Skip to content

Momenteel actief

Mijn vriendin is een wilde in bed
4.2/5 (15)

Sinds een paar weken ben ik samen met een heel erg leuke meid. Ze ziet er heel keurig uit en je zou dan ook niet denken dat ze zo wild in bed is. Ze heeft een sobere en keurige uitstraling. Niet dat ze saai is maar ik had nooit verwacht dat ze zo wild in bed zou zijn. De eerste keer dat we met elkaar naar bed gingen was het eigenlijk al meteen raak. Het was bij mij thuis en het was al vrij laat. We gingen naar boven en we begonnen rustig met elkaar te vrijen. Een beetje voelen en zoenen zoals dat dan vaak gaat.

Op een gegeven moment was het dan zover dat ze mij in zich wilde voelen. Ze ging op haar rug liggen, precies wat ik had verwacht. Maar zodra ik in haar ging, was het een ander verhaal. Ze begon met grommen en kreunen. Ik houd wel van een vrouw die een beetje geluid maakt. Het is een vrijstaand huis dus wat dat betreft kan ze roepen zo hard als ze wil. Maar daar bleef het niet bij. Ze sloeg ineens haar benen om mij heen en trok mij naar zich toe en ze begon in min schouder te bijten. Plagerig, maar wel merkbaar. Ik liet het maar een beetje over mij heen komen. Plots voelde ik haar handen op mijn billen en ze dreef haar nagels in mijn zitvlees en trok mij bij iedere stoot dichter naar zich toe. “Neuk mij als een sletje!” riep ze ineens luid.

Ik was van slag want dit was totaal niet het beeld dat ik van haar had. Ik vond het wel leuk en begon harder in haar te stoten. Mijn ballen waren behoorlijk vol en sloegen tegen haar kontje aan. Vervolgens zei ze dat ze op zijn hondjes genomen wilde worden. Ze legde haar hoofd in het kussen en stak haar mooie ronde billen de lucht in. Haar benen gingen wat van elkaar en zodra ik in haar zat, drukte ze haar mond in het kussen en schreeuwde ze het uit. “Harder”, klonk het uit haar mond. Ik gooide alle remmen los en begon als een maniak te neuken. Echt hard en diep, het was hard werken!

Hierdoor kwam mijn orgasme ook sneller dan ik wilde. Ondertussen kwam mijn vriendin al heftig klaar op mijn in en uit pompende pik. Daardoor was ik ook al bijna op mijn hoogtepunt. Ze wilde niet dat ik in haar kwam. Ik trok mijn lul uit haar en ze draaide zich om. Ze trok mij wild af en zoog er ook bij. Ik moest in haar gezicht komen, zo smeekte ze. Nou, dat was geen probleem. Schokkend van genot kwam ik in haar gezicht klaar en het voelde heerlijk! Daarna zoog ze mij nog wat af en vielen we uiteindelijk naast elkaar op het matras.

Ik was echt flink van slag en zei haar ook dat ik dit wilde niet aan had zien komen. Maar liet ook direct weten dat ik er heel blij mee was. Want de sex die ik in andere relaties heb gehad was nou niet echt heel speciaal. De volgende dag was het zondag en we gingen bij haar ouders op bezoek. Keurige, gelovige mensen. Mijn vriendin zat daar in haar nette jurkje en inwendig moest ik lachen. Als die ouders eens wisten wat voor een wildebras zij op de wereld hebben gezet. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe vlam en hoop het nog lang met haar vol te houden. Als de sex zo blijft dan zit dat in ieder geval wel goed.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top