Skip to content

Momenteel actief

De pik van oom Gerard
4.23/5 (31)

Ik was nog maar pas 18 jaar oud toen oom Gerard mij zijn dikke pik liet zien. We hadden een BBQ en mijn oom had een beetje te veel gedronken. Ik was naar binnen gegaan om iets te pakken en hij was achter mij aangegaan. Toen ik mij omdraaidas stond hij daar met zijn broek op zijn enkels en zijn half harde pik in zijn hand. Het was als grap bedoelt en ik schrok eerlijk gezegd niet eens. Er kwam nog iemand de trap op waardoor hij snel zijn broek op had getrokken en deed of we gewoon gezellig aan het kletsen waren. Mijn moeder was de trap op gekomen en hij gaf haar een kus op haar wang en zei dat ze een mooie dochter had, ging de trap af en keek nog even om en gaf mij een knipoog. Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als mijn moeder niet de trap op was gekomen. Maar gek genoeg wilde ik dat wel weten. Ik was seksueel al best wel actief en had nog nooit zo’n dikke en best wel grote pik gezien en had moeite het los te laten.

Weken gingen voorbij voordat ik mijn oom weer eens zag. En dat was ook alleen maar omdat ik besloten had hem op te zoeken. Toen ik bij hem thuis was zag ik aan hem dat hij wel wist waar ik het over wilden hebben. Ik was toen al niet op mijn mondje gevallen en begon er direct over en vroeg hem op de man af waarom hij mij zijn lul had laten zien. Hij begon haperend over hoe hij had gedronken en wist even niet verder hoe hij zich eruit moest redden maar dat was ook niet nodig. Ik onderbrak hem en vertelde dat ik meer wilde zien. Hij keek mij verbaasd aan en wist niet of ik het meende maar toen ik hem in zijn kruis greep veerde hij geschrokken een stukje op zijn tenen en wist hij direct dat ik het meende.

Hij nam mij mee naar de slaapkamer en deed de gordijnen dicht en het licht aan. Langzaam maakte hij zijn broek los en toen ik die lul zag merkte ik aan mijzelf dat ik mijn lippen aan het likken was waar ik van binnen een beetje om lachen moest. Ik ging naar hem toe en greep een beetje trillend nog zijn pik vast. Er was een geheel nieuwe dynamiek tussen ons ontstaan, eentje die mij uiteindelijk wel beviel en hem ook gezien het harder worden van zijn lul. Ik deed mijn kleren uit en ik hoorde hem een beetje zuchten en zijn lul werd alleen maar harder. Ik ging op mijn knietjes voor hem zitten en begon hem een beetje af te zuigen. Maar ik had best wel moeite om dat dikke ding in mijn mond te nemen maar deed mijn uiterste best. Hij vond het wel lekker zo leek het en daar was ik blij om. Mijn oom had condooms in huis. Hij was toen vrijgezel en hield wel van wat vrouwelijk bezoek. Hij haalde ze snel op en ondertussen was ik op bed gaan liggen en speelde met mijn kutje. Ik was bloedgeil geworden. Mijn oom kwam binnen met het condoom al om zijn enorme pik gedaan en hij kwam op bed liggen. Ik lag naast hem en tilde mijn been op terwijl ik wat op mijn zij draaide. Hij kwam tegen mij aan liggen en ik voelde zijn hart tekeergaan. Langzaam voelde ik de eikel mijn kutje binnendringen en het rekte mij gewoon op. Ik voelde die pik dieper in mij en ik werd helemaal opgevuld. Hij zat er uiteindelijk ook helemaal in en dat verbaasde mij want hij was zo groot en ik zo nauw. Hij begon in en uit te bewegen en het deed eerst een beetje pijn. Na iedere stoot ging het steeds iets soepeler en uiteindelijk merkte ik dat het alleen maar genieten was. Hij draaide mij op mijn buik en klim op mij. Zijn hele gewicht drukte mij in het matras en ik voelde terwijl mijn oom aan het stoten was zijn ballen tegen mijn kontje slaan. Hij neukte heerlijk en zijn dikke, behoorlijk lange pik vulde en rekte mij volledig op. Ik hoefde mijzelf niet eens te helpen en kwam zo spontaan op zijn vette leuter klaar. Ik snakte naar adem terwijl ik kwam, de rillingen gingen over mijn hele lichaam en het genot was verder zo intens dat ik haast flauw leek te vallen. Langzaam zakte het gevoel af terwijl mijn oom mij verder bleef neuken en na een aantal minuten ook kwam. Hij trok zijn lul uit mij, gooide het condoom af en trok zich boven mijn lichaam af en spoot mij onder. Mijn kutje gloeide nog wat na van al dat neuken en het zaad lag warm op mijn buik en borsten.

Ik ging na een minuutje liggen even douchen en toen ik terugkwam was mijn oom in slaap gevallen. Zoals mannen dat vaker doen. Het is bij die ene keer neuken gebleven want niet lang daarna had hij iemand leren kennen waar hij gek op leek te zijn. En daar is hij nu nog steeds bij. Het is ons geheim. Dankzij mijn oom heb ik nu een enorme voorkeur voor dikke pikken. Ik heb haast de neiging om hem daar nu alsnog voor te bedanken, ook al is het tien jaar later.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top