Skip to content

Momenteel actief

Mijn schoonzus werkt in een bordeel
4.22/5 (27)

Mijn naam is Danny en ben 38 jaar en al 12 jaar getrouwd met een schat van een vrouw. Toch heb ik haar regelmatig bedrogen omdat de seks steeds minder werd. Veel mannen herkennen dit wel denk ik. Mijn vrouw vond dat ik zeurde als ik het weer eens probeerde haar te verleiden en ik besloot toen om af en toe buiten de deur te gaan neuken. Op een avond ging ik naar een voor mij bekend bordeel om mijn behoeftes te laten bevredigen. Ik had altijd in mijn hoofd dat je beter naar de hoeren kunt gaan dan een affaire met een vrouw kunt aangaan. Daar komen vaak problemen van en daar had ik geen zin in.

Dus op een avond ging ik naar een voor mij bekende seksclub. Het was een bordeel in Brabant, een stuk uit de buurt van waar ik woon. Ik nam plaatst aan de bar en bestelde een drankje en ondertussen bekeek ik de meisjes. Heel veel mooie dames zag ik rondlopen tot mijn oog viel op een meisje dat verdomd veel op mijn schoonzus leek. Nou jullie voelen hem al aankomen het was mijn schoonzus Laura. Ze kwam aanlopen in een heel mooi lingerie setje en verschoot van kleur toen ze me herkende. Ze raakte in paniek en ik gebaarde haar naar me toe te komen en dit deed ze gelukkig. Ik zei dat dit tussen ons zou blijven en ik haar zou boeken zodat we even rustig konden praten.

Laura zag er super geil uit in een heel mooi lingerie setje, goedverzorgde make-up en op hoge hakken liep ze achter me aan naar zo’n privé kamertje. Ik sloot de kamerdeur achter me en ze vroeg me wat ik hier deed en ik antwoord dat ik dat ook aan haar kon vragen. We moesten van de spanning beide lachen en besloten er uiteindelijk een geile boel van te maken. Ik gaf haar een kus en ze beantwoordde deze met een lekkere tongzoen. Tijdens het kussen trok ik haar setje uit en kwamen er twee hele mooie ronde borsten te voorschijn. Haar tepels waren al goed hard geworden en ik deed mijn kleding uit en ze pakte mijn flink hard geworden paal beet en begon me rustig af te trekken.

Ik duwde haar op het bed en ging naast haar liggen. Ik masseerde haar borsten en maakte haar tepels nog harder. Wat een mooi geschoren kutje had ze. Ik begon haar te beffen en ze smaakte heerlijk. Toen begon ze mij te pijpen en dit deed ze met veel gevoel en een heerlijk ritme. Mijn geile schoonzus kon er wat van. Ze spreidde haar benen en ik duwde mijn paal zo bij haar naar binnen en begon haar te neuken hmmmm dit was heerlijk. Na verschillende standjes kwam ik klaar en we hadden nog een goed gesprek waarbij ik beloofde dat dit tussen ons zou blijven. Samen gingen we terug naar de bar en ik verliet het bordeel met een voldaan gevoel.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top