Skip to content

Momenteel actief

Jong stel naar de seksclub
4.74/5 (19)

Ik, Evelien, stond te roepen onder aan de trap, ’’Paul schiet eens op, we moeten nu gaan’’, ’’Jaaaaaa, rustig maar, ben bijna klaar’’. Ik wil nog wel wat aan mijn avond hebben en wat spannends meemaken,” riep ik naar boven. Ik stond mezelf in mijn rode jurk voor de spiegel in de gang te bekijken. Paul kwam naar beneden en ik vroeg: “wat vindt je ervan?, kan ik ermee door?” “Pfffffff, geil hoor, volgens mij ben je wat vergeten?” zei hij. Het jurkje zat zo strak dat mijn stevige borsten er goed in uit kwamen en mijn tepels goed zichtbaar waren. “Bh…..vergeten grinnikte ik en ik heb ook geen slipje aan. Lekker spannend en het gaat straks toch uit als we daar zijn.” ‘’Ja dat is ook zo, wist Paul.
We stapten in de auto voor een rit van ruim een uur en toen we de straat in reden viel het neonbord wel op, club XXX voor al u erotische wensen. Ik parkeerde de auto even verder op en we liepen naar de entree. Binnen zagen we een klerenkast van een portier staan die in discussie was met een stelletje, dat de deur gewezen werd. Wij konden een gedeelte van het gesprek opvangen, de portier sprak het meisje aan: “Sorry, je hebt je ID niet bij je en dus kan ik niet controleren of je ouder bent dan 18, je vriend mag wel naar binnen.” “Ik ben potv………twee maanden geleden 18 geworden en als ik niet mag dan hij al helemaal niet, ” zei ze enigszins teleurgesteld. Wij stonden nog te wachten en hoorden het meisje aan dat er trouwens heel sexy uitzag in haar korte strakke rokje en een shirtje wat haar stevige borsten duidelijk markeerde. Leuke rode laarsjes maakten het helemaal af. Ze had een prachtige lange vlecht tot op haar billen, die er trouwens ook mochten zijn, haar vriend stond er een beetje bij te kijken. “Komen we daarvoor helemaal uit Zoetermeer met de trein, helemaal voor niks,”voegde ze nog toe aan de conversatie. Het tweetal liep mopperend langs ons heen naar buiten, Paul keek mij even aan. De portier wilde ons aanspreken maar ik liep plots naar buiten en ik ging achter het stel aan, “Hé, komen jullie uit Zoetermeer ?, wij komen ook uit die richting, misschien kunnen wij wat voor jullie doen,” zei ik. Jullie kunnen met ons mee rijden tot waar jullie nu heen willen.

Het meisje zei, “dat is erg aardig, maar jullie wilden toch de club in,” “Ja, maar ik vind het zo sneu voor jullie.” Ze keek haar vriend eens aan, wat vindt jij ervan. Hij knikte wat, even later zaten we in de auto, Het meisje, Suzanne zat achterin bij mij en haar vriend Bart voorin en daar reden we richting ………..Ik begon haar uit te horen en af en toe keek ik in mijn spiegel naar het stel die het trouwens wel naar hun zin had. “Doen jullie dit wel vaker,” vroeg ik. “Nee, dit is de eerste keer, We hebben, toen mijn ouders op vakantie waren, flink geëxperimenteerd met seks en zijn nu op zoek naar een nieuwe uitdaging,” zei ze. Ik mengde me in het gesprek, moeten wij jullie af zetten bij het station of hebben jullie andere plannen. Suzanne keek me aan. “Nou, ik weet niet wat hij wil,” knikte ze naar haar vriend die antwoordde: “Wat jij wil,” maakt mij niet uit.” Ik maakte hun keuze makkelijker: “We kunnen jullie ook thuis afzetten, of willen jullie met ons mee voor iets spannends, daar gingen jullie toch voor? We kunnen ons huis makkelijk in een seksclub veranderen. Bovendien ben je dan in Zoetermeer en heb je geen terugreis.” Ik keek Suzanne aan en ze knikte instemmend. Om de overeenkomst te bezegelen streelde ik haar bovenbeen.

Na een goede terugreis parkeerde Paul de auto op de oprit en stapten we uit, Ik trok Suzanne uit enthousiasme zowat naar binnen toen ik de deur geopend had. Paul stapte na Bart binnen. “Zo eerst iets drinken voor de zenuwen,” zei ik, “neem plaats op de bank. Ik schonk voor Suzanne en mij een glas wijn in en voor Paul en Bart een biertje. Nadat Paul de huiskamer in een sfeervolle ruimte had veranderd door gedimde verlichting en kaarsen viel ik met de deur in huis: “En…….hier zitten we dan, wat zijn jullie wensen.” “Wij zijn vaak voor alles in,” grinnikte ze, “zeggen jullie het maar, voor ons is het de eerste keer?” “O.k.” zei ik, “om te beginnen gaan we die twee mannen eens uitkleden, he Suus, dan zien we wat ons te wachten staat. Daarna willen we dat ze op die twee stoelen daar gaan zitten en zo kunnen we eens uitgebeid met hun gereedschap kennis maken. Als eerste nam mijn man het voortouw en het duurde niet lang of Paul stond naakt voor ons. Zijn pik was pas half zo stijf maar toch zei Suzanne: “Oh, wat een grote lul, als die maar in mijn spleetje gaat passen.” “Dat zal best meevallen straks, let maar eens op,” was de reactie van Paul. Ik was benieuwd naar de jonge knaap van Bart, die zich nu moest uitkleden. Toen hij in zijn slip voor me stond stak zijn lul al met zijn kopje boven rand uit. Hij was niet zo dik maar wel langer als die van Paul en had nog een jeugdige uitstraling. Nadat ik hem had bevrijd stond hij al fier omhoog. Zo, Suus, nu ga jij Paul eens verwennen en neem ik Bart voor mijn rekening. We kropen naar de stoelen waar de twee naakte mannen op zaten en ik zag dat Suzanne het velletje van de pik van Paul naar beneden stroopte en met een angstig gezicht naar zijn dikke eikel zat te kijken. Ze moest haar mond ver openen om het gevaarte binnen te laten. Ik had minder moeite met Bart zijn jonge heer, ik streelde zijn ballen terwijl ik hem heerlijk afzoog. Toen we de twee palen op sterkte hadden gepijpt stopte ik en zei: “Zo, nu mogen jullie ons liefdevol uitkleden.” Paul trok als eerste het shirt van Suzanne uit en daarna haar bh. De kleine bultjes die tevoorschijn kwamen werden al snel gemasseerd en even later zag ik hem aan de lekkere harde tepeltjes zuigen. Bij mij had Bart ook mijn jurk uitgedaan en omdat ik geen bh droeg kon hij meteen mijn borsten de nodige aandacht geven. Nu waren de mannen aan de beurt om ook de rest van onze kleding uit te doen. Ik zag bij Suzanne een mooi plukje schaamhaar op haar venusheuvel staan. Voor de rest was haar schaamstreek kaal.

Wij gingen vervolgens op de stoelen zitten en de mannen kropen naar ons toe. Ik zag dat Paul zijn handen niet af kon houden van het jonge speetje van Suzanne. Hij streelde haar schaamlipjes zoals hij dat ook altijd bij mij deed en ging vervolgens met een vinger naar binnen op zoek naar haar klitje. “Oh, wat is dat een heerlijk gevoel, ga door,” zo moedigde Suzanne Paul aan. Ikzelf deed mijn benen flink uit elkaar en zei tegen Bart dat mijn kutje met zijn tong wilde kennis maken. Dat had hij gelukkig al meer gedaan want hij wist feilloos tussen mijn lipjes mijn klitje te vinden en begon dat te likken. Ik zag aan de blik in de ogen van Bart dat hij supergeil geworden was. Toen ik nat genoeg was wilde ik met hem neuken en het maakte me niet uit dat mijn man daar bij was. “Ga eens op de stoel zitten, Bart,” zei ik. Omdat zijn paal nog recht overeind stond hoefde ik daar geen energie aan te besteden. Ik stapte over zijn schoot met mijn gezicht naar hem toe. Dat bood hem de mogelijkheid mijn borsten extra aandacht te geven. Ze werden gekneed en mijn tepeltjes werden gestreeld en gelikt. Met zijn tong draaide hij om mijn tepelhof en vandaar naar mijn tepel. Nu zakte ik langzaam met mijn onderlijf over zijn pik en liet die in mijn voorportaal heen en weer gaan. Zo werd mijn klitje extra gestimuleerd en werd ik als maar geiler. Ik neukte nu in mijn eigen tempo, maar als ik naar boven ging wachtte Bart mijn neergaande beweging niet af maar stootte hij zijn lul alvast naar boven. “Goed zo Bart, jij weet wat lekker is,” zei ik. Over mijn schouder zag ik dat Paul Suus had meegenomen naar de bank waar hij haar kutje aan het beffen was. Het was wel apart om zo op de stoel te neuken terwijl op de bank mijn man de kroonjuwelen van Suus aan het beffen was. Het maakte me vreselijk geil. Ik voelde ook mijn kutje steeds natter worden. Nu zag ik dat Paul Suzanne op de bank had gelegd en probeerde zijn lul in haar neukgleufje te stoppen. In het begin ging dat wat moeilijk, maar ze was al zo nat dat Paul met kleine stootjes zijn dikke eikel toch beetje bij beetje naar binnen kreeg. Hij ging steeds dieper naar binnen en na wat oefenen en af en toe een beetje terugtrekken zat hij helemaal in haar kutje. Ik keek haar even aan en er kwam een geile glimlach op haar gezicht. Ik zag haar prachtige strakke borsten ritmisch heen en weer gaan bij ieder stoot. Het was een fantastisch gezicht, Ik lag hier een jonge god te neuken terwijl naast me mijn man aan het neuken was met een jonge venus. Ik hoorde Bart steeds sneller hijgen en plotseling kwam hij luid kreunend klaar in me. Ik voelde hoe zijn zaad een weg zocht naar het diepste van mijn grotje.

Toen hij enigszins afgekoeld was zei hij: “Dit was geil zeg, het geilste wat ik ooit gedaan heb.” Nu waren we de toeschouwers van de activiteiten van Paul en Suus en volgden wij precies wat zij aan het doen waren. Paul pompte met zijn lul in haar kutje terwijl Suzanne met haar vingers over haar klitje wreef. Dit werd haar teveel en zij voelde dat zij ging komen. “Oh, wat heerlijk, ik kom oooh, blijf nog even door neuken, dit moet eeuwig duren. Toen ze weer bij haar positieven gekomen was voerden we een korte pauze in. We dronken wat en ik haalde wat snacks uit de keuken. Suus kwam me achterna en vroeg: “Vind je het niet vervelend dat ik met je man neuk?” “Nee, joh, ik heb hem al zo dikwijl in me gehad en je weet het: verandering van spijs doet eten. Ik vindt het heerlijk om die jonge lat van jou Bart door mijn tunneltje te voelen gaan. Dadelijk gaan we het anders doen dan gaan we op het hoogpolige tapijt verder. De mannen gaan liggen en wij gaan rijden, als je snapt wat ik bedoel.” Na een half uur pauze zeiden we tegen de mannen dat ze op het tapijt moesten gaan liggen. Suus en ik kropen langs de lijven zodat we in een 69 stand kwamen. Ik spande mijn lippen om Bart zijn pik heen terwijl hij met zijn tong mijn heilige graal binnenging. Dat ervaren kutje van mij proefde fantastisch, vond hij. We vonden gelijk het goede ritme, met onze tongen. Het koppel naast ons had ook de smaak te pakken. Na een tijdje vond ik het genoeg, stapte van Bart af, knielde over zijn lijf en nam plaats op zijn paal. Ik begon hem heerlijk te neuken als een amazone. Heel zijn staaf verdween in mijn ruime kutje. Op en neer en op en neer ging ik met mijn geile lichaam. Bart pakte een tepel in zijn mond en zoog die zo ver als hij kon naar binnen. Zijn vingers vonden ondertussen de weg naar mijn klitje en begonnen het kleine ding te strelen. Het was geil om zijn vingers mijn hete natte rijpe klitje te voelen beroeren. Ik hield het niet meer en terwijl Bart zijn zaad loosde kwam ik ook vreselijk klaar. Ik voelde hoe mijn kutje met krampende bewegingen al het zaad uit zijn lul wilde melken. Even schoot door mijn hoofd wat een seksbeest ik eigenlijk was. Ik lag voortreffelijk te neuken met goedkeuring van mijn man terwijl die ook in de kamer bezig was.

Achter mij hoorde ik plotseling een enorme hoop lawaai. Suus was klaargekomen en zij schreeuwde het uit. Ook zij voelde de heerlijke samentrekkingen van haar schede, maar zij wilde doorgaan want ze had nog geen zaadlozing gevoeld. Daarom ging ze op haar rug liggen en zei: “Niet stoppen Paul, ik wil je zaad voelen stromen.” Paul was zo weg van het jonge grietje dat zijn pik nog stijf stond. Hij deed haar benen open en stak zijn geslacht weer naar binnen. “Ja, heerlijk ga door,” schreeuwde ze. “Kom Bart, zei ik, “we gaan haar helpen. Terwijl Paul in een rustig tempo verder neukte nam ik een tepel in mijn mond en begon er op te zuigen. Bart nam haar andere tepel in zijn mond en begon er ook aan te likken. Met zijn tweeën likten we nu haar tietjes terwijl Paul doorging met neuken. Met een luide gil gaf Suus aan dat ze weer een orgasme moest verwerken. Omdat ik mijn handen vrij had begon ik haar ook te vingeren. Paul voerde intussen het tempo iets op en perste zijn pik diep in haar kutje. Het duurde niet lang of een derde orgasme kwam er aan. ‘”Ooooooh, jaaaaa, dit wil ik iedere dag meemaken,” riep ze. Bijna gelijktijdig voelde Paul zijn climax opkomen. Het zaad maakte zich los uit zijn kloten en spoot even later met grote stralen het kutje van Suzanne in. Bart en ik gaven het tweetal een spontaan applaus en wij ploften uitgeput maar voldaan naast hen op het tapijt. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik aan een stuk door orgasmen kreeg zoals nu,” was Suus haar commentaar. “Dit was geil zeg,” zuchtte ik. Paul had zich leeggespoten en trok langzaam zijn lul terug. Ik zag hele draden met zaad en slijm aan zijn lul hangen. Hij wilde het afsmeren. “Nee,” zei ik, “kom hier.” Ik pakte zijn lul en veegde die over mijn tieten zodat al het slijm over mijn borsten werd verdeeld. We zagen golven van sperma uit Suus haar kutje stromen en besloten haar te helpen. Om beurten likten we het sap uit haar kutje. “Oh wat zijn jullie lekker bezig,” zei ze. Daarna sprongen we alle vier nog even onder de douche. Na nog een drankje vroeg Suus aan Paul of hij met hen naar huis wilde brengen. “Geen probleem,” zei hij. We stapte in de auto en brachten het jonge stel naar huis. “Mag ik jullie telefoonnummer,” vroeg Bart. Ik heb daar geen enkel probleem mee,” zei Paul. “Ik vind het ook een prima idee,” zei ik. “Misschien kunnen we nog eens afspreken en dan weer heerlijke seks hebben.” “Lijkt me supergeil,” zei Suus. We wisselde nummers uit en we hebben elkaar inderdaad later nog vaak gezien. Ze komen ook wel eens zo langs omdat het inmiddels goede vrienden zijn geworden.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top