwijl hij mijn heupen vasthield.
Met een geile kreun die ik niet in kon houden voelde ik het topje langs de randen van mijn sluitspier schieten en bevond zijn dik gezwollen eikel inclusief ring zich aan de binnenkant van mijn kontje.

Wat een geil gevoel was dit en terwijl ik naar onder keek zag ik mijn eigen half stijve lul bungelen met een dikke sliert vocht aan het puntje van mijn eikel, bij elke beweging die we maakten zag ik mijn lul heen en weer schudden en het sliertje vocht danste van voor naar achteren.
“are you ok?” vroeg de man terwijl ik met mijn hand voelde hoe zijn eikel in mijn kont zat, ik genoot zo intens dat ik geil antwoordde “fuck me!”. Direct voelde ik de druk in mijn kont en voelde ik zijn mannelijkheid langzaam binnendringen.
Ik werd compleet opgevuld en het voelde fantastisch totdat ik een steek in mijn buik voelde en “au” riep, meteen hield hij halt en trok zich weer terug.
“half way” zei hij en ik kon mijn oren niet geloven omdat ik dacht dat hij al helemaal in me zat, “gently” zei ik terwijl hij weer de druk opvoerde.
Toen ik voelde dat hij weer tegen mijn einde aanzat bewoog ik mijn kont iets en ging iets rechter staan, dit hielp en ik voelde hoe hij verder kon voorbij dat punt.
Hij zoende mij in mijn nek en kneed mijn tepels terwijl hij compleet bezit nam van mijn binnenste. Hier stond ik dan compleet gevuld door een enorme onbekende penis voor iedereen te kijk, wat ik pas doorhad toen hij volledig in mij zat.
Er stonden 2 mannen voor ons en 1 naast ons te kijken hoe ik werd ontmaagd maar in plaatst dat ik schrok was ik blij verrast en keek hun dan ook geil aan, dit gevoel om bekeken te worden was zo geil dat ik kreunde “Fuck me plz”.
Dit liet de man achter mij niet koud en hij begon mij dan ook te neuken door eerst met kleine stukjes in en uit me te komen maar later met zijn volledig lengte.

Na een minuutje voelde dit zo goed dat ik me voorover boog zodat hij me beter en vooral harder kon neuken, dit was blijkbaar een uitnodiging voor 1 van de heren en deze kwam voor me staan met halve erectie en pakte mijn hoofd vast.
Nog nooit had ik een man gevoeld en geproeft maar nu ik zover was kon ik me niet inhouden en ik pakte deze lul vast en liet mijn mond om zijn eikel zakken, pijpen hoefde niet omdat ik heen en weer werd geneukt van achter en hierdoor ging het pijpen automatisch
Dit was zo geil dat ik voelde hoe mijn eigen zaad uit mijn zwiepende lul lekte en sliertjes op de grond maakte, terwijl ik zag hoe het geil bungelde aan mijn eikel voelde ik de man steeds harder worden in mijn mond.
Steeds dieper en dieper kwam de lul van deze man tot ik hem tot achter in mijn keel voelde, ik kreunde er op los en proefde het voorvocht van deze man.
Ik voelde de ander steeds in mijn buik en dit gevoel maakte me gek, ik voelde met mijn hand aan mijn buik en deze ging op en neer door het geweld van binnen.
Toen trok de man voor me zijn lul uit mijn mond en trok zich wild af voor mijn gezicht, ik opende mijn mond en stralen van zijn orgasme landen in mijn mond en op mijn gezicht. Zijn zaad proefde heerlijk en ik kon niet geloven waarom ik zolang had gewacht om iemand te pijpen.

Terwijl ik de smaak van sperma in mijn mond had hoorde ik luid gehijg van achteren komen en begreep dat mijn ontmaagder op het punt stond om klaar te komen, ik had allang de beslissing gemaakt dat ik zijn zaad in mijn kontje wilde hebben dus moedigde ik hem aan door geil te roepen “come in my ass, yes fill me”
Ik was buiten alle zinnen en niets boeide me ook nog ene meter, het was het gevoel en de smaak die ik op dat moment had en ik wist dat ik simpelweg geneukt wilde worden.
Met een luide brul kwam het orgasme en spoot de onbekende man zijn zaad met dikke harde stralen in mijn binnenste, ik voelde elke straal spatten tegen de binnenwand van mijn endeldarm en bij elke straal voelde ik zijn harde lul kloppen en opzwellen.
Dit gevoel was zo vreselijk intens dat iedereen kon zien hoe mijn bungelende en zwiepende half harde lul zijn inhoud begon te verliezen en zonder enig hulp zijn reserves uit mijn ballen leegde met dikke lange slierten op de grond.
Zo stond ik nog een paar seconden alvorens ik weer wat rechter kwam en de onbekende man mij weer begon te strelen en kussen terwijl zijn lul nog in mijn kont zat, mijn erectie was bijna weg en hing vol zaad naar voren te dansen op onze bewegingen.
Ik kon zien dat iedereen genoot van dit aanzicht en zo stonden we zeker 5 minuten toen ik voelde hoe de immidels zacht geworden lul langzaam uit mijn kont gleed, met een ploppend geluid floepte deze er uit gevolgd door een stroom van zaad.
Snel kneep ik mijn sluitspier aan om zo de stroom te onderbreken, ik draaide me om en keek de man aan terwijl mijn kont zaad lekte bukte ik mij en begon ik zijn imposante lul af te likken.

Terwijl ik dit deed voelde ik een andere eikel tegen mijn kont aandrukken en terwijl ik omkeek duwde deze persoon al zijn eikel naar binnen, ik zag achter mij een afrikaanse man staan die bezig was om zijn gevaarte dieper in mij te brengen.
Dit had ik niet verwacht en was dan ook verrast door de situatie waardoor hij al zeker 15cm in mij zat voor ik kon reageren, deze man was dikker dan de andere en dit voelde ik dan ook goed maar vanwege al het zaad gleed hij moeiteloos naar binnen.
Ik besloot dat ik deze man ook wilde voelen klaarkomen en liet hem begaan maar wat ik niet wist is dat hij een keer zo groot geschapen was, weer voelde ik weerstand in mijn buik maar deze keer werd er niet terug getrokken maar begon de man hard te neuken.
Elke keer dat hij tegen het einde aanzat zag ik dat er nog zeker 8cm van zijn lul over was, na een paar keer stoten duwde hij door en voelde ik mij enorm opgevuld. Ik had het gevoel alsof deze lul tegen mijn middenrif drukte maar in plaats van pijn werd ik wederom bijzonder geil.
Met 2 handen tegen een boom beukte hij tegen mijn kont en voelde ik mijn middenrif omhoog komen, ik zag ook mijn buik groeien elke keer als hij met zijn volle lengte weer binnendrong.

Ik kon geen woorden meer uitbrengen en zag in een waas dat er mensen stonden die het complete voorval filmden, het boeide me niet meer als ik maar geneukt zou worden.
Kreunend stond ik daar klaar te komen ten overstaan van al die mensen tot het zwart werd voor mijn ogen, zonder dat er zaad uit mijn bungelende lul kwam kwam ik 3 keer klaar voordat deze man zijn inhoud zou legen.
Met een diepe grom voelde ik zijn harde erectie ineens samenspannen tot een snoei harde staaf, het leek wel een boomstam zo hard en nog een keer zo dik dat het voelde of ik zou scheuren.
Het leek wel een hoge druk spuit tegen mijn middenrif terwijl hij straal na straal in mij klaarkwam, kreunend en grommend stond hij achter mij te stoten zowaar nog dieper dan eerst.
Pijn, opwinding en geilheid vochten om de eerste plaats terwijl ik werd gevuld met liters wit kleverig zaad, de man leek wel een liter in mij te spuiten waardoor ik nogmaals schokkend klaarkwam.

Toen hij eindelijk genoeg had trok hij zijn enorme lul uit mijn kont en sloeg deze tegen zijn bovenbeen, dit gevaarte was zo groot dat hij bijna tot zijn knie kwam.
In tegenstelling tot de vorige was het zaad zo diep in me gespoten dat er bijna niets mee kwam toen deze lul mijn kont verliet.
Uitgeput zakte ik op de grond, ik ging op mijn rug liggen en streelde mijn overgevoelige lul. De menigte stond om mij heen terwijl ik nog steeds naschokken had van al mijn orgasmes.
Terwijl ik zo lag voelde ik handen over mijn lichaam gaan en werd ik overal gestreeld en beetgepakt, ik liet ze begaan omdat het me niet meer uitmaakte. Ik had een super gevoel en die handen maakten dat alleen maar beter.
Toen ik een lul tegen mijn mond voelde opende deze automatisch en nam ik de klaarkomende eikel in mijn mond, zaad spoot in mijn mond en over mijn gezicht. Dit was het startschot voor een nieuwe ervaring.

Al deze mannen, ik denk een stuk of 15 hebben hun inhoud over mijn lichaam of in mijn mond geleegd. Ik heb elke lul die me werd aangeboden afgezogen, ook ben ik nog een paar keer genomen maar hier voelde ik niet veel meer van.
De zon stond hoog toen ik weer enigszins bij mijn positieven kwam plakkend onder het zaad van talloze geile beren, verdwaast liep ik naar mijn fiets toe waar ik toen pas bemerkte dat ik nog steeds naakt was.
Mensen keken me afkeurend aan terwijl ik terug liep om mijn kleding en na een frisse duik zag ik niemand meer maar besloot mijn kleding pas aan te trekken als ik halverwege de camping zou zijn.
Met een zaad lekkende kont fietste ik weg van het strand en kon ik rekenen op vele blikken. Het maakt me niet meer uit….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner seksdate

Dit bericht heeft 4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top