Skip to content

Momenteel actief

Totaal onverwachts
4.57/5 (23)

Hoi allemaal, wij zijn een spontaan en lekker gek stel die al heel wat jaren samen zijn. Ik Pam ben nu 36 jaar oud al word ik toch nog steeds veel jonger geschat. Ben niet groot en heb altijd al een jonger uiterlijk gehad. Vroeg vervellend nu een voordeel. Ben een beetje een rockchick volgens velen wat ook wel weer klopt. Heb zwart haar met twee andere kleuren erin. Slank tot normaal figuur met een 85c cup borsten met kleine gevoelige tepels. Diverse tattoo’s over mijn lijfje en draag nooit veel make-up. Danilo is een grote man die 10 jaar ouder is dan ik zelf. Ook hij vele tattoo’s. Danilo is mijn 3de echte sex vriendje en in de 15 jaar samen heeft hij mij echt onwijs veel laten zien op dit gebied. Sex is echt een passie voor ons en waar het kan gebeurt het ook nog steeds na 16 jaar.

In al die tijd dat we buiten wel eens lekker klierde zijn we een aantal keren betrapt. Waarbij zelfs een man heeft staan kijken en zich aftrok. Eerlijk dat was super spannend en echt heel geil. Waar de man van Danilo best had mogen meedoen wilde ik dit toch niet vond dat iets te ver gaan. Toch kwam het soms nog wel eens te sprake van wat als. En tja in Fantasie klinkt alles super geil. Toch? Ik stond er niet voor open riep ik dan altijd, oké af en toe als ik dan alleen op bed lag omdat hij werkte of weg lag ik toch stiekem te vingeren en met mijn speeltjes hier aan terug te denken. maar ja dat was toch gewoon een fantasie.

We hadden er over gesproken dat als ik wilde ik het best mocht doen zolang hij het maar wist of dat ik het wel eerlijk vertelde. maar ja ik liet het niet toe, vond het niet kunnen en toch iets van vreemdgaan.

Afgelopen zaterdag was een zaterdag als geen ander. Boodschappen doen en later op de dag een borrel drinken. Normaal drinkt mijn vriend geen wijntje maar dit keer dronk hij met me mee. Dus dronken we een rood wijntje. Hij twee glazen en daarna aan het bier. Even lekker wat eten en de avond volgde. Stuurde een vriend van ons een glas wijn foto en zei, ook zin in 1tje. Normaal is hij een beetje mijn rode wijn maatje. Half uurtje later was hij er. Had een fles port mee, daar houd ik dus echt niet van. Dus hij aan de port.

Het was gezellig en lachen en was rond de klok van half 1 in de nacht. Danilo lachte en zei, sorry ga naar bed ben kapot. Was al vroeg op omdat ik eerst even moest werken. Stefan lachte en heften zijn glas met port en zei, nog niet leeg. Danilo lachte en zei veel plezier samen. We kletste vrolijk verder en ook over zijn relatie. Dat liep al jaren niet meer. Iets wat we allang wisten en wel vaker over sprake. Ik weet ook dat Danilo wel eens gevraagd had of ik niet eens met ons mee wilde doen wat hij wilde maar ik niet hahahaha.

Zo kwam dus ook zijn sex leven te sprake, tja die was er niet. Hij had al ander half jaar geen sex gehad met zijn vrouw. Daar werd een beetje om gelachen kwam ook door de drank, die zat er ondertussen flink in ook bij mij. Ik lachte naar hem en zei, dan zullen je ballen wel tot je enkels komen zo vol zit die. Hij lachte en kneep in zijn been en zei, ja hier ergens. Lachend liep ik naar de wc, kwam weer terug en Stefan lachte en ik ging weer zitten aan de eettafel waar we de hele tijd al zaten. Hij was verschoven aan de kop naast en haalde zijn handen weg. Ik keek met grote ogen naar zijn stijve lul die hij uit zijn gulp had gehaald. Sorry lachte hij, drank en jij en praten over sex maakt me al geil. Je was iets te snel terug kon hem niet op tijd weg stopen. Ik lachte en nipte mijn wijntje maar kon mijn ogen niet weg krijgen van zijn toch wel flinke grote stevige harde lul. Stefan deed ook geen moeite meer om hem weg te doen en lachte en dronk zijn port.

Dat was een eerste moment dat ik een bepaalde spanning voelde die ik niet kende of toch wel. Stefan duwde een paar keer aan zijn stijve lul en lachte dan naar me. Het was stil en hij verschoof echt naast me. Nu was er een spanning in de kamer nier normaal een hele geile spanning. Ik lachte en wat ik nooit wilde deed ik nu wel. Ik pakte zijn lul vast en zei, die zal wel snel komen en trok er aan en speelde met zijn klets natte eikel. Jezus ik zweefde helemaal weg op mijn eigen geile gevoel. Zonder na te denken dook ik omlaag en begon deze toch wel heerlijk harde grote lul te pijpen.

Stefan lachte en zei, wauw dat voelt echt heel goed. Ging goed zitten en streelde mijn rug en greep naar mijn borsten in mijn shirt. Deze trok ik snel uit en ook mijn bh en zoog weer verder. Ik zoog hem als of het mijn laatste lul was die ik kreeg. En likte gulzig zijn geile voorvocht wat er genoeg was. Liet mijn hand mijn broek in glijden welke ik open had gemaakt. Damm sopte helemaal weg in mijn boxer die ik droeg. ik trapte mijn broek uit en Stefan liet zijn vingers in mijn boxer glijden en lachte, damm Pam je ben echt onwijs nat. Pakte zijn mobiel en filmde hoe ik hem zoog en hoe zijn vingers heerlijk door mijn mega natte kale kleine kutje gleed. Na een paar minuten stonden we op.

Daar stonden we in de woonkamer heerlijk te tongen en gleden onze handen over elkaars lichaam. Rustig gingen we zo naar de bank. Ik wilde in standje 69 over hem heen. Duwde mijn klets natte kutje op zijn mond en liet me heerlijk likken en vingeren door hem terwijl ik die grote lul weer heerlijk zoog en likte. Shit ik werd me daar naar een hoogte punt gelikt en gevingerd dat alle remmen weg sloegen als die niet allemaal al weg waren. Ik draaide me om en zakte gelijk over de heerlijke vreemde lul. AAAAHhhhhh was het eerste wat ik riep en Stefan begon me zachtjes te neuken en steeds iets dieper. We ruilde van plek en ik lag wijdbeens op de bank en hij duwde zijn lul er weer heerlijk en begon me nu pas echt lekker stevig te neuken dat ik flink hard lag te hijgen en roepen ja ga door ik kom. Dat moest Danilo zeker gehoord hebben.

Ik kwam dan ook heftig klaar. Even een kleine pauze en wat drinken maar we lieten elkaar niet met rust. Stefan lachte en zei, beter even deze pauze anders was ik al gekomen en dat wil ik niet. Wil meer neuken met je. Draaide op mijn knieën en hij duwde hem er weer heerlijk in. Al snel had ik weer een heftige hoogte punt. Stefan ging op de eetkamer stoel zitten en ik zakte over hem heen met mijn rug naar zijn gezicht. Nu zag ik Danilo staan met zijn stijve lul in zijn hand en lachte naar me. Shit wat zijn jullie geil bezig. Ik schrok maar keek hem geil aan en zei, is ook erg lekker en kwam weer klaar doordat Danilo nu ook keek. Hij kwam erbij en ik zakte lekker op en neer op de heerlijk lul van Stefan en zoog mijn eigen vriend nu ook.

Kropen weer op de bank en ik kroop op Danilo en liet mijn vriend me heerlijk neuken. Stefan zat er achter en duwde zijn lul tegen mijn kontje. daar had ik niet van dus duwde hem weg. Nou Duwde ik trok hem omlaag en dit terwijl hij net zachtjes duwde. Hierdoor gleed zijn harde lul ook in mijn kutje. En dat ging best makkelijk. Nu zaten er twee in mijn klets natte kut en shit wat was dit lekker zeg. Beide duwde rustig door en ik kwam me daar klaar niet normaal. Dit was voor de heren ook te veel en beide spoten hun te gelijk leeg in mijn dubbel geneukte kutje.

Shit even bleven we zitten zo met twee lullen in me. Bedankte mijn vriend dat dit toch wel erg lekker was en best vaker mocht. Daar waren de heren het mee eens. Stefan stapte af en trok zijn kleding aan en ging weg. Ik ging nu ook iets omhoog en ging als grap met mijn zaad kutje naar zijn gezicht. Van plaats dat Danilo zijn gezicht weg trok duwde hij zijn mond op mijn kutje welke echt onder het zaad zat en begon te likken. Shit dit was ranzig maar ook erg geil en ik duwde mijn opening op zijn mond en perste alles eruit terwijl ik zag dat het zaad op mijn tong viel en om zijn mond zat.

Hier kwam ik dan ook weer op klaar. De volgende dag sprake we er weer over en waren beide duidelijk dit mocht best vaker wat ook zal gebeuren. Die avond was Stefan er weer en heb ik weer beide heren liggen neuken. Shit lijkt wel een nieuwe verslaving.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top