Skip to content

Momenteel actief

Masseuse geeft een happy ending
3.94/5 (17)

Massages, ik ben er dol op. Er was een massagesalon waar ik nog niet geweest was maar veel van mijn vrienden die spraken er met lof over. Echt de moeite waard, je zult niet teleurgesteld zijn en dat soort dingen zeiden ze allemaal. Nou dan moest ik er toch maar eens heen vond ik. Ik maakte dus maar een afspraak en kon dezelfde dag nog terecht. Ik vond het een mooie zaak toen ik binnen kwam lopen. Het zag er allemaal heel schoon uit maar er hing een ander soort sfeer dan ik gewend was. Ik besloot er mij niets van aan te trekken en toen ik geroepen werd ging ik naar de kamer en trok mijn kleren uit en kreeg ene handdoek over mij heen. Ik had een bloedmooie masseuse. Zo eentje waar je bij uit moet kijken dat je niet opgewonden raakt. Stiekem heb ik wel gefantaseerd hoor over dat soort dingen. Nooit had ik durven denken dat het die dag ook uit zou gaan komen.

Ik lag daar op mijn rug en er werden kaarsen aangestoken en een heel erg rustig muziekje opgezet. Het had een erotische tint maar dat zou wel mijn verbeelding zijn dacht ik nog. Het licht werd gedimd en de sfeer was gezet. De masseuse begon mijn rug te masseren en deed dit echt heel goed. Niet te hard en niet te zacht en ze wist alle juiste plekken te raken. Mijn benen en al het andere aan de achterkant kwam aan bod en uiteindelijk mocht ik mij om gaan draaien. Daar ging ze verder. Ze werkte van boven naar beneden. Eerst mijn hoofd en net, min schouders en mijn armen en toen mijn benen. Maar ze ging niet van benen naar voeten maar juist andersom. Tot ze bij mijn kruis kwam en mijn onderbroek naar beneden deed. Ik opende ineens mijn ogen maar had er niet iets op tegen. Ik was wel benieuwd waar dit heen zou gaan.

“Wilt u dat ik doorga?” vroeg ze ineens. Ik tilde mijn hoofd op en glimlachte met een knikje erbij. Ze lachte terug en ik ging liggen en zag toen pas dat er boven de tafel ook een spiegel was. Die was zo geplaatste dat ik alles kon zien wat ze deed. Haar handen masseerden mijn pik heerlijk. De olie maakte alles lekker glibberig en dat vind ik wel wat hebben. Het maakt zo’n geil geluid vind ik. Ze masseerde mijn ballen en greep mijn pik goed beet terwijl ze mij met een bepaalde techniek ook aan het aftrekken was. Van buitenaf masseerde ze ook mijn prostaat. Dat was een aangename verrassing. Dat is net als de g spot bij vrouwen. Het gaf mij een ontzettend geil gevoel en door haar soepele handen kreeg ik al het gevoel dat ik klaar ging komen maar dat hield ze tegen. Haar handen grepen mijn eikel beet en ze begon hem te kneden en bewoog toen weer naar beneden, haar mooie lichaam maakte sensuele bewegingen en dat maakte het allemaal nog veel erotischer.

Toen bracht ze zowaar haar mond naar mijn penis en ze begon er langzaam wat aan te zuigen. Ik wist niet dat se dat bij een happy ending deden maar het was haar werk dus het zou wel goed zijn. Ik klaagde niet. Haar zachte lippen en handen zorgden uiteindelijk dat het opgebouwde orgasme er heel langzaam maar ongelooflijk intens kwam. Het zaad stroomde uit mijn eikel en het voelde alsof het eruit schoot. Naderhand heeft ze mij met warme doeken bij laten komen. Sinds die ervaring ga ik naar nog maar één massagesalon met iedere keer dezelfde masseuse.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top