Skip to content

Momenteel actief

Even bijpraten
4/5 (6)

Hallo lieve Redlips lezers en ‘Nanda Love fans’. Hopelijk gaat alles goed met jullie. Het is een behoorlijke tijd geleden dat ik wat geschreven heb voor Redlips, ik gok een maand of drie misschien vier. Schandalig! Veel te lang geleden, dus ik ben maar even achter m’n toetsenbord gekropen. De afgelopen maanden was ik onwijs druk; zowel privé als met het werk. Ik ben gaan werken in een andere club in het land en heb het er onwijs naar mijn zin. Het is een prachtige club dus voel mezelf helemaal het prinsesje. Ik heb toffe collega’s en de klanten zijn ook aardig en geil.

Laatst had ik een onwijs geile trio met een collega. Ze is iets ouder en we kenden elkaar niet zo heel goed. Ik vond haar wel een hele mooie meid. Ze had lang blond haar, had een slank figuur en een handje vol. Ze had iets leuks en toen er een klant in de club kwam, stelde ik voor om hem in te pakken voor een trio. Hij stemde in en dronk nog even een drankje aan de bar. Mijn collega en ik gingen even omkleden en ze vroeg aan mij of ik het een probleem vond of we ook met elkaar gingen. We spraken af wat we wel en niet deden. Eenmaal met de klant op de kamer gingen we ‘m verleiden door met elkaar te zoenen. Met een vrouw zoenen is heel anders; veel zachter en meer met gevoel. Het deed wat met me en we streelde elkaar. De klant vond het natuurlijk geil en keek toe terwijl hij al een flinke paal had. Vrouwen vind ik prachtige wezens, heus. Al ben ik meer van de mannen. Hij vroeg of we hem wilde verwennen. Zij had zijn pik in haar mond en ik likte en zoog aan z’n ballen. Daarna ging ze op zijn gezicht zitten en likte hij haar, hij vingerde mij en ik was ‘m aan ’t pijpen. Ja, het waren hete uren op de kamer.

Privé heb ik ook heel wat geile dingen mee gemaakt. Zo was er een jongen, iets ouder dan ik ook uit dezelfde woonplaats en we kunnen ’t prima vinden met elkaar. Op den duur werd het iets te gezellig en vroeg ik of hij bleef slapen. Hij mocht op de bank of bij mij in bed. Oké, hij lag dus bij mij in bed. De eerste nacht is er niets gebeurd, wel voelde ik een bepaalde spanning en ik vond ‘m fysiek erg aantrekkelijk. Hij bleef een aantal dagen en we hebben al die drie dagen alleen maar in bed gelegen. Of we het gedaan hebben? Je kan beter vragen wanneer niet. We hebben elkaar alle hoeken van de slaapkamer laten zien. Tussendoor even douchen, wat eten en drinken en weer het bed in om verder te gaan. Met hem doe ik ’t regelmatig en we experimenteren er op los. Hij had wat Kamagra dus ik werd nieuwsgierig. Kamagra heeft hij totaal niet nodig maar het werd er nog beter op. Eigenlijk leek ’t op een ontmaagding. Hij is al fors geschapen maar met de Kamagra werd het mega hard en stijf. We lagen lepeltje lepeltje in bed en hij schoof ‘m erin en ik voelde een mix van lust en wat pijn door elkaar heen. Ik keek ‘m aan en vroeg of hij gewoon verder wilde gaan. Ik belande uiteindelijk in de zevende hemel. Voor een man zal Kamagra top werken, maar ik ben ook zeer tevreden en met vlag en wimpel is het een top product!

Iets waar ik ook helemaal weg van ben, zijn erotische massages. Ik geef ze zelf maar vind het ook fijn om ze te krijgen. Heerlijk om op bed te liggen en niets te hoeven doen. Genieten van de handen die met veel olie over mijn lijf glijden. Mijn billen zijn één grote erogene zone, dus het is mega geil als daar af en toe een pik doorheen glijdt. Ik had mezelf niet meer in de hand en ik kreunde al toen hij daarmee bezig was. Hij kwam omhoog en trok aan mijn haar en ging met m’n nek wat naar achter en we gaven elkaar een heftige tongzoen. Ik schoof mijn billen omhoog en hij nam me in die positie en spoot zijn zaad over m’n billen heen en wreef het heerlijk uit. Daarna gingen we samen douchen en ging de pret gewoon verder. Buiten ’t feit dat ik genoeg sex heb; zowel op ’t werk als privé vind ik het ook fijn om het met mezelf te doen. De tijd nemen om jezelf te verwennen, eigenlijk doe ik het te weinig. Afgelopen zondag ging ik kapot van de knallende koppijn en lag ik de hele middag in bed. Last van stress; misschien herken je het wel. Bij mij slaat het gelijk op mijn hoofd. Wat is er een betere manier om te ontstressen? Juist; jezelf verwennen! Laatst kreeg ik een hele mooie glazen vibrator, ik heb er al één maar één erbij, dat sla ik niet af. Ze zijn mooi en het is een genot om het in je te hebben. Ik deed er een klodder glijmiddel op en bracht ‘m in. Het voelde goed en ik wist gelijk weer waarom ik dit soort momenten vaker moet inlassen. Ik schoof ‘m er lekker in en uit en liet ‘m ook over m’n clitje glijden. Daarna deed ik ‘m weer in me en pakte ik mijn andere favoriete sextoy erbij; de magic wand. Neem mij ajb serieus, als ik zeg dat elke vrouw zo’n toy moet hebben. Als een vrouw moeilijk klaarkomt of gewoon snel, intens en heftig wil komen; koop de magic wand. Het is geen goedkope maar het geld meer dan waard!

De grote zoemknop zette ik op mijn clitje en ik liet ‘m op stand één. Ik dacht aan een lekkere vent en niet veel later kwam ik heftig klaar. Dat was nummer één. Na een halve minuut hadden we nummer twee. Met mijn andere hand schoof ik de glazen vibrator sneller in en uit want ik hou wel van wat tempo. In mijn fantasie lag het lekkere ding nog steeds boven mij en zei allemaal stoute dingen en daar kwam orgasme nummer drie aan. Het was zo heftig dat ik er spuitend van klaar kwam. Niet dat ’t hele bed nat was, maar wel dat ik het dus kon.
Ik lag nog even na te genieten en ik hoorde mijn buren in de kamer naast mijn slaapkamer. Zij zullen ook alles wel weer hebben gehoord. Ach, dan weten ze in ieder geval dat ik ook weer even thuis ben. Nu ik dit allemaal voor jullie schrijf, weet ik weer hoe leuk ik het vind om alle dingen te delen. Ik zal proberen om gauw weer te schrijven. Ik maak genoeg mee, daar ligt het niet aan, zoals nu want ik kreeg telefoon en ga naar een escort boeking toe. Jullie lezen snel hoe het ging!

Alvast een hele goede week en een dikke kus van mij.

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top