Skip to content

Momenteel actief

Door mijn tante betrapt
4.38/5 (61)

Ik weet het nog goed. Ik was, zo dacht ik, alleen thuis en ik was heel erg geil. Ik ging normaal gesproken altijd eerst wat drinken maar ik moest mijn lading even kwijt en liep dus direct door naar mijn slaapkamer, opende de laptop en ging naar een geile site om een heet filmpje te bekijken. Normaal spits ik mijn oren als ik dit doe want over het algemeen ben ik niet alleen thuis. Maar nu was er niemand dacht ik dus kon ik ontspannen rukken. Laat ik nou helemaal zijn vergeten dat mijn moeder mij die ochtend had verteld dat mijn tante bij ons zou komen om haar was te doen omdat haar wasmachine stuk was en de nieuwe door problemen met de levering een week later zou komen. Ik lag dus op bed met mijn broek uit en mijn pik in mijn hand terwijl ik naar iets geils aan het kijken was en had dus totaal niet door dat mijn tante al minutenlang in de deuropening stond. ‘Gaat ie lekker?’ zei ze ineens. Ik schok mij een ongeluk en deed de laptop dicht en deed iets over mijn lul heen. ‘Je hoeft hem voor mij niet te verstoppen hoor Yorik, ik heb er vaak genoeg eentje gezien. Ook die van je vader. Maar die was niet zo groot als de jouwe.’ Er viel een wat ongemakkelijke stilte, waarna tante iets vroeg wat ik nooit zou hebben verwacht maar wel heel opwindend vond. ‘Mag ik kijken terwijl jij je aftrekt?’

Twijfelend haalde ik de deken die ik over mijn pik had getrokken weg en nam ik mijn lul in mijn hand en wilde de laptop weer openen maar tante zei dat ze iets beters wist. Mijn hart klopte in mijn keel terwijl ze haar jurk van haar lichaam liet glijden, haar string liet zakken en aan het andere eind van het bed ging liggen en zo met zichzelf begon te spelen. ‘Kijk maar naar mij terwijl ik mij vinger, dat is een stuk geiler.’ Dat was het zeker. Mijn tante speelde met haar mooie rijpe kutje terwijl ik mijn lul aan het aftrekken was. ‘Zou je hem in mij durven steken?’ was het volgende wat ze vroeg. Nee, dat durfde ik niet bij mijn tante te doen eigenlijk, maar toch knikte ik want ik vond haar een mooie vrouw en stiekem had ik al een keer over haar gefantaseerd terwijl ik aan het douchen was.

Ik ging naast mijn hoge bed staan en ze kwam naar de rand met haar billen. Ze deed haar benen van elkaar en deed haar schaamlippen opzij. Ik stond daar trillend van opwinding en stak een beetje twijfelend mijn lul in haar kut. Toen ik er eenmaal in zat was de twijfel wel weg en begon ik haar langzaam te neuken. ‘Ja jongen, toe maar neuk me maar met die heerlijke paal van je. Je mag ook wel in mij spuiten hoor, dat vind ik helemaal niet erg’, kreunde tante. Ze deed haar bh uit en speelde met haar tieten. Ik zag dat haar tepels hard waren geworden, dat betekende vast dat ze het lekker vond zo dacht ik bij mijzelf. Ik stond in mijn tante te stoten en zag hoe haar kutje opende bij iedere harde stoot in haar. Ik voelde dat ik ging komen maar in mijn tante spuiten ging mij toch echt net iets te ver. Ik trok mijzelf uit haar en trok mij af en spoot mijn zaad over haar buik en zelfs een beetje op haar tieten. ‘Oh ja, wat veel lieverd!’ zei tante en ze smeerde het uit. Ik stond te hijgen en wist niet eens echt goed te beseffen wat er was gebeurd.

Mijn tante ging zich wassen zei ze en kwam een paar minuten later terug en kleedde zich weer aan. ‘Als je wilt kunnen we dit wel vaker doen. Dan kan ik je ook leren het lang vol te houden.’ Dat aanbod heb ik zeker aangenomen. Volgende week ga ik bij haar langs om voor de tweede keer met elkaar naar bed te gaan. Ze had iets spannends in gedachten zo heeft ze gezegd dus ik kan niet wachten om naar haar toe te gaan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top