Skip to content

Momenteel actief

Sex tussen mij en mijn broer
4.54/5 (26)

De familie, ik heb er in principe niets mee. Alleen met mijn broer, daar kan ik goed mee overweg. Erg goed. We neuken met elkaar en hoewel ik het in principe geheim wil houden, vond ik het toch wel leuk om er eventjes een verhaal over te vertellen. Niet lang, gewoon even hoe het ooit begonnen is. Ik kwam bij hem op zijn slaapkamer en ik klopte niet aan. Normaal doe ik dat wel, maar ik was in gedachten en dus lette ik er eventjes niet zo op. Daar zat hij, achter zijn computer met zijn broek naar beneden. Hij zat naar lekkere meiden te kijken die in allerlei standjes genomen werden. Hij rukte zich er hard op af en schrok zich natuurlijk te pletter toen hij zag dat ik ineens in zijn kamer stond. Wat mij meteen opviel was dat die meiden allemaal heel erg op mij leken.

Ik wist niet zo goed of ik mij nou ongemakkelijk of vereerd moest voelen, maar het laatste sprak mij het meeste aan. Daarbij voelde ik mijn poesje behoorlijk nat worden bij het zien van zijn behoorlijke pik. Ik sloot zijn slaapkamerdeur achter mij en draaide deze op slot en liet de sleutel in het slot zitten. Mijn broer had nog geen woord gezegd, maar toen hij zag dat ik mijn kleren aan het uittrekken was, zei hij dat ik er geil uitzag en draaide hij zijn stoel mijn kant op. Ik liep naar hem toe, kwam zonder nog maar iets te zeggen tussen zijn benen zitten en trok hem af. Ik wilde zijn zaad zien schieten, het op mijn gezicht voelen komen en over mijn hanen voelen stromen. Ik weet niet zo goed wat mij nou bezielde, maar ik genoot er heel erg van. Ik trok hem hard af en nam ineens zijn lul in mijn mond. Ik voelde al snel hoe zijn handen mijn hoofd beetgrepen en mijn hoofd zo op en neer aan het begeleiden waren.

Zijn lul gleed heel erg ver in mijn mond en ik kreeg er een heel stuk van in mijn keel. Dat had ik altijd al willen proberen en het lukte in eens zomaar. Ik had zijn pik goed nat weten te maken en dacht er even over na om op zijn lul te gaan zitten. Ach, waarom ook niet? Mijn slipje had ik nog aan maar al snel gleed die van mijn billen af. Ik zakte over zijn leuter heen en bereed mijn eigen broer! Het was niet te geloven dat ik dat deed, ik schaamde mij ook wel een klein beetje, maar ach, het was lekker, dus liet ik die gedachte en dat gevoel al snel los en genoot ik. Ik reed sneller en sneller en toen hij zei dat hij klaar ging komen, gleed ik weer op de vloer en trok ik hem zo hard af dat het sperma in mijn haren vloog, op mijn gezicht terecht kwam en ook op mijn handen, precies zoals ik het wilde. Het kostte mij daarna heel wat moeite om het uit mijn haar te wassen, maar dat was het meer dan waard. Uiteindelijk hebben we sinds die dag stiekem sex met elkaar en doen we alles wat we lekker vinden. Mijn broer is ene geile donder en ook al wonen we nu ieder in een eigen huis, we doen het nog steeds. Geeft ook meer vrijheid zo. Nou, weet je hoe de sex tussen mij en mijn broer begonnen is. Misschien willen jullie je verhaal hier ook wel delen? Ben benieuwd! Groetjes van Anne V.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top