Skip to content

Momenteel actief

Ingewijd door de Meester van mijn vriendin
3.5/5 (12)

Daar lag ik dan. Ik kon geen kant op en mijn vriendin liep om mij heen, wachtend op haar Meester. Ik had gevraagd of ik een keer met haar mee mocht gaan om te zien wat haar Meester allemaal deed. Hij zou het met mij heel mild gaan doen, zodat ik kon wennen, maar mijn vriendin zou hij later flink te pakken nemen. Helaas mocht ik daar niet bij zijn, dat was hun privé dingetje zeg maar. Ik hing in ieder geval in de kettingen, met mijn armen en benen wijd uit elkaar, hangend aan een soort kruis. Echt gemakkelijk hing ik daar niet, maar ik redde mij wel. Uiteindelijk kwam de Meester van mijn vriendin eraan. Hij vertelde mij dat hij mij een aantal dingen zou laten ervaren en als ik vond dat het te ver ging, dan moest ik “Roosje” roepen.

Ik knikte en hij ging aan het werk. Ja, het was zijn baan om mensen tijdens BDSM sessie helemaal gek van de pijn en het genot te maken. Dit was eerder SM, maar ik had er geen trek in om met touwen aan het kruis te hangen, dat leek mij vele malen pijnlijker en ik wilde er langzaam aan proberen te wennen. Eerst greep hij mijn tepels beet en begon hij er rustig in te knijpen. Het was licht pijnlijk maar ik kon het aan. Daarna greep hij twee tepelklemmen met daarop een soort vacuüm apparaatje. Als je dat dan aandraaide, zoog het vacuüm om mijn tepels. Ik wilde het wel proberen. Zodra hij de lucht eruit haalde, deed het meteen zeer. En hoewel de pijn mij eigenlijk te ver ging, voelde ik een soort opwinding door mijn lichaam gaan. Ik zag mijn vriendin staan genieten. De Meester vertelde haar dat ze zichzelf in de stoel die daar in de ruimte stond moest gaan vingeren.

Ook dat was voor mij wel even wennen, maar ik vond dat ook wel weer een geil idee. De Meester liet de klemmen een aantal minuten zitten en haalde ze er weer af. Daarna draaide hij het kruis op zo’n manier dat het net was alsof ik op een soort offertafel lag. Hij greep een grote rode kaars en stak deze aan. Toen het vet goed heet werd, druppelde hij dat op mijn buik en ook om mijn tepels heen. Au, wat was dat lekker! Het kaarsvet koelde vrij snel weer af, maar het intense gevoel was zalig. Hij bracht de kaars naar mijn schaamstreek en liet het op mijn schaamlippen druppelen. Een geweldig gevoel, waar ik als uit het niets en dus heel abrupt door klaarkwam! De Meester lachte. “Je hebt talent dame!” zei hij, waarna hij weer serieus deed. Hij pakte een dildo en stak deze zo in mijn kutje. Het was een enorm ding en ik wist van mijn vriendin dat hij die als beloning gebruikte. Hij bewoog hem in en uit mijn kletsnatte poesje en weer kwam ik klaar. Geweldig gewoon. Ik wilde dat hij nog uren door zou gaan. Maar helaas, de sessie zat er volgens hem wel op. Hij maakte mij los en ik kon mijzelf in de badkamer gaan opfrissen. Toen ik terugkwam maakte ik een afspraak voor de week erop. “Dan zal ik je echte BDSM leren kennen meisje”, zei hij glimlachend en ik kreeg een kus op mijn voorhoofd. Toen moest ik weg want mijn vriendin was aan de beurt. Graag had ik gebleven, maar ach, de week erop zou ik erachter komen hoe het zou zijn. En dat is dus morgen al! Ik kan echt niet wachten en hoop dat hij mij echt goed aan zal pakken!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top