Skip to content

Momenteel actief

Anne de vriendin van mijn dochter
4.59/5 (32)

Toen mijn dochter nog een tiener was lag ik met mijn vrouw in een scheiding. Het was een gemakkelijke scheiding hoor, dat wel. We zijn dan ook als vrienden uit elkaar gegaan en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor. Na een tijdje ging mijn dochter er wel beter mee om en uiteindelijk had ze er vrede mee. Ze wilde dan ook eens een vriendin bij ons laten slapen. Het was Anne, een bloedmooie meid van 19 jaar en dus had ik geen enkel bezwaar. Zo kon ik stiekem een beetje naar haar kijken en er over fantaseren. Meer wilde ik echt niet doen. Het weekend kwam Anne kwam bij ons slapen. Het was supergezellig en dus mocht het van mij gerust vaker. Anne sprak ook veel met mij en stelde mij best veel behoorlijk directe vragen over mijn huwelijk en dat soort zaken.

De derde of vierde keer dat Anne weer eens bij ons kwam logeren ging het dan gebeuren. Iets waar ik helemaal geen rekening mee had gehouden. Anne zou heel vroeg in de ochtend, eigenlijk meer in de nacht, mij wakker komen maken. Ik slaap altijd vrij licht dus als iemand mijn kamer op komt dan merk ik dat vrij snel. Ik kwam overeind en schrok natuurlijk wel een beetje toen ik niet mijn eigen dochter zag. Er was vast iets aan de hand en ik nodigde Anne uit om naast mij op het bed te komen zitten maar in plaats daarvan ging ze op de deken liggen. Het slaapshirt dat ze droeg kroop iets omhoog zodat ik meer van haar mooie benen kon zien maar ik probeerde mij daar niet op te richten. Ze begon te vertellen dat er problemen bij haar thuis waren. Haar ouders zouden misschien gaan scheiden, vandaar dat ze mij steeds van die vragen stelde. Ze vertelde een heleboel en terwijl ze dat deed kroop ze een beetje tegen mij aan. Ik kon niet anders als mijn hand op haar been te leggen en bedoelde dat troostend maar ik wreef iets te hoog over haar been. Hierdoor werd Anne helemaal stil en keek ze mij aan. Ik wist niet zo heel goed wat ik hiermee moest.

Plots greep Anne mijn hand beet en deed hem een klein stukje omhoog, zo naar haar slipje toe. ‘Het mag wel hoor’, zei ze zachtjes en ook zei ze dat niemand het hoefde te weten. Van alles in mij zei dat ik dat niet moest doen maar mijn penis reageerde echter wel op haar. Ik voelde dat hij aan het bewegen was en dus ging ik me mijn gevoel mee. Ik stond ook al een tijdje droog en had best wel zin. Mijn hand ging omhoog en haar benen gingen van elkaar. Ze deed zelf haar kont omhoog en trok heel snel haar slipje uit. Zij had er ook duidelijk zin in en voor ik iets meer ging doen zei Anne dat ze geen maagd meer was. In mijn gedachten haalde ik opgelucht adem. Ik wilde niet haar eerste keer zijn en daarnaast kon ik zo meer dingen doen die ze misschien wel lekker zou vinden.

Ik was haar aan het vingeren en aangezien ik naakt slaap kon zij gewoon haar hand onder de deken doen en met mijn pik spelen. Ze trok mij heel fijn af en haar hand paste maar net om mijn lul heen. Ik kreeg het heet en haalde de deken van mij af. Zij trok de deken onder haar billen vandaan en trok ook haar slaapshirt uit. Daarna ging ze op mij liggen, met haar heerlijke kutje in mijn gezicht gedrukt. Ik werd gewoon overmeesterd maar dat stond mij wel aan. Ik kon zo heel fijn aan dat heerlijke poesje likken terwijl zij mij gulzig ging pijpen. Dat had ze denk ik vaker gedaan en anders had ze heel erg veel talent. Haar kutje was heel erg nat en ik had zin om in haar te gaan. Ik duwde haar van mij af en ging toen achter haar liggen, Anne op haar zijde en ik tegen dat kleine kontje van haar aan. Ik drukte mijn lul in haar en begon haar zo heerlijk hard te neuken. Niet te hard want straks zou mijn dochter ons nog horen, die was ik haast vergeten! Maar ik neukte haar wel lekker diep en hard en Anne kreunde zachtjes.

Ik kwam diep in haar kleine strakke kutje klaar en ik er leek gewoon geen einde aan te komen. Zoals ik al zei, ik stond al een tijdje droog. Ik trok mijzelf uit haar terug en was nog hard en was verbaasd dat Anne aan mijn lul ging trekken en zuigen tot ik gewoon een tweede keer kwam.

Na het neuken en nadat ze zich had schoongemaakt is ze stilletjes weer naar bed gegaan. De volgende morgen aan het ontbijt bleek mijn dochter er niets van te hebben meegekregen. Dat was heel erg prettig. Anne heb ik niet nogmaals geneukt. Maar dat is niet omdat ik het niet wil maar omdat ze een vriendje heeft. Wel jammer want ik vond het best wel geil om een lekkere tienermeid te neuken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top