Skip to content

Momenteel actief

Karel betrapt vrouw van zijn beste vriend
4.04/5 (26)

Daar stond hij voor de deur van zijn beste vriend en er werd niet open gedaan. Karel vond het wel vreemd, hij had toch wel met zijn maat afgesproken. Hij wist alleen niet dat zijn maatje hem vergeten was en lekker was gaan vissen. Hij hoorde wel een aantal geluiden in huis en aangezien hij de sleutel van de voordeur voor gevallen van nood gekregen had, deed hij de deur open en wandelde zo de huiskamer binnen, waar hij met zijn mond open gevallen bleef staan Daar lag de vrouw van zijn beste vriend zich te vingeren op de sofa. Ze lag op haar rug, haar benen ver opgetrokken en haar kutje wagenwijd open. Ze hield op toen ze hem zag staan en leek te gaan gillen, maar dat bleek een vals alarm, helemaal toen ze hem herkende.

Ze liet hem zelfs verder komen en terwijl Karel op haar af liep, ging ze verder met vingeren. Ze wilde graag dat hij bleef kijken, iets wat hij natuurlijk wel heel erg geil vond en zijn pik ook, want die groeide al een behoorlij kstuk in zijn broek. Ineens greep de vrouw zijn hand en drukte deze op haar kutje. Hij mocht haar vingeren, anders moest hij weggaan. De keuze was voor hem niet zo heel erg moeilijk natuurlijk en hij stak zijn vinger zo diep in haar kut dat ze er even door naar adem moest snakken. Daarna nog een vinger in haar geile kut, die hij samen met de andere vinger rondjes liet draaien. Ondertussen speelde de blonde vrouw van zijn beste vriend met haar tieten en hijgde ze van geilheid, harder en harder, gepaard met een hoop gekreun.

Hij kon het niet langer af met zijn vingers, niet alleen omdat ze erg moe werden maar ook omdat hij gewoon erg geil geworden was. Karel trok zijn rits los, liet heel snel zijn broek op de grond zakken en kroop op de enigszins dubbelgevouwen slet die hij al jaren als goede vriendin kende en propte zonder aarzeling zijn vette leuter in haar natte gleuf. Ze schrok van zijn actie maar al snel lag ze te kreunen en te smeken om meer, terwijl zijn ballen tegen haar lichaam aansloegen. Hij pompt zo diep in haar, hij voelde dat hij er snel door klaar zou gaan komen en daarom trok hij zijn lul uit haar kut, legde haar plat op de sofa en legde zijn lul tussen haar tieten om haar zo op zijn Russisch te gaan neuken. Ze drukte haar tieten dicht tegen elkaar een an zo palade hij er geil tussendoor in dat diepe decolleté, tot het zaad uit zijn lul schoot. Dat ging wel heel erg snel, hij vond het eigenlijk wel jammer, hij had haar graag nog een uur liggen afneuken, maar als je spontaan heel erg geil wordt, kun je er niet altijd controle over houden, helaas. Lekker was het zeker weten wel en ook de vrouw van zijn beste vriend had er van genoten, ze lag op de sofa het zaad met haar vingers van haar lijf te halen om het als een gesmolten ijsje op te likken. Het was wel jammer dat zijn vriend hem vergeten was, ze zouden een hele leuke dag hebben samen, maar deze verrassing die op hem lag te wachten in de huiskamer was er eentje waar hij nog vele malen meer van genoten had dan een middagje karten met zijn maatje.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top