Skip to content

Momenteel actief

Oom Kees deel 3
4.55/5 (22)

De afgelopen twee weken had ik steeds gedroomd over het bezoek aan oom Kees en ik kon de aandrang om hem weer te bezoeken niet meer bedwingen. Dus op een avond zei ik tegen mijn moeder dat ik met m’n vriendin Anne had afgesproken bij haar thuis om gezellig een dvd te gaan bekijken. Ze woont een paar straten verder bij oom Kees vandaan en ik wilde eerst nog even bij hem langs om hem te verrassen en mezelf natuurlijk ook. Tijdens het fietsen voelde ik mijn schaamlipjes schuren, ik werd er steeds meer opgewonden van en mijn kale kutje werd al vochtig bij de gedachte dat ik straks als een onschuldig nichtje naakt voor oom Kees zou staan en dat ik weer aan zijn stijve lul kon zuigen en dat hij heerlijk mijn kutje naar een hoogtepunt zou brengen. Ik zette mijn fiets tegen het schuurtje en liep in een snel tempo naar het huis in. Door het raam zag ik oom Kees al in de huiskamer zitten. Ik tikte op het raam, hij stond op en wenkte dat ik via de achterdeur binnen moest komen. “Wat een verrassing,” hoorde ik hem zeggen. Ik keek hem heel onschuldig aan en antwoordde: “Ik verveelde me thuis, Kees, en dacht ik kom even gezellig op visite.” “Ok, weet je moeder, dat hier bent?” “Nee, ik ga dadelijk naar een vriendin, dus ik heb nog even tijd voor een bezoekje,” zei ik terwijl ik voor hem stond, mijn rokje omhoog deed en hem mijn rode slipje liet zien dat hij me laatst geschonken had.

Hij pakte mijn hand vast en trok me mee naar de keuken. Daar aangekomen stak hij zijn hand onder mijn rokje en fluisterde zachtjes in mijn oor: “Oooohhhh Evi, wat ben ik blij je te zien, ik zal er voor zorgen dat je je niet verveelt?” Ik knikte en zei: “Ja, Kees, daarom ben ik hier.” Terwijl ik dat zei voelde ik zijn hand over het kruisje van mijn slipje wrijven. “Zooooo volgens mij ben je opgewonden want ik voel een nat plekje in je slipje, zal ik eens kijken wat er aan de hand is met je, kleedt je maar eens uit.” Ik ging uitdagend voor hem staan en begon me heel rustig uit te kleden, eerst mijn topje en bh-tje. Ik wreef over mijn tietjes terwijl oom Kees op een stoel zat en me aandachtig bekeek. Hij wreef over het kruis van zijn broek en hijgde: “Oh wat een heerlijke tietjes heb je toch.” “En wat steken die kleine puntjes uitdagend naar voren.” “Kom eens bij me staan dan kan ik ze kussen.” Ik liep naar hem toe en een voor een werden mijn tepeltjes in zijn mond genomen en gekust. Daarna liet ik mijn rokje zakken, stapte eruit, ontdeed me daarna van de rest van mijn kleren en liet mijn kale kutje aan hem zien. Aan zijn stem te horen was hij behoorlijk opgewonden. “Oooohhhh, Evi, dat verrukkelijke spleetje, daar wil ik even heerlijk mee spelen.” Ik stak mijn hand tussen mijn benen en besloot hem nog even te pesten. “Op deze manier dan, Kees,” zei ik terwijl ik met twee vingers door mijn kale kutje streek.” Ik haalde ze er weer uit en stak ze in mijn mond: “Mmmmmmm heerlijk.” Ik wreef met een hand over mijn kutje en spreidde met mijn vingers mijn lipjes open. Daarna liet ik oom Kees zien dat mijn klitje al aardig opgezwollen was. “Oh meisje wat heb je een heerlijk speeltje, wat is dat een verassing, kom we gaan naar boven.” Hij stond op en ik ging hem voor de trap op en af en toe keek ik achterom met een glimlach en zei: “Heb je goed zicht, Kees,” terwijl ik uitdagend mijn kontje wiebelde. Eenmaal in zijn slaapkamer aangekomen gingen de gordijnen dicht en begon hij zich van zijn kleren te ontdoen terwijl ik op de rand van het bed naar hem keek. Hij ging voor me staan, ik nam zijn lekkere stijve lul in mijn hand en kneedde met mijn andere hand zijn ballen.

Langzaam begon ik hem af te trekken en aan het kreunen wist ik wel dat hij het lekker vond om mijn hand om zijn lul te voelen. Ik stopte expres om hem wat te pesten en ik zag hoe hij naar me keek en zachtjes zei: “Ga door, Evi, ik vindt het lekker, je doet het zo verdomd goed.” “O.k.,” zei ik, “maar ik wil je hete zaad diep in mijn kutje voelen spuiten.” Ik draaide me om ging op zijn hondjes op het bed zitten en stak uitdagend mijn kontje naar hem toe want ik vond het tijd worden om zijn lul in mijn kutje te voelen. “Kom ik wil je diep in me voelen, Kees.” Ik voelde zijn handen op mijn heupen en ik voelde zijn lul tussen mijn billen naar mijn gaatje glijden. Toen zijn eikel mijn schaamlipjes opzij drukte, duwde ik mijn kutje verder naar achteren en tegelijkertijd trok hij mij steviger naar zich toe. Zijn stijve lul schoof daardoor naar binnen en hij begon mijn kutje lekker stevig te neuken. Ik hoorde hem kreunen en zeggen hoe heerlijk hij het vond om mij te neuken. “Evi, wat ben je toch een heerlijk neuknichtje.” Terwijl hij mijn kutje in vervoering bracht streelde ik mijn stijve klitje en moedigde ik hem kreunend aan om me steviger te neuken. “Aaaaahhhh wat een lekker gevoel is dit, zo lekker strak, je maakt me erg gelukkig,” kreunde hij. Hij bleef maar hijgen en kreunen en ik voelde zijn lul diep in mijn kutje stoten. “Ik kom bijna klaar,” kreunde hij nogmaals zachtjes. “Laat maar komen,” zei ik en op het zelfde moment voelde ik hoe hij zijn hete zaad mijn kutje vulde. Nadat hij uitgespoten was trok hij zijn lul terug en ik voelde het zaad naar buiten gutsen. Ik keerde me snel om en nam zijn heerlijke lul in mijn mond, zoog er het laatste restje zaad uit en likte zijn eikel schoon. Ik speelde nog even met zijn lul en lachte op een gegeven moment naar hem omdat zijn geslacht wel erg slapjes geworden was. Zijn reactie was: “Wat,… je oude oom uitlachen.” “Hij is zo slap, dat ben ik niet gewend,” antwoordde ik, waarop hij zei: “Ja, en ik ben ook geen twintig meer.” “O.k., maar dan wil ik nog wel even klaar gelikt worden,” zei ik en ik ging languit op bed liggen met wijd opgetrokken benen en mijn kutje wijd open. “Kom maar,” zei ik tegen hem en dat liet hij zich geen twee keer zeggen want een tel later voelde ik zijn tong al over mijn schaamlippen gaan richting mijn klitje. Oooohhhh wat lekker voelde dat, hij sabbelde op mijn lipjes en zoog mijn klitje diep in zijn mond. Ik voelde het diep in mijn buik kriebelen. “Oooohhhh aaaahhhhhhhh ik kom, ikkkkkkkk kommmmmmm.” Wat een heerlijk gevoel die warme natte tong over mijn klitje, en die vinger in mijn kutje maakte het helemaal af.
Hij zoog stevig op mijn klitje en liet me na een paar minuten zalig klaarkomen, het gevoel was zo heftig dat mijn hele lichaam trilde en mijn kutje een grote hoeveelheid vocht sproeide. Na een tijdje kwam hij omhoog. Ik keek hem aan terwijl hij zachtjes in mijn tepels kneep, er eentje in zijn mond nam en er zachtjes op sabbelde. Hij kuste me, rolde van me van zich af en ging naast me liggen. We praatten nog wat. Even later stond ik weer aangekleed voor hem en hij trok ook zijn kleding aan. We liepen de trap af de keuken in, en wederom zei hij: ”Niks tegen je moeder zeggen, dit blijft ons geheimpje.”

Toen ik in het gat van de deur stond kon ik het niet laten om te zeggen: “Kees je hebt vast wel meer dan een geheimpje, niet alleen met mij.” Ik grinnikte terwijl ik mijn vinger voor mijn mond hield en een sissend geluid maakte. “Maar jij bent mijn meest favoriete geheimpje, en nu wegwezen,” riep hij daar nog achteraan. Ik trok de deur dicht en liep het achterpad af richting mijn vriendin. Ik keek op mijn horloge en zag dat het bijna acht uur was. Ik moest dus nog haast maken ook, ik voelde me zo heerlijk, mijn kutje plakte aan mijn slipje zo lekker had oom Kees me doen klaarkomen. Toen ik bij Anne aanbelde schoot het door mijn gedachte dat ik helemaal vergeten was om de 50 euro mee te nemen……..stom, ik had er niet meer aan gedacht, maar ja het komt wel goed. ‘Ik wil niet te lang meer wachten met het volgende bezoek aan oom Kees,’ dacht ik nog terwijl ik stond te wachten tot Anne open zou doen. “Wat zie jij er gelukzalig uit,” zei ze nadat ze me had binnengelaten. Ik vertelde haar van mijn geheime afspraak met mijn oom Kees en dat ik net klaargekomen was. “Ik wou dat ik ook zo’n oom had,” zei ze. “Of mag ik eens een keer met jou mee? vroeg ze. “Ja, dat is gezellig, ik zal het hem vragen.” Maar ik moet je bekennen dat ik nog maagd ben,” zei ze er achter aan. “Dat is geen probleem, oom heeft mij destijds ook ontmaagd en ik ben blij dat hij het gedaan heeft.” “Hij doet het heel voorzichtig. Bovendien is hij gesteriliseerd, dus je hoeft niet bang te zijn dat je zwanger wordt.” Na een gezellige avond ging ik huiswaarts.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top