Skip to content

Momenteel actief

Lunch met toetje
3.56/5 (9)

Kees had er misschien wel meer van verwacht toen hij een opleiding tot accountant volgde. Nu werkte hij in een middelgrote plaats in de provincie. Erg opwindend was zijn bureaufunctie niet, maar hij had tenminste wel de vrijheid om tussen de middag te eten bij de plaatselijke Chinees die een speciaal lunchmenu voor weinig geld aanbood.
Het restaurant, een pijpela, was nagenoeg leeg toen Kees in het midden van het eetzaaltje een tafeltje koos. Er waren alleen wat mensen die eten kwamen afhalen.
Kees had zijn combigerecht al op tafel geserveerd gekregen, toen een vrouw de zaak binnenstapte. Ze had een opvallend lichtgroen geruit pak aan en haar hoogblonde kapsel was al even opvallend omdat het zo kort geknipt was. Kees keek slechts een moment naar haar. Het was voor haar lang genoeg om zijn aandacht op te merken.
Ze liep zelfverzekerd langs de tafels en stopte bij Kees. ,,Is de plek tegenover je nog vrij?” vroeg ze. Zeker antwoordde Kees. ,,Het is veel gezelliger om met zijn tweeen aan tafel te zitten dan in je eentje. Vind je niet?”, zei ze.

Kees legde zijn vork even neer. Hij was een beetje van slag door haar vrijpostigheid en door haar verschijning. Ze had een mooi rond koppie. Haar mond werd getekend door dunne lijnen en ze had helder blauwe ogen. Haar opvallende pak accentueerde haar ranke lichaamsvormen die er zeker zijn mochten Ze bestelde hetzelfde gerecht als Kees nadat ze hem had gevraagd of zijn maaltijd hem smaakte. Het duurde niet lang of ook de vrouw begon aan haar lunch. Ze sprak met Kees over allerlei niksigheden. Ze hadden het wel gezellig en er was tussen de twee duidelijk een klik. De vrouw vroeg Kees of hij de omgeving een beetje kende.Ze werkte als vertegenwoordiger en was nog nooit in deze streek geweest. Ze moest naar een plaats een kwartiertje verderop. Kees legde uit hoe ze daar moest komen. Ze keek verrast op. Ze dacht dat die plek waar ze een zakelijke afspraak had, veel verder weg was. Nu had ze nog zeker anderhalf uur over. Onder de tafel voelde Kees ineens iets tegen zijn benen. Het was een van haar voeten – ze had haar hooggehakte schoenen tijdens het eten ongemerkt uitgeworpen – die zinneprikkelend tegen Kees’ onderbeen aanwreef. Hij werd er wel wat opgewonden van, van deze onverwachte aandacht. Toch zei hij dat het tijd werd om af te rekenen. Dat vond ze een goed plan. ,,Misschien heb je nog even tijd om me de omgeving te laten zien”, sprak ze zwoel. Ze liepen naar buiten en Kees had nog wel wat tijd over. Die dossiers kwamen vanzelf wel weer aan de orde. Hij besloot bij haar in haar bestelauto te stappen. Hij was nieuwsgierig wat dit avontuur zou brengen.,,Weet je niet een stil plekje in de buurt?” vroeg de vrouw en keek Kees ondeugend aan. Kees dirigeerde de vrouw naar het park aan de rand van de plaats. Daar vonden ze een verlaten parkeerplaats.

Ze zette de auto in het midden van het door groen omgeven pleintje stil. Prompt boog ze zich voorover en sloot Kees in haar armen. Hij voelde zich een beetje overvallen, ook al wist hij wel wat er ging gebeuren nu ze hier waren. Een innige tongzoen volgde en niet veel later friemelde Kees het bloesje van de vrouw los. Ze had mooigevormde niet al te grote borsten. Ze vond de aanrakingen van Kees heerlijk. Ze gooide hijgend haar gezicht met rode koontjes achterover en begroef Kees’ gulzige gezicht tussen haar tietjes.
Niet lang daarna ging ze op zoek naatr Kees’ kruis. Ze frommelde aan zijn riem en had de daarna opvallend handig de broeksknoop los gewrikt. Ze ritste de gulp en Kees onderbroek naar beneden en gaf zo de steeds harder wordende paal van Kees alle vrijheid in de cabine van de wagen. Ze nam de lans in haar hand en trok er teder aan. Ze liet zich voorover vallen en nam de staaf in haar mond. Dat vond Kees heel fijn. Ze zoog zo hard aan zijn pik dat Kees bang was, dat ze hem een zuigvlek op de eikel zou bezorgen. Dat vergat ie alweer snel. Kees kreeg zicht op haar fraaie achterste en met zijn handen zocht hij een weg onder haar broekband. Zij hielp hem door haar broek los te maken. Kees masseerde haar zachte billen en zocht daarna haar spleetje dat opvallend nat en heet was. Ze kirde geil als hij de gevoelige plekjes van haar vond.

De ramen van het bestelautootje waren al aardig beslagen toen ze Kees opdroeg de auto te verlaten. Zij stapte ook uit. Ze stond met haar open blouse en haar afzakkende broek voor hem. Ze draaide zich uitdagend langzaam om en leunde tegen haar auto. Ze stak haar billen achteruit. Kees begreep de hint. Hij duwde zijn lul van achter in haar soppende poes. Ze kreunde het uit bij de penetratie. Kees omvatte haar borsten en stootte zijn pik met al zijn energie in haar. Zo fijn had Kees in tijden niet geneukt. Al moest hij er niet aan denken dat hier ergens in het park een bekende langs zou komen die hem in deze positie zou betrappen. Juist die gedachte maakte de wip alleen maar opwindender. De vrouw kreunde en steunde onder Kees’ ritmische bewegingen vanuit de heup. Het duurde dan ook ook niet lang of zij en Kees kwamen kort na elkaar klaar. Ze bleven nog een poosje innig inelkaar geschoven tegen de auto staan. ,,Het wordt tijd dat ik je terug breng”, zei de vrouw op een gegeven moment. De terugrit werd zwijgend aanvaard. Bij Kees’ kantoor stopte ze en zoende hem ten afscheid. Kees wees nog welke kant ze op moest rijden. En daar ging ze. Kees zag haar nooit meer. Hij wist niet eens hoe ze heette. De boeken met de cijfers konden hem die middag bar weinig meer boeien.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top