Skip to content

Momenteel actief

Van keurige meid naar bdsm slavin
4.55/5 (22)

Het was behoorlijk lastig om er aan toe te geven, want BDSM was nou niet iets waar ik ooit over mocht praten. Seks was bij ons thuis alleen maar voor de voortplanting en rare dingen deed je niet. Gewoon heel standaard op elkaar liggen en dat was het. Tot ik de deur uit was gegaan en op mijzelf kwam te wonen. Want toen ging er een wereld voor mij open.
Ik deed volop aan seks en deed alles wat ik van huis uit nooit mocht doen. En uiteindelijk, na vele uitstapjes en verschillende posities et cetera, kwam ik BDSM tegen.

Het was alsof ik iets gevonden had wat helemaal bij mij paste. Ik wilde maar al te graag vastgebonden worden en de man met wie ik op dat moment was, deed dat met veel liefde. Echt, hij was heel lief voor mij. Deed het zacht als ik het wilde ne hard als ik daarom vroeg. De laatste keer dat we het samen deden, was hij heel bruut voor mij. Ik wilde dat hij mij als zijn slavin zou gebruiken. Hoewel het hem wel aansprak, wilde hij het eerst niet. Maar ik kon hem met een lekkere pijpsessie overtuigen. Wat zijn mannen soms toch eenvoudig over te halen hè. Ik ging op de grond zitten. Ik was naakt en ik zat op de koude houten vloer, toen hij binnenkwam, met stevige touwen in zijn handen. Hij bekeek mij. Liep om mij heen en greep ineens mijn handen beet en deed deze op mijn rug en legde razendsnel een knoop, zodat ik met mijn handen en armen niets meer kon doen. Vervolgens kreeg ik een knevel in mijn mond. Het was een balletje met een leren riem die om mijn hoofd ging.

Mijn mond was open maar ik kon geen woord uitbrengen. Ik voelde mij echt vernederd en dat was waar ik naar op zoek was. Hij kwam ook steeds meer in de stemming, want hij begon mij in mijn gezicht te slaan. Ook al was het niet meteen heel erg hard, toch schrok ik er best wel van, dat had ik niet aan zien komen. Hij kwam voor mij staan, maakte zijn broek los en begon zijn lul in mijn mond te drukken, terwijl hij met zijn handen touwen om mij heen aan het draaien was. Terwijl ik zoog, merkte ik dat ik steeds minder kon bewegen. Uiteindelijk zat ik in ongelooflijk moeilijke BDSM knopen vast en kon hij alleen mijn bewegingen controleren. Hij zorgde ervoor dat ik voorover boog en mijn kont de lucht in stak. Ik voelde zijn handen op mijn billen en ineens een harde klets op mijn zachte, gevoelige vlees. Ik gilde het uit, zover ik dat kon met die bal in mijn mond. Hij trok mijn billen van elkaar, spuugde op mijn anus en drukte zo zijn eikel in een rustig maar gestaag tempo in mijn kontje. Ik was al heel lang niet meer in mijn kont genomen en dit voelde zo zalig, in combinatie met de BDSM knopen die hij in de touwen had gelegd, die ook weer over mijn huid aan schuren waren. Hij greep mij stevig beet en nam mij hard en diep en bleef slaan en harder neuken, tot we samen tot een overweldigend orgasme kwamen. Ik voelde mij meer dan alleen zijn slavin op dat moment, maar ook als zijn speeltje, waarmee hij alles zou kunnen doen wat hij maar wilde.

Nu is BDSM als een verslaving geworden, ik moet er dus erg voorzichtig mee overweg gaan, want voor ik het weet raak ik mijzelf er helemaal in kwijt en dan kan ik er ook niet meer optimaal van genieten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top