Skip to content

Momenteel actief

Mijn oom en zijn enorme leuter
3.82/5 (51)

Dag iedereen. Ik ben Daphne, 23 jaar en ik woon in Zuid Holland. Een jaar of wat geleden heeft mijn oom mij in de nacht geneukt terwijl hij aan het oppassen was. Ik was al 18 maar mijn broertje was een stuk jonger. Mijn ouders vonden niet dat ik op hem kon passen en dus kwam mijn oom dan langs. Ik had al wel door dat hij steeds een beetje raar tegen mij deed en op die leeftijd had ik al redelijk door als er iets seksueel achter verscholen zat. Ik ben gek op oudere mannen en dat was toen ook al het geval. Ik heb ze leren “lezen” zeg maar. Die nacht ging ik op mijn kamer nog even wat televisie kijken en net toen ik de televisie een minuut of 5 uit had staan, hoorde ik de kamer van mijn deur heel voorzichtig open gaan. Ik voelde aan alles dat het mijn oom was en heel eerlijk vond ik het wel opwindend. Met mijn hart kloppend in mijn keel besloot ik mij om te draaien en hem gelijk te laten merken dat ik wakker was.

Hij bleef staan en wist zich even geen raad. Hij had alleen een boxer aan en daarin zat een duidelijk zichtbare en half harde pik verscholen. Er was alleen nog iets wat mij opviel. Mijn oom was behaard. Overal zat wel haar en ik werd alleen maar meer tot hem aangetrokken toen ik dat zag. Het maakte hem in mijn ogen een wilde man die mij zou komen nemen. Ik keek hem verleidelijk aan en beet op mijn onderlip. De pik in zijn onderbroek stond inmiddels op knappen en ik boog naar voren en trok de onderbroek naar beneden. Daar veerde zijn lul ineens recht vooruit en ik keek met grote ogen en open mond naar die enorme leuter.

Ik begon te twijfelen. Zou ik dat ding wel in mij kunnen hebben? De verleiding was zo groot dat ik het risico wel durfde te nemen. Ik ging liggen en liet hem op het bed. Hij kwam op mij liggen en ik liet mijn handen door het vele haar op zijn armen en borst en daarna zijn rug gaan. Hij greep zijn pik vast en stuurde hem tussen mijn benen. Voorspel deed hij dus duidelijk niet aan. Ik vond het helemaal prima. Hij drukte zijn dikke paal heel langzaam in mij. Hij ging maar dieper en dieper en er leek geen einde aan te komen. Mijn poesje werd getest maar ik kon het nog hebben al moest ik wel wat wennen. Hij begon in en uit mij te pompen. Hij deed het wel heel liefdevol en nam de tijd. Terwijl ik met mijzelf begon te spelen verhoogde hij zo nu en dan het tempo en ging weer wat langzamer.

Met regelmaat draaide hij mij in een andere positie tot hij aan het einde achter mij lag. Ik had mijn benen opgetrokken en hij pompte zijn pik diep in mij. Ik tilde mijn been een beetje op weet ik nog zodat ik mijzelf klaar kon laten komen. Het was niet een planning maar op het moment dat ik ging komen kwam mijn oom ook klaar, Hij trok zich wel uit mij en dat vond ik ergens wel jammer. Hij spoot zijn dikke zaad met ferme stralen over mijn lichaam terwijl ik nog aan het trillen was van mijn orgasme dat nog bezig was.

Nadat we klaar waren ging hij snel weer weg, alsof hij zich schaamde. Misschien was dat ook wel zo. Ik ging nadat ik was bijgekomen naar de douche en ging mijzelf een wassen. De volgende morgen aan de ontbijttafel was het ongemakkelijk stil. Mijn broertje snapte dat natuurlijk niet want het was anders altijd lekker kletsen. Gelukkig kwamen mijn ouders al gauw binnen. Het is bij die keer gebleven. Ik ben er zelf nog niet helemaal uit of ik het jammer vind.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top