Skip to content

Momenteel actief

Lekker dik
4.67/5 (9)

Mijn moeder was overleden en ik moest alle spullen uit het huis opruimen. Onze voormalige buurvrouw had ik uitgenodigd om te zien of er nog spullen voor haar gading bij waren. Ze belde aan en haar machtige verschijning kwam door de deur naar binnen. Ze was inmiddels eind 50 en had nog steeds die geweldige grote heupen en die flinke borstpartij. Ze droeg een rok met een strak truitje. ik begroette haar met een kus en bood haar iets te drinken aan. we raakten al gauw aan de praat over meer dan aardse zaken. Ik vroeg haar hoe het was met een opa in bed, ze waren immers opa en oma geworden. het viel niet mee vertelde ze. ze kwam eigenlijk wel iets tekort maar zo vertelde ze daar had ze zo haar oplossing wel voor. Ik vroeg haar wat ze dan zoal deed. Ze bloosde erbij maar vertelde dat ze zichzelf vingerde. ik had hier zo mijn gedachten bij, een vrouw van bijna 60 van 19. kilo die zich zelf vingerde. ik kreeg er een harde lul van in mijn broek. ik bood haar nog iets te drinken aan en zij ging naar het toilet. Opeens riep ze me en vroeg of er nog wc papier was, stom van mij niet aan gedacht dus ik pakte een rol en wilde het aan haar geven. Ze deed echter de deur open en ik ging de wc/badkamer naar binnen. daar zat ze met haar slip op de enkels. ik nam plaats op de rand van het bad en keek zo haar niet kleine grot in. ze vertelde dat ze geil geworden was van ons praatje en dat ze een beetje natte kut had gekregen. ze was klaar met plassen en wilde haar kut schoonvegen. zonder aarzelen vroeg ik of ik het laatste druppeltje er af mocht likken. ze deed haar benen uit elkaar en ik zag een machtige grot voor mijn ogen, ik zakte op mijn knieën en rook de urine lucht. eerst beroerde ik haar lippen. deze waren vochtig van het geil. ik boog me voorover en begon als een lassie te likken. het duurde niet lang of ze kwam in extase klaar mij met een geile mond achterlatend. ik likte mijn lippen af en stond op. ze zag mijn bobbel in mijn broek en maakte hem open. in een ruk trok zijn mijn broek en slip uit en mijn genotsstaaf stond recht vooruit. ze nam hem direct in haar mond en begonnen als een gekko te pijpen. ik had het niet meer en voelde dat ik al snel moest komen. haar vingers beroerden ook mijn anus. langzaam schoof ze haar pink in mijn hol hetgeen mij deed exploderen. ik hield haar hoofd stevig vast en kwam klaar in haar mond. ze slikte alles door zonder aarzelen.
het moet een raar gezicht zijn geweest zij met haar truitje nog aan en haar slip op de enkels, ik met een half harde lul voor haar gezicht ook met mijn broek op de enkels. Ik kuste haar op de wang en vroeg of ze mee naar boven ging. in de slaapkamer aangekomen begonnen we elkaar hartstochtelijk te zoenen. onderwijl elkaar geheel uitkledend. Daar stond ze voor me geheel naakt met een geile kut en hele grote tieten. we gingen op bed liggen en streelden elkaar overal. mijn lul was weer op sterkte en ik voelde aan haar grotje dat deze ook al weer aardig nat was. een deel van haar geil smeerde ik langzaam in haar bilnaad zodat deze ook geheel en al nat werd. ik trok mijn lul in zodanige positie dat ik voor haar kont kwam. Ik vroeg haar of ze wel eens anaal genomen was. nee wat het antwoord ik zei dat het dan hoog tijd werd voor haar eerste ervaring ermee. langzaam liet ik mijn lul in haar anus glijden. ze werkte rustig mee en genoot zichtbaar bij de steeds verder in haar tredende eikel met gevolg. daar lag ze onder mij en ik pakte haar hand. met mijn hand begon ik zachtjes over haar klit te wrijven. ook zij dat driftig mee waarbij ze steeds zwaarder ging ademen. nu restte mij nog een van haar grote borsten in mijn mond te nemen, hetgeen lukte. haar nog vrije hand echter bracht ze ook naar de borst en toen likten we samen aan haar borst. het duurde niet lang of we kwamen allebei tegelijk klaar. mijn pik haalde ik uit haar kont en legde hem op haar borsten. gulzig probeerde zij het laatste zaad ervan af te likken. bijgekomen van deze wilde partij moest ze weer plassen. aangezien er boven geen wc was zei dat ze maar in de doucheruimte moest plassen. ik ging met haar mee de douche in ze zakte op haar hurken en probeerde te plassen. ik geil geworden van deze aanblik schoof bij haar aan zodanig dat mijn lul precies onder haar kut kwam te hangen. ineens voelde ik haar warme stralen over mijn lul vallen hetgeen hem weer deed opzwellen. onderwijl kuste ik haar vol op de mond. toen ze klaar was vroeg ze of ik haar ook nat wilde plassen. met de harde lul in mijn hand voelde ik mijn plas opkomen. ik piste haar eerst over haar borsten om vervolgens met een volle straal tegen haar kut aan te zeiken. ze genoot er zichtbaar van. toen ik klaar was gaf ze van voldoening mijn pik een dikke kus. het was nu tijd om ons te gaan douchen. ik smeerde haar naar volle lust in met zeep en shampoo. ook zij liet zich niet onbetuigd en wreef over heel mijn lichaam, mij lul was nog steeds hard en ik probeerde haar kut binnen te dringen. gewillig opende zij haar benen en ik stootte met alle macht in haar kletsnatte kut. het duurde niet lang of ik kwam klaar net als zij.
na het douchen wat het weer tijd om ons aan te kleden. toen ik haar in haar slip hielp kon ik het niet laten haar toch nog even te vingeren. zij ondertussen trok aan mijn lul of het een lieve lust was. toen ik op klappen stond pakte ze mijn lul en duwde hem weer in haar mond. mijn laatste zaad verdween wederom in haar keel. ik had haar inmiddels zo ver gekregen dat ze ook trillend tot haar vierde hoogtepunt kwam.
wat nam ik afscheid van een lekker dik wijf met de afspraak dat we elkaar snel weer zouden zien.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top