Skip to content

Momenteel actief

Het jonge ding waar ik mee samenwoon
4.16/5 (25)

Als volwassen kerel heb ik het niet echt helemaal voor elkaar nog. Ik heb een leuke baan maar een vaste relatie of kinderen en dat soort zaken heb ik niet. Ooit wilde ik een koophuis hebben maar ik geef het uiteindelijk liever aan andere dingen uit. Ik heb wel een voordeel en dat is dat ik het huis wat ik huur samen met een heerlijk jong ding van 19 jaar deel. Zij betaalt mee aan de huur en zo komen we wel rond.

Toch kan je er natuurlijk op wachten dat er een bepaalde seksuele spanning ontstaat. Vooral omdat zij heel erg lekker is en goed in haar vel zit. Zo loopt ze vaak in haar ondergoed door het huis. En op een gegeven moment zelfs naakt. Ik besloot er toch iets van te zeggen en zij was eigenlijk verbaasd. En wat blijkt? Ze dacht dat ik homo was. Daarom vond ze het geen probleem. Hoewel dat haar wel even deed schrikken, merkte ik ook dat ze daardoor ineens heel anders naar mij keek. Plots zei ze dat ze blij was dat ik geen homo was omdat ze mij altijd al een lekker ding had gevonden. Ze kon daar niets mee doen maar nu was alles natuurlijk anders. Ik begrijp niet zo goed waarom ze dacht dat ik niet op vrouwen viel maar goed. Diepgaande gesprekken zijn er ook niet echt geweest in de 8 maanden dat wij nu samen in één huis wonen.

In ieder geval kwam ze wat bij mij staan en stond wat verleidelijk heen en weer te wiebelen en verlegen keek ze mij aan. Plotseling waagde ze het erop en begon ze mij te zoenen. Ze sloeg haar armen om mijn nek en liet haar tong bij mij naar binnen glijden. Ze smaakte naar aardbeienthee. Dat had ze namelijk pas gedronken. Haar handen gleden van mijn nek af en ze greep mijn pik door mijn broek heen beet. Ze begon de broek los te maken en haar jonge lichaam gleed naar beneden tot ze gehurkt zat. Ze had mijn paal te pakken en begon er rustig mee te spelen. Ik voelde hoe ze ook met mijn ballen speelde en ineens opende ze haar mondje en nam het ding in haar mond. Een tinteling schoot door mijn lichaam. Ze was pas 19 maar kon zuigen als een vrouw met jarenlange ervaring. Haar hoofd ging heen en weer en ze kreunde zacht. Na een paar minuten kwam ze weer overeind en ging ze op de bank zitten.

Haar benen gingen wijd van elkaar en ik keek recht in haar mooie strakke tienerkutje. Ik had geen condooms in huis en kon mijzelf wel voor mijn kop slaan. Ook zij had geen condooms zo zei ze. Ik waagde het er gewoon op en ik weet dat het een domme zet is die gelukkig goed is afgelopen. Ik kwam een beetje door mijn knieën gebogen tussen haar benen staan en trok haar wat naar mij toe. Zij greep mijn leuter en stuurde hem zo tussen haar schaamlippen. Ik keek hoe mijn lul in haar gleed en haar kutje een beetje op leek te rekken. Ik begon in en uit te bewegen en het maakte een nat geluid. Mijn pik glom en gleed soepel in en uit het jonge lichaam van mijn huisgenote. De plannen die ik had waren groots maar de geilheid zorgde ervoor dat ik slechts na enkele minuten al over haar buik spoot. Zelf was ze nog niet gekomen maar daar zorgde ze naderhand nog voor terwijl ik aan het toekijken was. Zo is het tussen ons begonnen. Inmiddels doen we het meerdere keren per week en hebben we standjes gedaan die om te smullen zijn. Misschien dat ik daar nog over ga vertellen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top