Skip to content

Momenteel actief

Linda laat zich overhalen
4.71/5 (21)

Mijn naam is Linda, ik ben 26 jaar en woon sinds 2 jaar na mijn scheiding in een klein plaatsje in Noord Holland. Het is een echte forenzenwijk. Ik woon in een twee onder een kap woning samen met buren waar ik heel goed mee kan opschieten. Mijn buurvrouw van heet Rosa. Rosa heeft samen met haar man Kees een sekswinkel in de stad. Zodoende werken ze vaak ‘s avonds. Overdag kom ik vaak bij haar langs en gaan we winkelen, eten en sjansen met mannen. Ik ben behoorlijk knap, al zeg ik het zelf, dus zodoende hebben we altijd aandacht van mannen. Rosa had mij een keer gevraagd: “Je bent nu al een tijd zonder man, heb je niet eens zin om lekker te neuken?” Zij vertelde: “Het geeft je een onzettende kick en het is goed voor je gemoedsrust.” Ik vond het toch wel spannend maar heb in eerste instantie nee gezegd. Maar de vraag van Rosa hield mij toch bezig. De laatste keer dat zij het me vroeg zei ik dat ik er niet onwelwillend tegen over stond. Ik vertelde haar, dat ik steeds meer begon te verlangen naar een pik van vlees en bloed. Ik vertelde haar, dat er geen dag voorbij ging dat ik er niet aan dacht. “Linda jij bent gewoon een gezonde seksminnende vrouw die graag wil neuken, geef het maar toe,” was de conclusie van Rosa.

Ze vertelde me toen dat ze wel wat zou bedenken om mij over de streep te trekken. Kennelijk dacht Rosa dat er nog een drempel was, waardoor ik me niet kon laten gaan. Dus vroeg zij me of zij mij op seksueel gebied een handje mocht helpen. Ze vertelde: “Ik ga een spannende avond voor je organiseren.” Terwijl ik er over nadacht droop het vocht al uit mijn kale kutje. “O.k het is goed, ik ben benieuwd.” Twee dagen later had ze me ‘s avonds bij haar thuis uitgenodigd Toen ik binnen was zag ik dat er twee kaarsjes op de tafel stonden te branden. Ik vroeg: “Waarom die kaarsjes?” “Een voor elke lul die jij gaat neuken Linda.” Ik moest even slikken maar Rosa stelde me gerust. “Linda laat je gaan en geniet, jij bent gewoon het begerenswaardige vrouwtje van de avond, dat zul je zien. Mijn hele lichaam begon te trillen, want ik wist niet wat Rosa van plan was. De bel ging. “Doe jij effe open,” vroeg ze. Even later kwam ik met twee mannen de kamer in lopen en zei: “Ze komen voor jou Rosa.” “Ja, kom binnen jongens, dit is Linda,” zei ze toen ik weer op de bank zat. De mannen kwamen naast mij zitten en bekeken mij van top tot teen. Hoe heten jullie vroeg ik om de spanning te breken. “John,” zei de ene en de donkere jongen heette Roy. “Wij zijn vrienden van Rosa en haar man Kees. We komen haar een vriendendienst bewijzen. “Je ziet er goed uit Linda,” zei, Roy. Ik zie ze zelden zo puur en aantrekkelijk.” “Jongens laat jullie naakte lijven eens zien aan Linda, ze moet wel weten wat jullie te bieden hebben,” zei Rosa. De mannen voegden de daad bij het woord, kleedden zich uit en al snel keek ik aan tegen twee totaal verschillende edele delen. Vooral die van Roy viel op door zijn kleur en zijn afmeting. Tegen mij zei Rosa: “Linda kleed je uit, ga daar op die stoel zitten en beoordeel de palen van de mannen. De mannen hielpen me maar al te graag met het uittrekken van mijn kleren. Zo zat ik al snel naakt voor hen en een voor een kwamen ze voor me staan. “Wat een wijf,” zei John. “Jezus jou neuken is geen straf,” schreeuwde hij.

“Linda zuig even aan de pikken tot ze volledig stijf zijn en geef dan een oordeel. De eerste pik die werd aangeboden was die van Roy. Hij was behoorlijk dik en toen ik zijn voorhuid naar beneden schoof kwam er een enorme bruine eikel tevoorschijn. “Als die maar gaat passen,” merkte ik op. “Geloof me, dat gaat zeker lukken,” antwoordde Roy. Ik trok en zoog om de beurt aan de twee pikken en genoot van de afwisseling die me geboden werd. Veel inspanning had ik niet nodig om de pikken tot maximale stijfheid te brengen. Op een gegeven moment streek John even met zijn vinger tussen mijn natte schaamlipjes en zei:”Linda, je bent gewoon klaar voor het betere werk.” “Nu zijn de jongens aan de beurt om nader met jou kennis te maken,” zei Rosa. ‘”De jongen met de beste beoordeling mag jou als eerste neuken.” Ik zei: “De jongen met die grote bruine eikel, Roy, krijgt van mij het hoogste rapportcijfer, maar ik wil het liefst beginnen met John. Die kan een beetje voorwerk doen voordat ik die gigantische pik van Roy in mijn strakke kutje toelaat.” Ik moest van Rosa met mijn knieën op het tapijt gaan zitten met mijn kontje omhoog.

John wilde mij dolgraag als eerste neuken en duwde zijn lul langzaam achterlangs in mijn spleetje. Roy stond er naast te lachen en zag de lul van John mijn kutje binnendringen. John nam alle tijd en streek met zijn eikel langzaam over mijn klitje. Ik genoot nu zichtbaar van het heerlijke gevoel dat ik al jaren miste. Ik wilde gewoon naar een hoogtepunt geneukt worden. Mijn geile lichaam lag in een begeerlijke houding met mijn kontje omhoog en hoofd op de grond. Ik voelde John zijn harde paal verder mijn kutje in gedrukt worden. Roy ging voor me zitten en duwde zijn harde lul in mijn mond. Wild drukte ik mijn kont omhoog om de lul van John in mijn kutje zo goed mogelijk te kunnen voelen. Dit is wat ik verlangde en ook kreeg, zeker nu John zijn tempo versnelde. Aan zijn gezicht zag ik dat hij elk moment zijn lading diep in mij zou gaan afleveren. Ik genoot bij elke stoot en ik zoog, als het ware, zijn lul gewoon naar binnen met mijn kutje. John kreunde en schreeuwde dat hij mij vol zou gaan spuiten. Dat veroorzaakte bij mij een orgasme, ik melkte zijn pik met mijn verkrampingen en op hetzelfde moment kwam ook hij hevig schokkend klaar. Bij elke stoot sproeide hij meer sperma in mijn kutje en ik zag het langs zijn lul naar buiten soppen. Ik schrok toen ik zag hoeveel witte vloeistof er uit mijn kutje sijpelde.

Direct werd zijn plaats ingenomen door Roy die zijn dikke lul naar mijn druipgrotje dirigeerde. Hier schrok ik toch wel even van want deze man had echt een waanzinnig dikke en lange lul. Ik dacht dat het niet bestond maar hij was zeker 25 centimeter lang en had een omvang van zo’n 6 centimeter. “Doe je een beetje voorzichtig,” vroeg ik hem. “O.k.” zei hij en langzaam gleed zijn joekel mijn kutje in dat door het voorwerk van John aardig opgerekt was. Ik kreunde het uit van genot: “Dat ik pas echt lekker, ik voel die geile paal van je heerlijk tegen mijn vaginawanden schuren.” Hij liet hem over de hele lengte in mijn soppende kutje glijden. Daarna begon hij me langzaam maar diep te neuken en voerde hij langzaam het tempo op. Door de enorme omvang van zijn lul perste hij de eerdere lading sperma, die door John al in mijn kutje was achtergelaten, er gewoon weer uit en ik zag het vermengd met mijn eigen kutgeil tussen mijn benen op de grond vloeien. Hij pompte rustig verder en ik voelde dat hij zich niet meer kon inhouden. Ook ik was al weer toe aan een orgasme. Toen dat in alle hevigheid losbarste kreeg ik de grootste lading sperma te verwerken die ik in mijn hele leven ooit in mijn kutje heb gehad. Want wat kwam die man in me klaar zeg. Hij spoot zo hard dat het er langs zijn lul weer uit spoot, druppels sperma vlogen door de lucht over mijn benen en tegen zijn buik. Hij kreunde en bleef nog even tussen mijn benen staan om bij te komen van zijn geweldige orgasme. “Linda geniet je, vroeg Rosa. “Ja, Rosa, ik heb nog nooit een zwarte lul in mijn kutje gehad en ook niet zo’n dikke eikel, wat een heerlijke ervaring.”

Rosa riep: “Jij bent beter dan ik had verwacht, Linda, je neukt voortreffelijk, ik heb nooit geweten dat jij zo’n een ideale sekspartner bent en je geniet zelf ook volop. Nadat we gezamenlijk nog wat gedronken hadden kleedden de mannen zich aan en verdwenen. Rosa fluisterde: “Linda, dit vindt je lekker, he. Ik kan je nog veel meer laten neuken als je mij toestemming geeft. “Ja, Rosa kreunde ik, twee mannen was goed te doen, maar ik had er ook nog wel meer aangekund,” vond ik. “Ja, dat zag ik aan je” en enthousiast zei Rosa: “Linda je lijkt wel een volleerde sekswerkster, ik wil je vragen om te komen werken in onze sekswinkel. Zo’n perfecte wijfje kunnen we altijd gebruiken. Een knappe sexy medewerkster maakt tevreden klanten. Je kunt naar hartenlust neuken en veel verdienen. “Ik weet niet of ik dat wel aan kan,” zei ik vertwijfeld. Rosa begreep dat wel, maar vertelde me dat ze me alle regels zou bijbrengen. “Je moet gewoon van alles kunnen tijdens het vreemd gaan met meerdere mannen. Geen drempels, die zijn nu weg, dat hebben we vandaag al bereikt.” Rosa keek me aan en lachte me uit. “Je zit nog onder het sperma.” Ik ging douchen terwijl Rosa eten maakte. Na het douchen kwam ik spick en span terug. Rosa keek me aan en zei: “Linda jij bent echt een begerenswaardige buurvrouw. Gereed voor veel lullen en liters vreemd sperma. Na het diner ging ik met een bevredigd gevoel naar huis gaf Rosa nog een tongzoen.

Rosa belde haar man Kees op en vertelde hem dat het gelukt was om mij te strikken voor hun bedrijf. “Ze liet zich neuken door je vrienden zonder probleem en ze genoot ervan. Ze is goed Kees, ze kan wel in onze winkel werken als invalkracht. Ik ga haar morgen vragen of ze daar zin en tijd voor vrij kan maken.” De volgende dag kwam ik langs en vertelde dat ik verslaafd was geraakt aan seks. Rosa, ik ben zo geil. Mijn lichaam trilt van de spanning als ik aan gisteravond denk, ik heb er nu al weer zin in. “Linda ik wil je vragen om bij ons twee dagen in de week te komen werken in de zaak. We zullen je goed betalen, lijkt je dat wat? “Dat lijkt me een uitstekend idee.” ”Mooi,” zei Rosa, wij hebben regelmatig neuksessies waarbij een vrouw op het podium wordt geshowd en daarna verwend door het publiek. Ik doe de presentatie en John en Roy zijn mijn assistenten “Ja, eigenlijk houd ik sinds gisteren wel van neuken op spannende plekken door onbekende mannen maar daar moet ik nog even over nadenken,” zei ik.

Drie dagen later belde Rosa mij op en vroeg of er wat was, ze had niks meer van me gehoord over mijn voorstel. “Ik moest effe nadenken over je voorstel,” zei ik maar ik ben blij dat je belt Rosa, ik ga het toch doen. Ik laat me lekker neuken door meerdere mannen.” “Linda kom zaterdagavond met me mee, ik heb je opgegeven voor een voorstelling in de grote zaal van ons bedrijf. waar misschien wel dertig man publiek bij staat. Je wordt eerst geïntroduceerd door mij en daarna in stemming gebracht door de twee mannen die je bij mij thuis hebt ontmoet.” We kwamen de zaal binnen en er hing een geur van sperma, kennelijk werd het pand vaker gebruikt voor seksparty’s. Mannen en vrouwen, veelal naakt of in hele sexy lingerie zaten daar aan tafeltjes. Ik werd door Rosa naar een kleedruimte achter het podium gebracht. Ik ben straks de spreekstalmeester zei Rosa en ik houd het wel een beetje voor je in de gaten. Ik zag dat ook Roy en John aanwezig waren. Ze hadden hun kleren uitgedaan en liepen naakt rond. Samen liepen we naar de coulissen.

Ik hoorde het geluid van de mensen in de zaal. Gedempt gejoel, gespannen gelach, verwachtingsvol gemompel. Rosa liep het toneel op en hield een verhaal wat eindigde in: “En hier is ze dan.. de hoofdshow van vanavond: ‘Linda’, geef haar een hartelijk applaus.” Ik werd door Roy en John onder de arm genomen en naar voren geleid op het toneel. Het geluid was inmiddels aangezwollen tot een enorm gejoel en geschreeuw en, inderdaad; applaus. Ik werd nog een paar stappen naar voren geduwd en vervolgens een paar keer langzaam rondgedraaid. Het gejoel werd alleen maar luider. Na een poosje hernam Rosa het woord “Wat vinden jullie ervan?” Meer gejoel en geschreeuw. Het begon nu pas echt tot me door te dringen dat er iets met me ging gebeuren op dit podium. ‘Is ze niet prachtig…?’ ‘Is ze lekker genoeg…?’ Uit de zaal klonken nu kreten als ‘BLOES UIT, BLOES UIT’. Roy en John kwamen op me af en maakten mijn bloesje open. Daar stond ik dan met mijn stevige tietjes in een rode bh. Er ging een ooohhh door de zaal heen. Iedereen zag me met mijn bh op het toneel staan tussen twee naakte mannen. “De mensen willen meer zien,” zei Rosa. Roy haakte mijn bh los en gooide die de zaal in. Daarna namen de twee mannen ieder een tepeltje in hun mond en begonnen uitgebreid te zuigen zodat mijn tepels keihard en groot werden. “Mmm aan die tepeltjes gaan we nog plezier beleven,” was het commentaar van Rosa.

Nu begon Rosa mijn lichaam aan te prijzen. ‘Kijk toch eens wat een figuurtje mannen. Kijk die strakke tieten eens de tepeltjes staan al uitdagend naar jullie te wijzen.” De zaal was het met haar eens en ik voelde hou mijn borsten door Roy en John betast en geknepen en gelikt werden. Waar was ik in beland ? Ik werd omgedraaid en mijn billen kregen een goedkeurende speech. Mijn benen werden uit elkaar geduwd en de mannen wreven over mijn achterste en tussen mijn benen over mijn kruis. ‘Is dit een lekker kontje of niet ?’ Rosa sloot af met een stevige pets op mijn billen. Ik voelde me een soort veilingstuk. Dan ging ze verder … ‘ Kunnen jullie het goed genoeg zien ? …is ze bloot genoeg …?’ Luid boegeroep … ‘Wat vinden jullie hiervan? Lijkt het jullie wat?’ Gejoel en geschreeuw: ‘Broek uit, Broek uit’. ‘Wat zeggen jullie ?’. ‘BROEK UIT, BROEK UIT !’. Ik hoorde wat het podium oprollen. Mijn broek werd uitgetrokken en ik wist dat mijn slip nu duidelijk zichtbaar was. Wederom werd ik geshowd en moest ik in mijn slipje heen en weer lopen over het podium. Daarna tilde Roy me op en verwijderde John ook het laatste stukje stof.

Zo nu hebben we ten minste zicht op een super glad juweeltje, zei Rosa. Ik moest nu naakt gaan staan voor het publiek dat vrij zicht had op mijn kont en kutje. Ik voelde wind op mijn lijf. Vervolgens werd ik langzaam rondgedraaid en moest ik heen en weer lopen naar elke hoek van het podium. Uitvoerig werd ik getoond en het publiek schreeuwde nog harder om meer. Ondertussen bleef Rosa me aanprijzen. “Kijk eens naar die venusheuvel mannen, ooit zo iets fraais gezien? Let op die billen als ze loopt. ‘En wat dachten jullie van dat poesje? Mooi geschoren toch?” Ik voelde een hand langs mijn landingsbaantje glijden. “Even proeven hoe dat kutje smaakt.” zei Rosa. Ze zette me weer op een stoel, boog zich voorover en begon mijn kutje te likken. Al snel had ze mijn klitje gevonden en haar tong draaide alsmaar over het kleine ding totdat ik bijna klaar kwam.

“Zo dat was het begin,” zei Rosa. “Nu wil ik Dave op het podium uitnodigen voor de introductie van Linda. “Jullie kennen Dave als onze nieuwe, jonge medewerker uit de winkel, Hij gaat hier voor de eerste keer, ten overstaan van jullie, zijn kunnen tonen. ”Nadat hij zich had uitgekleed begon hij aan mijn tepels te zuigen en met mijn klitje te spelen. Ik was enorm geil.. Hij draaide zich iets naar me toe en nu voelde ik zijn pik tegen mijn hand drukken. Ik pakte hem vast en voelde hem hard worden. Eronder voelde ik twee zachte ballen. Ik begon een beetje aan het jeugdig pikje te trekken. Dave was al gauw aan het hijgen nu mijn hand zijn velletje op en neer over zijn eikel schoof. Rosa kwam hem te hulp, ze pakte Dave vast en duwde zijn pik richting mijn mond. Zo had ik een paar tellen later een snoeiharde pik in mijn mond. “Maak hem maar goed nat LInda,” zei Rosa, “je zal er straks profijt van hebben.” Applaus van het publiek. Ook dit was voor Dave weer een beproeving, maar voor hij ook maar kon denken aan klaarkomen, trok Rosa hem van me af. Ik werd opgetild en op een verrijdbare tafel gezet. Nu moest ik van Rosa op de rand van de tafel gaan zitten en Rosa duwde hem tussen mijn benen. “Dave, laat de mensen maar eens zien dat jij al weet wat neuken is,” zei Rosa tegen hem. Dave streek met zijn lange dunne pik tussen mijn schaamlipjes en over mijn klitje. Ik begon te kreunen en fluisterde naar Dave: “Laat hem even over mijn klitje strijken.” Dave deed wat ik hem vroeg, zijn pik gleed tussen mijn gladde schaamlippen een klein stukje naar binnen en weer terug. Elke keer ging de pik even over mijn klitje en dan weer tussen mijn natte lipjes een klein stukje naar binnen. Rosa zoog ondertussen aan mijn tepels en met haar hand speelde ze met mijn klitje. Ik kreunde steeds harder en werd steeds geiler. Dave duwde zijn pik een heel klein stukje verder naar binnen. Nu schreeuwde ik het uit: “Ga door, ik wil hem helemaal in me.” Op dat moment kwam ik klaar. Het geil liep uit mijn kutje en Dave duwde zijn pik nog een keer helemaal naar binnen omdat hij ook aan het klaarkomen was. Rosa zag dat en liet hem zijn gang gaan totdat hij uitgespoten was. Onder een daverend applaus trok hij zij pik uit mijn spleetje.

“O.k. Dave,” zei Rosa. ‘”Dank je wel voor de bereidwillige medewerking. Je hebt Linda op voortreffelijke wijze geïntroduceerd. Plotseling zag ik dat John en Roy een soort bank het podium op reed. Daarna werd ik op mijn buik over de bank heen gelegd. Het bleek een soort bok te zijn want mijn borsten vielen er aan een kant overheen en bungelden vrij in de lucht. Aan de andere kant moest ik mijn benen uit elkaar spreiden. Zo stond ik nu diep voorover gebukt met mijn benen wijd met mijn gezicht naar het publiek. Ik wist gewoon dat mijn billen open en bloot zichtbaar waren en ik voelde dat mijn kutje iets open stond. Rosa hitste de boel weer op: “Willen jullie meer zien,” vroeg ze aan het publiek. Het geschreeuw werd oorverdovend en ik werd langzaam naar voren werd gereden tot aan de uiterste rand van het podium. Daarna, heel langzaam, centimeter voor centimeter, werd mijn achterste naar het publiek gedraaid. Weer werd het geluidsniveau naar nieuwe waarden gestuwd. Rosa vuurde het publiek, totaal onnodig, verder aan. ‘Kijk toch eens mensen, kijk dat prachtige kontje en dat uitnodigende spleetje daaronder. Is het geen genot?’Ik voelde haar hand over mijn billen glijden en aan mijn kutje friemelen. Langzaam werd ik door de twee mannen naar een kant van het podium gereden. “Kijk dat poesje eens,” riep Rosa en ik voelde hoe mijn billen wijd open getrokken werden. Haar handen trokken ook mijn schaamlippen uit elkaar. Het publiek genoot hoorbaar van het spektakel. Toen ze daarmee klaar was werd ik naar de andere kant van het podium gereden. Daar herhaalde dit spel zich en nogmaals werden mijn kontje en kutje goed opengesperd voor de uitzinnige menigte aan die kant van de zaal.

Nadat de hele zaal zo bediend was riep Rosa: “Nu wil ik graag John in actie zien.” “Laat Linda jouw pik maar eens voelen,” zei ze en John legde zijn pik in mijn hand. “Wacht even, John,” zei Rosa, “ik bereid Linda even voor?” Ze ging met twee vingers in mijn kutje en speelde ondertussen met mijn klitje. John duwde zijn pik in mijn mond. Rosa bewerkte met haar vingers mijn kutje ontzettend lekker en ik zat weer tegen een orgasme aan. Ook John voelde zijn ballen tintelen. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en zette hem tegen mijn kutje. Rosa begon weer op mijn tepels te zuigen. Mijn klitje was inmiddels zo gevoelig dat ik, alleen al door de aanraking van John’s pik, klaar kwam. Hij duwde nu zijn pik heel langzaam naar binnen. Ik bleef schokkend klaarkomen en terwijl hij genoot van de samentrekkingen van mijn kutje aan zijn pik. Het geil bleef maar uit mijn kutje stromen en John voelde dat het steeds meer gesmeerd ging. Toen mijn kutje echt overliep van geil, pakte John me bij mijn heupen en neukte me harder en sneller. Met een schreeuw kwam hij klaar. Ik voelde het warme zaad mijn kutje inspuiten. Ik bleef maar klaarkomen en zakte weg. John klom van me af. Rosa likte nog snel zijn pik schoon. “Zo lekker, dat verse zaad,” zei ze tegen de zaal. Dan likte ze ook mijn kutje.
“Dames en heren” riep Rosa. ‘Willen jullie nog een toegift ?!’ ‘Jaah’ brulde alle kelen. ‘Hebben jullie nog niet genoeg gehad??’ ‘We want more !, we want more ! we want more !’. “Ok dan’ riep de Rosa. In de zaal was ondertussen al menig koppel aan het neuken. Overal hoorde je gekreun en gesop. “Dan,” zei Rosa, “is het nu de beurt aan Roy.” “Dames en heren, Roy is een 26 jarige knul uit Congo, het meest opvallende is zijn gigantische pik. Echt een boomstam.” De zaal had dit ook door en iedereen stond ademloos te kijken naar het enorme gevaarte. Ik was ondertussen wat bijgekomen en herkende de kolossale donkere pik die voor mijn hoofd bungelde. Met twee handen probeerde ik het gevaarte vast te pakken. “Wauw,” riep ik uit. Ik trok de donkere pik naar me toe en likte zachtjes over de enorme eikel. Ik zag dat er al wat vocht uit kwam en gretig likte ik het op. Ik was druk bezig met de dikke pik die ik aan het likken was en ik vergat de twee grote zwarte ballen eronder ook niet. Ik kneedde de ballen en probeerde zoveel mogelijk pik naar binnen te zuigen. Roy hielp mij door hard mijn hoofd zich toe te trekken. Hij had mijn mond gespiest op zijn pik. Ondertussen was Rosa met haar duim mijn klitje aan het stimuleren. Met de hand, die ze over had, begon ze mijn borsten te kneden. Ze kneep en trok aan de tepels. Ik kon nu niets anders dan klaarkomen. Toen het zo ver was trok Roy zijn pik uit mijn mond terwijl ik knock out lag, na mijn orgasme. Hij kroop tussen mijn benen, pakte mijn enkels beet en duwde ze nog verder opzij. Zijn pik positioneerde hij tegen mijn kutje en voor ik kon reageren duwde hij zijn boomstam tegen mijn openstaande spleetje. Mijn schaamlippen werden mee naar binnen getrokken, want ze stonden vastgeklemd rond de boomstam. Langzaam verdween de pik in mijn tunneltje. Het enige wat ik uit kan brengen was: “Aaaaahhhhhhggggg.”

Iedereen in de zaal was doodstil. De dames voelden gewoon met me mee toen de dikke pik mijn kutje doorboorde. De mannen voelden aan hoe strak het kutje om de pik geklemd moest zitten. Ik voelde weer een orgasme aan komen, hoeveel had ik er al niet gehad? Ik was doodop, maar oh zo geil. Dat was maar goed ook want daardoor kon Roy probleemloos zijn pik heen en weer bewegen door mijn genottunnel. Eerst langzaam en dan steeds sneller. John werd door Rosa er weer bij geroepen. “Stop je pik in haar mond en neuk haar keeltje, jij kunt vast nog een keer spuiten,” zei ze. John stopte zijn lange pik in mijn mond en begon mij te neuken. Nu werd ik zowel in mijn mond als in mijn kutje geneukt. Ik wilde nu maar een ding, het sperma van John proeven en dat van Roy voelen spuiten. Ik zoog, likte en slikte dat het een lieve lust was. Roy ramde ondertussen zijn paal steeds harder in mijn kutje. Ik pakte met mijn handen de kont van John en duwde zijn pik zover mogelijk mijn mond in. Meteen daarop voelde ik dat de pik van John begon te spuiten. Ik wilde alles vasthouden en klemde mijn handen om hem heen. Ik voelde zijn zaad mijn keel binnen stromen. Roy wilde terugtrekken want ook bij hem borrelde het zaad al door zijn pik. Zijn eikel zat diep tegen mijn baarmoedermond aan. Maar ik riep uit volle borst dat hij moest doorgaan en met een brul van Roy voelde ik het hete zaad mijn baarmoeder in spuiten. Weer kwam ik klaar en nu werd Roy getrakteerd op een spuitende kutje. Helemaal knock out liet ik de mannen los. Roy was zeik nat van mijn geil. Hij verontschuldigde zich naar Rosa, maar die stond alleen maar te lachen. ‘Wat een avond,’ dacht ze. ‘Van een vrouw, die weinig van seks afweet, naar een nimf die zich niet meer kan beheersen tijdens het klaarkomen’. In de zaal was iedereen minimaal een keer klaar gekomen door het tafereel van mij die door twee pikken gespiest werd. Het publiek begon uitbundig te loeien.

Ondertussen werd er een groot matras het podium op reden. “Dan ga ik jullie vertellen dat de hoofdshow nu midden op het podium verder gaat en dat Linda daar ook met jullie kennis wil maken,” riep Rosa naar het publiek in de zaal. Het gebrul nam toe tot de pijngrens. Ik werd op mijn rug gelegd en het duurde maar even tot ik heel veel handen op mijn lichaam voelde. Tientallen handen, overal, overal op, overal in. Mijn kutje, mijn kontje mijn borsten, mijn buik, dijen, mond, en gezicht, zelfs vingers en tenen, alles werd gevoeld, geknepen gelikt en gekust. Ergens ver weg merkte ik op dat Rosa en John en Roy alles goed in de gaten hielden. Mijn kutje was heel even leeg maar werd al snel gevuld met de eerste piemel. En een stevige ook. Hij pompte gewelddadig hard heen en weer. Waarschijnlijk had hij zijn pik al voorbewerkt want na een aantal slagen voelde ik hem spuiten. Hij had zijn lul nog niet terug getrokken of er zat alweer een volgende in. Ondertussen werd mijn klitje ook voortdurend gevingerd en had ik aan iedere borst een zuigeling. Er werd nog een pik tegen mijn wang gedrukt en ik opende mijn mond om hem binnen te laten. Overal voelde ik pikken langs me wrijven. Ze vochten om een plek in mijn kutje of mond. Ook mijn handen maakten overuren, ik hield ze om de pikken geklemd en melkte ze totdat ze gingen spuiten. Mijn hoofd, buik, borsten en dijen zaten vol met sperma. Het liep in straaltjes uit mijn kutje. Ik kwam aan de lopende band klaar. Het leek eindeloos te duren. Een niet aflatende parade van anonieme pikken boorden zich in me en spoten me onder. Ik voelde mijn billen en schouders gewoon soppen in een plas sperma. Mijn mond liep over. Soms probeerde ik te slikken maar dat ging niet eens omdat de volgende lul zich alweer bij mijn mond aandiende. Mijn kutje bleef ook geen seconde leeg. Plots voelde ik iets anders dan een lul op mijn mond gedrukt worden. Het bleek een kutje te zijn want de aanwezige vrouwen lieten zich ook niet onbetuigd. Ik likte gretig en boorde mijn met zaad overdekte tong zo diep mogelijk naar binnen. Na wat likkende bewegingen voelde ik het spleetje verkrampen en schokkend kwam de vrouw op me klaar. Haar sappen liepen over mijn kin en voegden zich bij de spermaplassen onder mijn hoofd. Direct werd haar plek weer ingenomen door een dikke lul. Dit ging zo door. De ene pik na de andere, af en toe afgewisseld door een kutje. Na een, in mijn beleving, oneindige tijd liet Rosa een laatste kerel aan zijn gerief gekomen en riep daarna: “Dan is het nu tijd om de avond af te sluiten met een drankje en een dansje.” Mijn kutje voelde de laatste pik uit me glijden en er kwam geen vervanger meer, ik voelde ook geen vingers meer wrijven en mijn mond bleef open hangen … leeg. Uitgeteld lag ik daar op mijn rug, knieën opgetrokken en wijd uiteen, mijn handen idem uitgestrekt, met een kletsnat kutje. Mijn armen, schouders, dijen, voeten en handen, borsten, alles was bedekt met een plakkerige laag sperma.

Ik ging douchen en met Rosa reed ik op het eind van de avond voldaan naar huis. Ik vertelde in de auto dat ik lekker geneukt had, en nog nooit zo veel was klaar gekomen. Ik vond de sessie erg geil en wilde dat nog wel eens. “Nou dat komt goed uit, want Kees is ook helemaal weg van je en hij wil dat je de volgende keer ook weer meedoet. Bovendien wil hij de volgende neuksessie als eerste met je kennis maken. Het is mijn man dus ik weet hoe goed hij is maar jaloers ben ik niet want ik gun hem ook een onvergetelijk verzetje en jou trouwens ook.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top