Skip to content

Momenteel actief

Willemijn deel 2
4.36/5 (22)

We giechelen nog regelmatig als we terugdenken aan die shoppingmiddag. Zo af en toe laat ik nog wel eens een pen vallen onder haar bureau en dan zeg ik het haar. Maar ze trapt er niet meer in, wat ik wel jammer vind. Soms duik ik zelf onder mijn bureau en kijk ik of ze dat setje wel eens aanheeft. Laatst zag ik dat en vroeg of het lekker zat. Heerlijk, joh. Jammer dat ze zo duur zijn want ik wil er nog wel wat hebben. Dan gaan we toch nog eens, zeg ik maar dan bij H en M. Zaterdag? Vraag ik. Ik haal je we op. En zo gaan we weer op pad.

Ieder nemen we er een stuk of wat mee de paskamers in, tegenover elkaar. Ik heb van te voren een minirokje met T shirtje aangedaan en voor de rest niks. Dus passen was een makkie. Wil(lemijn) had wat meer werk. Pppsssst, roep ik haar. Kijk eens. ik doe de gordijn open sta in een piepklein setje. Ze kijkt en bloost. En jij? Ik kom. Wil ook met slipje en bh. Ok. De volgende. Het zelfde ritueel. En dan het laatste setje, wil is eerder klaar dan ik wan t het haakje zat verdraaid op mij rug, dus wil roept me en laat zie wat ze aan heeft. Ik steek mijn hoofd om de gordijn. Het laat niks zien maar ook weer alles. Twee heuvels van boven en een heel bijzonder een stukje onder naar navel. En jij? vraagt ze. Ik doe het gordijn heel langzaam open en stap opeens opzij. NAAKT. Ze schrikt en staat met open mond naar me te kijken. OEPS en dicht is de gordijn. Ik T shirtje en rokje aan. Mijn tepels steken gewoon door de stof van het shirtje heen maar daar kan ik nu even niks aan doen. We nemen elk twee setjes en gaan naar de kassa om af te rekenen. Wil heeft nog steeds een rood hoofd van opwinding als we buiten staan. Wat was dat? Vraagt ze. Hihi, ik had gewoon zin in om iets geks te doen, joh, nou zeg meer geil dan gek. Maar wel leuk, hihi, vindt Wil

Na een week of wat vraag ik haar of ze wel eens naar een Thermen is geweest. Nee joh kost een bom duiten, toch? Mwah, valt mee als het in de aanbieding is. Maar dan wel voor een hele dag ander loont het niet. Heb je zin, vraag ik? Dan zal ik eens kijken. Ik heb even moeten wachten op een aanbieding maar heb toch 2 kaarten kunnen bemachtigen. Even met mijn moeder overlegd en ze vond het goed. Dus ik met mijn toy oto naar Wil toe naar de wellnes. Ik was er al eens geweest maar Wil alleen van horen zeggen. Dus omkleden en alleen in een badjas verder de hele dag door. Dat kriebelt en jeuk dus over je hele lichaam. Een smoothie hier en een sapje daar. Een douche en dan zwemmen, spartelen in een hot tube, de sauna in waar je natuurlijk je badjas uitdoet. Niks voor Wil maar ze doet het na een tijdje toch maar omdat de jas nat wordt van het zweet, de stoom en nog meer. Hihi. Daarna afkoelen weer in koud water en ten slotte een massage van je hele lichaam. Naakt op de tafel met wel een doekje op je billen en als je je omdraait ook voor je buikje en wat lager. Dat is dus samen kreunen, eerst van pijn maar later wordt het steeds fijner. Tegen een uur of 4 zijn we klaar met de spa en voelen ons herboren.

Kom, we gaan onderweg nog wat drinken en dan breng ik je naar huis. Neen, laten we dat maar thuis doen want me moeder is toch nog niet thuis. Daar wil ze meteen naar bed want zo’n dagje SPA is te vermoeiend voor haar. Ik breng haar dus naar boven naar bed waar ze als dood neervalt. Ik mag haar uitkleden en een shortama aandoen maar dat lukt me niet meer. Als ik haar zo naakt zie liggen, krijg ik het bloedheet en word gewoon nat tussen mijn benen. Ik voel eens en hen een kletsnatte hand. Ik lik en proef eens aan mijn eigen geil. Ik houd mijn hand voor de neus van Wil en smeer wat op haar lippen. Ze likt eens, doet haat mond open en zucht: mmmmmmm. Ik geef haar een tongkus en aai haar tepels, die meteen omhoog springen. Met kusjes probeer ik ze terug te duwen wat averechts werkt. Dan kus ik haar naar onder over haar navel en verder tot het heuveltje. Het is nog een beetje behaard met in het midden een streepje. Prachtig om te zien. Een pruimpje met een perzikhuidje. Niet gaan, fluistert ze maar dadelijk komt haar ma thuis en ze hoeft ons zo niet te zien. Dus leg ik een laken over haar en vertrek stil. Ik zie je morgen wel weer, Wil.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top