Skip to content

Momenteel actief

Eerste keer met oudere vrouw
4.26/5 (19)

Mijn beste vriend vertelde mij eens dat hij het alleen maar met oudere vrouwen deed, omdat die zoveel ervaring hebben en dat het daarmee daardoor zo lekker is. Ik nam zijn woorden voor lief maar hoe vaker ik weer een nieuw verhaal hoorde, hoe nieuwsgieriger ik ernaar werd. Ik had ook wel zin om het eens met een oudere vrouw te doen. Ik wist alleen niet hoe ik dat aan zou moeten pakken. Ik was net 20 en had wel met een paar meisjes het bed gedeeld maar om mij nou een casanova te noemen zou ook overdreven zijn geweest. Dus ik vroeg mijn vriend hoe dit aan te pakken. Hij is echt mijn beste vriend want hij zei wel een vrouw voor mij te kennen. Zij zou mij wel bellen zo zei hij. Ik zou het afwachten.

Een aantal dagen gingen voorbij en ik gaf de hoop een beetje op, toen ineens mijn telefoon ging. Ik nam op en het was een vrouw. Agnes was haar naam en ze vertelde me dat ze mijn nummer van mijn beste vriend, zijn naam houd ik op zijn verzoek geheim, had gekregen. We raakten aan de praat en het werd mij al snel duidelijk dat ze precies wist wat ik wilde en dat mij de mogelijkheid wel wilde bieden om een seksuele ervaring met een oudere vrouw te hebben. Maar dan wilde ze mij eerst even ontmoeten, kijken of ik wel haar type was. En dus spraken we af. We gingen wat drinken op een terras ergens in de stad. Ze was een heel erg mooie vrouw om te zien, ook al kon ik wel duidelijk zien ook dat ze ouder was en daar had ik eerst wel moeite mee.

Dat alles veranderde zodra we met elkaar in bed lagen. Ze zag mij namelijk wel zitten en een paar dagen later kon ik bij haar thuis op bezoek komen. Ze woonde mooi, ergens in een vrijstaand huis in een rijkere buurt van de stad. Duidelijk een vrouw die het goed voor elkaar leek te hebben. Toen ik bij haar thuis op het bed lag, helemaal naakt, voelde ik mij eerst wat ongemakkelijk. Dat kwam vooral omdat Agnes zelf haar kleren nog droeg. Ze ging echter langzaam voor mij strippen op muziek die ze denk ik in haar hoofd hoorde. Ik kon het wel waarderen want die sensuele bewegingen maakten heel wat in mij los. Ik lag al snel met een hare pik op dat bed. Nadat Agnes helemaal naakt was kwam ze op het bed en haalde een condoom uit de verpakking om deze met haar mond om mijn pik te doen. Ze had skills. Dat condoom kwam helemaal over mijn pik heen. De manier waarop ze daarna zoog en met mijn penis speelde, dat had ik met de jongere meiden niet ervaren. Dit was echt heel erg geil en ik begon al direct te snappen wat mijn maatje in oudere vrouwen zag.

Agnes speelde door, liet haar handen over mijn bovenlichaam haan en speelde met mijn ballen. Daarna schoof ze iets omhoog en deed haar volle borsten om mijn pik heen en trok mij zo af die tieten gingen op en neer en het voelde zacht, warm en botergeil. Na een paar minuten besteeg ze mij en half op mij liggend reed ze op mijn pik. Hoewel haar kut ongetwijfeld al vele pikken had gehad voelde deze toch nog strak. Dat rijpe lichaam heb ik overal aangeraakt. Ik zoog aan haar tieten en speelde met haar billen. Zij heeft mij tot een orgasme laten komen die ik tot vandaag de dag niet zo heb mogen ervaren. Sinds die keer ben ik ook gek op oudere vrouwen maar ik wissel het zo nu en dan wel af, zo blijft het tenminste speciaal.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top