Skip to content

Momenteel actief

Mijn vaders redding
4.45/5 (20)

Met drie koude biertjes liep ik, Lara, de woonkamer binnen. Mijn vader zat hier met twee van zijn vrienden te pokeren. De drie mannen waren al jaren goede vrienden, voor zoverre ik wist. Vroeger werden de pokeravondjes afwisselend georganiseerd bij een van de drie mannen thuis, maar het was mij opgevallen dat de mannen de laatste maanden altijd bij ons over de vloer kwamen. Zowel ik zag hier geen kwaad in en mijn vader vond het ook niet erg dat zijn vrienden zo vaak langs kwamen. Nu mijn ouders gescheiden waren vond hij het ook wel prettig dat hij niet altijd alleen was. Of ten minste alleen was hij nooit, want ik had, bij de scheiding, mijn vader boven mijn moeder verkozen. Ik was altijd al papa’s kindje geweest en was dan ook zonder na te denken bij mijn vader ingetrokken. Ik was ondertussen alweer zeventien en niet meer papa’s kleine meisje, al zag hij dit vaak nog anders. Waar andere mannen mij om mijn heerlijke lichaam bewonderden, zag hij nog steeds dat kleine meisje dat altijd op zijn schoot kroop om voorgelezen te worden. Maar ik was verre van klein tegenwoordig. Met mijn 1 meter 78 was ik een prachtige slanke vrouw met geworden. Mijn vrouwelijke vormen hadden zich door de jaren ook goed ontwikkeld. Door het sporten had ik twee heerlijke stevige billen, die altijd goed zichtbaar waren in de strakke broeken die ik droeg. Ook had ik een b-cup, stevige kleine tietjes met gevoelige tepeltjes. Ondanks dat ik met mijn uiterlijk voldoende aandacht kreeg van jongens, had ik geen vriendje. Ik had in het verleden wel een vriendje gehad, maar het bleek dat hij er alleen maar uit was geweest om seks met mij te hebben. Na mij ontmaagd te hebben, was hij dan ook met de noorderzon vertrokken en hoorde ik niks meer van hem. Met slechts deze onprettige ervaring met seks, was ik dan ook verre van ervaren.

Ik gaf de biertjes aan de mannen en nam zoals wel vaker plek aan de tafel om toe te kijken. De mannen speelden altijd om geld en ik wist het niet, maar mijn vader was niet zo goed in pokeren. Ook deze avond zat het hem weer niet mee. Hij speelde al tijden met geld dat hij had geleend van dezelfde mannen aan wie hij het verloor en wist niet dat hij zichzelf hiermee diep in de problemen werkte. Zoals iedere avond was het budget weer duizend euro en ondanks dat mijn vader enkele keren won, verdween het geld toch harder dan dat het erbij kwam. Aan het einde van de avond hadden Daan en Willem hem dan ook weer blut gespeeld, alleen dit keer bleef het niet bij het bijschrijven van zijn schuld, ze wilden meer. “Zo Peter. Dat was weer een leuk avondje. Alleen wanneer ga je ons eens terug betalen? We hebben ondertussen nog vijfduizend euro van je tegoed en willen nu wel eens wat zien van dat geld.” Mijn vader werd rood en probeerde er lachend onderuit te komen, maar de twee mannen waren onverbiddelijk en namen geen genoegen met “ik zal de volgende keer wat betalen.” Nee de mannen wilden snel geld zien. “Misschien je auto maar eens verkopen Peet!” Hij kon echt niet zonder zijn auto en had nu wel door dat de mannen hem in een hoekje aan het drijven waren. De mannen waren echter niet voor niets de laatste tijd constant bij ons thuis en zelfs het lenen van hun geld aan hem was niet zonder reden. Het was Daan die zijn hand op mijn blote knie legde en mij aankeek. “Weet jij misschien iets om jouw vader te helpen Lara?” Mijn vader had door wat Daan aan het doen was en wilde hem onderbreken, maar Willem maakte met zijn vinger duidelijk dat Peter zijn mond moest houden. “Hoe vind jij het dat jouw vader zo met ons geld omgaat Lara?” Ik werd vuurrood en stamelde dat ik niks kon bedenken, hoewel ik ook ik door wat Daan wilde. Daan schoof zijn hand iets omhoog en bleef mijn aankijken. “Wat zeg je ervan Lara, dat jij je vader helpt met zijn schulden? Zo’n mooie meid als jij kan haar vader toch wel uit de brand helpen of niet?” Nu wist Peter zijn mond echter niet meer te houden. “Jullie blijven van mijn dochter af, klaar uit. Ik verkoop nog eerder mijn huis dan dat ik dit toelaat.” Hij werd woest en ik zat verlegen voor zich uit te kijken.

Ik wist dat mijn vader diep in de problemen zat en door de hechte band die ik met mijn vader had, was ik bereid alles te doen om hem te helpen. “Wat willen jullie”, kwam er dan ook op fluistertoon uit mijn mond. “Ah kijk Peter, je dochter snapt ten minste hoe je zaken doet.” Daan vertelde: “Je vader heeft nog vijfduizend euro schuld en jij kunt hier elke week vijfhonderd euro vanaf te halen. Zowel ik als mijn vader begrepen meteen dat als ik hieraan zou toegeven, ik hier dus tien weken aan vast zou zitten. Mijn vader was er al lang uit en wilde hier niet aan meewerken, maar ik was niet zo stellig als hij. Bovendien had ik veel zin in een erotisch verzetje. Ik hield van hem en wilde ook niet dat hij zijn auto of huis moest verkopen, zeker niet als ik hem ook kon helpen. “Oké”, fluisterde ik dan ook bijna onhoorbaar. “Wat zei je?”, vroeg Daan mij dan ook, al had hij mij zeker verstaan, maar hij wilde dat Peter het ook hoorde. “Oké, ik wil wel…” Peter schoot meteen uit zijn slof, maar Willem pakte hem stevig beet en duwde hem hardhandig in zijn stoel. Ik besefte dat ik vanaf nu van hun was voor de rest van de avond, ze konden met mij doen wat ze wilden. “Kom maar op schoot zitten Lara, dan maken Willem en ik het spel nog even af,” zei Daan. Verlegen stapte ik op van mijn stoel en ging bij hem op zijn schoot zitten. Ik voelde meteen al de bobbel in zijn broek tegen mijn kontje aandrukken. Ik was die avond gaan sporten en droeg een sport bh en daaronder een kort shortje, waardoor mijn bovenbenen grotendeels bloot waren. De koude hand van Daan voelde ik dan ook goed op mijn been neerkomen en terwijl zijn hand daar lag, begonnen de twee mannen verder te spelen, alsof er niks aan de hand was. Willem won het rondje en schoof de inhoud van de pot naar zich toe. Maar het geld bleek niet het enige te zijn wat naar hem toe moest.

Daan duwde mij van zijn schoot af en duwde mij in de richting van Willem. “Kom maar Lara, nu mag je nu bij mij op schoot.” Willem won ook de volgende twee rondjes en ik kreeg door dat ik op schoot moest zitten bij de winnaar van het laatste rondje. Willem was echter iets handtastelijker dan zijn vriend en liet zijn hand over mijn ontblote buikje glijden en raakte zo de stof van mijn bh aan. Ik vond het dan ook jammer dat Willem al snel weer een rondje verloor en ik terug naar Daan moest. Daan had mij op zijn schoot echter wel gemist en ook hij durfde nu meer. Zonder aankondiging pakte hij ineens mijn borsten beet. Alleen het stukje stof van mijn bh zat nog tussen hem en mijn borsten in. “Hmm meid wat heb jij een heerlijk lichaam zeg, het zou verboden moeten zijn om dat te verhullen.” Daan voegde daad bij woord en pakte mijn bh aan de onderkant beet en trok die omhoog. Mijn prachtige tienerborsten werden zo ontbloot waardoor mijn hard geworden tepeltjes fier vooruit staken. “Handjes omhoog Lara.” Gespannen stak ik mijn handen in de lucht en Daan trok het stukje stof verder uit zodat mijn prachtige borsten nu ontbloot op mijn bovenlichaam prijkten. Daan pakte zonder pardon mijn borsten vast en hoorde hoe Peter in de hoek ingehouden zat te protesteren, hij leek zich toch enigszins bij de situatie neer te leggen. “Speel jij maar voor mij Laura. Ik zeg wel wat je moet doen, dan kan ik ondertussen van jouw lekkere tietjes genieten,” vervolgde Daan. Blozend pakte ik de kaarten op en terwijl ik op aangeven van Daan de juiste hoeveelheid geld naar voren schoof, was Daan bezig met mijn borsten. Hij verkende ze uitvoerig in zijn handen. Hij wist niet of ik echt opgewonden raakte, maar hij merkte dat naarmate hij meer met mijn tepels bezig was, deze nog stijver werden. Helaas voor Daan was de invloed van mij op zijn spel geenszins positief, jammerlijk verloor hij het rondje en moest toezien hoe ik me met ontbloot bovenlichaam verplaatste naar de schoot van Willem.

Ik zat amper op zijn schoot of Willem zijn handen namen de plaats in van die van Daan en ook Willem begon uitvoerig met mijn borsten te spelen. Willem was echter voortvarender dan zijn vriend want hij begon ook aan mijn tepels te zuigen. Ondertussen gleed hij met een hand omlaag naar mijn shortje. Willem zijn hand verdween direct in mijn shortje en daar voelde ik hem over mijn string glijden. Een nat plekje was wat hij voelde en ik werd rood toen hij met zijn hand over dit plekje gleed. Hij stopte met zuigen en vroeg: “Vind je het lekker meid?” Ik kon het niet ontkennen en verlegen erkende ik dat ik het wel prettig vond. Ik had altijd al een zwak gehad voor oudere mannen, misschien wel doordat ik zo close was met mijn vader en ondanks dat ik hier eigenlijk gechanteerd werd vond ik het spannend wat de mannen met mij deden. Ik was ook nog vrij onervaren, maar met mijn zeventien jaar wel zoekende naar mijn seksuele identiteit. Dus vond ik het ergens ook wel fijn dat ik nu verder moest gaan dan ik normaal zelf zou doen. Net als bij Daan moest ik op aangeven van Willem geld inzetten, zodat hij zijn handen in mijn shortje kon houden want hij had nu ook zijn andere hand in mijn shortje gestoken en trok daarmee mijn string opzij. Nu kon die andere hand met mijn schaamlipjes spelen. Uiteindelijk kwam hij uit bij mijn klitje en kreunend liet ik merken dat ik zijn strelingen wel prettig vond. Doordat Willem de daarop volgende rondjes won kon hij telkens verder gaan bij mij, omdat ik niet van schoot hoefde te wisselen. Willem was mijn strakke kutje hemels aan het vingeren en had zijn andere hand weer uit mijn shortje getrokken om met mijn borsten te spelen. Ook de laatste rondjes werden door Willem gewonnen, die zo uiteindelijk zijn vriend blut wist te spelen en het avondje pokeren met drieduizend euro afsloot. Alleen hiermee zat de avond er voor mij nog niet op. Nee nu ze zich met mij bezig konden houden zouden ze nog wel even blijven. Daan trok de tafel opzij en confronteerde Peter zo met de aanblik van zijn dochter die werd gevingerd door een van zijn vrienden. Hij zag tot zijn leedwezen hoe de hand van Willem op en neer bewoog in mijn shortje. Het was voor hem nieuw dat zijn dochter kreunend op de schoot van Willem zat en leek te genieten van wat hij met haar deed. Voor mijn vader was ik zijn onschuldige meisje, maar zo bleek nu, had hij het daarmee niet meer bij het juiste einde. Peter zou die avond achter nog wel meer dingen komen, die hij niet van zijn dochter had verwacht. Ondanks dat Willem het avondje pokeren had gewonnen, was hij niet degene die het alleenrecht had, want ook Daan mocht mij naar hartenlust begeren. Hij trok mij dan ook van Willem zijn schoot af en duwde zijn mond op de mijne. Opgewonden begon ik hem meteen zonder aarzeling terug te zoenen, tot verbazing van Daan. Hij herpakte zich echter meteen en vond het hartstikke geil dat ik zo toegeeflijk was. Ja, dacht ik, zo zal de avond een stuk leuker worden dan wanneer ik me ga verzetten en overgehaald moet worden. Tijdens het tongen stond Willem op de ging achter mij staan. Ik voelde zijn erectie tegen mijn kontje aandrukken. Willem pakte mijn shortje beet en trok dit in een ruk omlaag en hierna trok hij ook mijn string naar beneden. Mijn prachtig kaal kutje kwam tevoorschijn glinsterend van het vocht. Van achteren begon Willem mij weer te vingeren, terwijl ik bleef tongzoenen met Daan. Voor het eerst ervoer ik nu een gevoel dat ik nooit eerder had gehad, buiten dan als ik mezelf bevredigde, maar dit gevoeg was intenser. Ik merkte hoe de mannen mij in mijn hoofd gek wisten te maken en mijn kutje leek wel in brand te staan. Ik had moeite om de tongzoen van Daan te blijven beantwoorden en Daan had door dat Willem mij naar een orgasme aan het vingeren was. Hij stopte dan ook met tongen en ging naast Peter staan. “Zie je dat Peter? Die dochter van je is er echt wel aan toe, hè.” Ik hoorde hem niet eens want ik kwam, kort nadat Daan mijn vader had toegesproken, tot een hoogtepunt. Trillend op mijn benen kreunde ik luid en begon wild te schokken met mijn lichaam. Willem sloeg een arm om mijn middel heen, zodat ik in ieder geval niet zou vallen en terwijl ik klaar kwam bleef hij doorgaan met vingeren. “O ik kom, ga door Willem!” Gillend beleefde ik mijn eerste orgasme door toedoen van man en ik vond het heerlijk. Nadat mijn orgasme was weggeëbd duwde Willem mij in de richting van de bank, waar ik naakt zittend wachtte op wat nu zou komen. Ik begreep wel welke richting het nu op zou gaan, want beide mannen begonnen hun broeken voor mijn ogen te ontknopen. Na hun broeken uit te hebben getrokken, zag ik de bobbels die nog even in hun boxer verborgen bleven want eerst trokken zij hun overhemd en shirt nog uit. Pas hierna trokken zij hun boxer uit en keek ik met grote ogen naar hun stijve pikken, die allebei zo’n twintig centimeter waren en ook zeker niet dun. De twee mannen kwamen nu dichterbij staan en ik was nog maar enkele centimeters verwijderd van hun palen. “Nu hebben wij jou net laten klaarkomen Lara, laat maar eens zien hoe dankbaar je hiervoor bent en begin ons maar eens te verwennen met je handen en mond.” Ondanks de gedwongen sfeer die er was, beleefde ik dit totaal niet zo. Het was alleen mijn vader, die met afschuw toekeek hoe zijn dochter met mijn beide handen een pik beet pakte. In het begin trok ik alleen wat onwennig aan hun pikken. Met mijn ex-vriendje had ik alleen seks gehad, waarbij hij mij had geneukt en verder niks. Van aftrekken en pijpen had ik dan ook geen kaas gegeten, maar ik was wel erg nieuwsgierig naar deze nieuwe ervaring. De mannen zagen hoe ik geboeid naar hun pikken keek. Gespannen boog ik mijn hoofd naar voren, opende mijn mond en nam de eikel van Willem in mijn mond. Hij had mij laten klaarkomen, dus ik vond wel dat hij het had verdiend om als eerste gepijpt te worden, ook al wist ik niet hoe het moest. Ik begon met mijn tong rondjes te draaien om zijn eikel en trok ondertussen zachtjes door aan Daan zijn pik. Willem liet me in het begin mijn eigen gang gaan, maar omdat hij merkte dat ik onzeker was besloot hij om mij een helpende hand te bieden. Alleen dan niet op een rustige manier. Hij pakte mij bij mijn haren beet en duwde zijn pik dieper in mijn mond. Ik wist niet wat mij overkwam en doordat hij een best grote pik had, begon ik zelfs te kokhalzen. “Rustig maar meisje, gewoon door je neus adem blijven halen, dan komt het allemaal wel goed.” Hij trok mijn hoofd weer naar zich toe en ditmaal merkte hij dat hij zijn pik dieper in mijn mond kon duwen. Ik moest bekennen, dat nu ik niet meer hoefde kokhalzen.

Doordat Willem mij volledig opeiste kon ik Daan niet meer aftrekken, maar Willem had wel een idee hoe zijn vriend ook mee kon doen. Hij haalde zijn pik even uit mijn mond en trok mij verder de bank op en met mijn gezicht in de richting de armleuning. Hij liet mij hier met mijn ellebogen op rusten en trok mijn hoofd direct weer richting zijn pik. Gulzig opende ik mijn mond en liet de paal van Willem weer toe in mijn mond. Nu kon Daan in ieder geval ook weer meedoen want hij ging op de bank achter me zitten en duwde zijn eikel tegen de ingang van mijn kutje. Nu schrok ik toch wel even, want van het vingeren wist ik van mezelf dat ik amper met twee vingers in mijn eigen kutje kon. Nu had ik de dikke pik van Daan gezien en wist dat deze veel dikker was dan twee van mijn eigen vingers. Ik begon nu wat tegen te sputteren en Willem liet mij even los. “Nee alsjeblieft, dat gaat niet passen,” zo smeekte ik Daan om te stoppen. Daan had mijn heupen echter al stevig beet en Willem keek mijn geruststellend aan. “Maak je niet druk Lara, dat komt allemaal wel goed en voor je het weet wil je niks anders meer dan een lekkere pik in je strakke kutje.” Daan duwde hierna zijn eikel een klein stukje schoksgewijs mijn kutje in en liet me even wennen aan het gevoel, voordat hij verder begon te duwen. Doordat ik al gevingerd was, ging zijn eikel nog wel redelijk eenvoudig naar binnen, maar zodra hij de rest van zijn stam naar binnen begon te duwen, begon het toch wel pijn te doen. Ik begon zachtjes te kermen van de pijn, maar Daan ging verder en duwde langzaam maar zeker zijn pik dieper in mijn spleetje. Om de pijn enigszins te onderdrukken opende ik mijn mond en begon Willem te pijpen. Met een pijnlijk opgerekt kutje zat ik dan ook gewillig Willem te pijpen. Daan was ondertussen begonnen zijn pik vol in mijn kutje te stoten en voelde hoe mijn kutje er langzaam aan begon te wennen. Ook Willem merkte dit, want ik begon al veel soepeler te pijpen dan aan het begin, omdat ik meer ontspannen raakte. Daan kon het niet laten om tijdens het neuken af en toe een speelse tik op mijn billen te geven, iets wat heerlijk klonk. Ik raakte door alle opwinding haast in een soort van trance, ik liet me gedwee neuken door Daan en zoog ondertussen heerlijk aan Willem zijn pik. Ik durfde het haast niet te bekennen, maar Willem had gelijk gehad, nu ik eenmaal was gewend aan de dikke pik in mijn kutje wilde ik niets liever. Gelukkig voor mij was het dan ook nog niet voorbij, hoewel Daan zijn pik nu uit mijn kutje trok. “Tijd om te wisselen Willem. Die meid is zo strak, anders kom ik zo meteen al in mijn klaar,” was zin commentaar. Willem vond het verre van erg om te wisselen. Hoe lekker het ook was om te voelen hoe ik met mijn mondje bezig was met zijn pik, de gedachte aan mijn strakke gaatje maakte dat hij maar al te graag wilde stoppen om te wisselen. Willem nam de plek van Daan in achter me, alleen niet om mij te neuken op zijn hondjes, maar hij trok mij bij hem op schoot. Hij duwde zijn mond op de mijne en begon weer te tongzoenen. Terwijl hij dit deed, kon hij het ook niet laten om mijn natte kutje met zijn hand te beroeren. “Je vindt het lekker hè Lara, ga jij ons de komende weken vaker zo plezieren?” Ik begon een beetje te blozen, maar niet zo erg meer als in het begin van de avond. “Ja ik vind het heerlijk, ik verwen jullie graag vaker als mijn vader daardoor van zijn schuld af komt,” zei ik zachtjes.” Willem trok mijn ene been naar de andere kant van zijn schoot en nu zat ik met mijn gezicht naar hem toe en met mijn twee knieën naast hem op de bank. “Veer maar iets omhoog Lara.” Ik strekte mijn benen iets en met een hand op mijn heup en de andere op zijn eigen pik, begeleidde Willem zijn stijve pik in de richting van mijn kutje. Hij liet zijn pik even uit geilheid door mijn licht openstaande schaamlipjes glijden, voordat hij die met de eikel naar binnen schoof. “Laat je nu maar zakken.” Ik liet me langzaam gespannen zakken en voelde hoe de pik van Willem mij van binnen begon te vullen. Doordat ik nu het heft zelf in handen had, kon ik bepalen hoe snel zijn pik dieper in mijn gleed. Doordat Daan mij eerst al had geneukt, was ik niet terughoudend en liet me vrij vlot op Willem zijn pik zakken. “En nu rustig je heupen op en neer bewegen,” zei hij. Ik deed wat Willem mij had gezegd en begon mijn heupen zachtjes op en neer te bewegen. Ik voelde dat ik door deze beweging zijn pik dieper in mijn kutje duwde en heerlijk langs mijn schacht wreef. Bij mijn ontmaagding had ik alleen op mijn rug gelegen en was geneukt door een vriendje, maar nu voelde ik voor het eerst hoe het was om een man te berijden. Willem liet zijn handen afglijden naar mijn billen en terwijl ik hem aan het berijden was, kneedde hij mij billen teder. In dit standje kon Daan weinig anders dan toekijken, al besloot hij zijn handen de kost te geven. Hij ging achter me staan en pakte mij bij mijn borsten beet. Ik voelde nu twee handen op mijn billen en twee handen op mijn borsten. Ik was al een keer klaargekomen, maar met mijn onervarenheid in deze situatie, voelde ik al snel een tweede orgasme aankomen. Willem had het als eerste door dat ik weer ging klaarkomen. Hij merkte het omdat ik wild en onrustig heen en weer begon te wippen met mijn heupen. Daarbij vielen mijn ogen af en toe dicht en werd mijn gekreun weer heviger. Bij mijn eerste orgasme was ik volledig afhankelijk geweest van de vingers van Willem, maar nu had ik mijn eigen genot in de hand. Schokkend kwam ik dan uiteindelijk ook klaar. “Oooo wat heerlijk mannen!” De twee mannen begonnen te lachen zo duidelijk was het dat ik mijn onschuld had verloren en me volledig overgaf aan mijn lusten en niet meer de verlegen meid was van het begin van de avond. Dat ik nog strak was voelde Willem wel tijdens mijn orgasme. Zijn pik werd er voor zijn gevoel haast afgeknepen want hij voelde mijn kutje strak rondom zijn pik spannen. Zelfs zo geil dat hij bijna door de samentrekkende bewegingen van mijn kutje spontaan klaar kwam, maar dat wilde hij nog niet. “Neem maar weer over Daan,” zei hij. Dit hoefde hij geen tweede keer te zeggen. Daan zijn handen gleden onder mijn oksels en hij tilde mij van Willem af. Ik was uitgeput door mijn tweede orgasme en ondersteund door Daan liet ik me naar de tafel meevoeren. Daan tilde mij op en legde mij op mijn rug op de tafel waarbij hij er voor zorgde dat mijn billen op de rand van de tafel balanceerden. Met zijn handen hield hij mijn benen vast, en legde ze over zijn schouders. Hierdoor kon hij ook goed bij mijn kutje komen. Daan zette zijn pik weer tegen mijn spleetje en begon mij meteen weer te neuken. Ik lag nog na te genieten van mijn orgasme, maar begon meteen weer te kreunen zodra ik de pik van Daan in mijn voelde stoten. Willem kwam ook bij de tafel staan en trok mijn hoofd wat meer naar de rand toe en zorgde ervoor dat ik op mijn wang lag. “Mondje open Lara.” Nog verdoofd door alle opwinding opende ik in een roes mijn mond en voelde hoe Willem zijn eikel weer in mijn mond schoof. Hij hield mijn hoofd vast en begon zachtjes zijn pik weer in mijn mond heen en weer te schuiven. Beide mannen keken opgewonden toe hoe, door de stoten van Daan, mijn borsten op en neer deinsden. Ondanks dat het twee stevige borstjes waren gingen ze door de kracht die Daan meegaf met iedere stoot toch heerlijk sensueel op en neer. Op de bank was Willem al bijna klaargekomen, maar nu was het Daan die zijn orgasme naderde. “Ben je aan de pil”, wist hij er nog uit te persen, voordat hij klaarkwam. “Jaa, spuit me maar vol,” zo moedigde ik hem aan. Van de verlegen meid van amper een uur geleden was nog weinig over en na de geile woorden van mij spoot Daan zijn zaad in mijn kutje. Dikke klodders wit zaad verdwenen in mijn kutje en nadat hij mij had volgespoten, trok hij zijn pik terug. Een geil stroompje zaad kwam naar buiten gedropen dat via de binnenkant van mijn benen op de tafel terecht kwam. Het was nu alleen Willem nog die moest klaarkomen en hij trok zijn pik uit mijn mond. Hij nam de plek over van zijn vriend, alleen draaide hij me om, liet mij met mijn benen op de grond staan en duwde mij vervolgens met mijn bovenlichaam voorover over de tafel heen. Hij schoof zijn pik in mijn kutje en wild stotend, bracht hij zichzelf tot een hoogtepunt. Grommend spoot hij zijn zaad, net als Daan, in mijn kutje. Ik voelde hoe uiteindelijk de pik van Willem weer uit mijn kutje gleed waarna ik uitgeput bleef liggen op de tafel. Mijn kutje leek wel in vuur en vlam te staan door al het stoten van de mannen. De mannen op hun beurt waren zich alweer aan het aankleden en na mij nog een kus te hebben gegeven, vertrokken ze. “Tot volgende week hè Peter. Ben jij er dan ook Lara?” Veel meer dan een zachte “jaaa” kon ik er niet meer uitkrijgen. Ik had het heerlijk gevonden, maar tegelijkertijd was het de vuurdoop voor mij geweest.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top