Skip to content

Momenteel actief

Naar escort klant in luxe villa
4.33/5 (3)

H. is een vaste klant en we zien elkaar regelmatig voor een date. Ik ontvang hem meestal op een locatie. Alleen deze keer was het anders. M’n bemiddelaar zei tegen me aan de telefoon, dat ik om 19:00 klaar moest staan bij m’n huis, zodat de chauffeur me kon ophalen. In de middag ging ik douchen, waste mijn haren en scheerde mezelf nog eens omdat ik wist dat hij dit extra kon waarderen. Na ’t afdrogen keek ik in m’n kledingkast. Zal ik voor klassiek zwart of pittig rood? “Laten we eens voor rood gaan” mompelde ik in mezelf en eenmaal aan bekeek ik mezelf in de spiegel. “Niet slecht!” zei ik kritisch en gaf mezelf een knipoog. Ik koos voor een spijkerbroek en een zwart shirt met aan de bovenkant wat kant. Nog even m’n haren krullen en wat make up en ik was ready. Op tijd stond ik bij m’n voordeur en hoorde de zware diesel auto de bocht om komen. Terwijl hij m’n oprit op reed zwaaide hij enthousiast naar me en liep naar de auto en stapte in. “Hey Nanda alles goed? Daar gaan we dan naar H. hé?! zei hij spontaan. “Ja, best bijzonder en ik vraag me af waarom en hoe die woont. Ach, we zien het wel” en ik zocht een leuke zender op de radio.

“Volgens m’n navigatie zijn we er bijna, dit buurtje ziet er niet verkeerd uit” We reden door een villa wijk met de prachtige huizen links en rechts. We bleven een tijdje voor ’t hek staan en ging open zodat we ’t grint pad op konden rijden. Ik stapte uit en vernachelde bijna m’n hoge hakken. De grote deur ging open en daar stond H in de opening. “Welkom in m’n stulpje, leuk dat je er bent!” en we gaven elkaar drie zoenen. Hij hield me zoals gewoonlijk sierlijk aan m’n hand en we liepen door z’n prachtige woning. “Wat leuk dat ik hier mag komen, je verrast me!” zei ik. “We kennen elkaar al een aantal jaren en ik wilde dat je een stap dichter in m’n leven zou komen. Ik wil je een andere kant van mezelf laten zien van mezelf, vanavond”. Hij schonk een glas in “Ojee, je drinkt geen alcohol he? Was het even vergeten toen ik naar je knap gezichtje keek”. “Fris of een sapje is prima hoor” zei ik ontspannen. Hij kwam de kamer in en zette ’t op de prachtige salon tafel. Ik keek wat om me heen en m’n oog viel op het ijsberenvel bij de openhaard, die inmiddels voor een knus sfeertje zorgde.

Volgens mij kon die m’n gedachten lezen. “Zullen we op het velletje gaan liggen met ons drankje?” en terwijl die dit zei stond hij al op en stak z’n hand uit, zodat ik hem kon volgen. Ik maakte sierlijke passen achter hem aan. We lagen op onze buik naast elkaar met ’t glas in de handen en keken naar ’t vuur. “Mooi hoor” zei ik met een glimlach en keek H. aan. Hij streelde met z’n hand door m’n haar. “Je heb toch nooit krullen?” merkte hij op. “Speciaal voor vandaag. Ik voelde dat het iets bijzonders was en ik hoopte dat je het mooi zou vinden”. “Heb je nog meer dingen die ik mooi vind?” “Dat denk ik wel” en ik kwam wat omhoog. Langzaam deed ik m’n shirt omhoog en trok m’n over m’n hoofd uit. “Rood!” riep die enthousiast. “Dat staat je goed. En ik vind het inderdaad heel mooi” Ik maakte m’n broek open, schoof hem langzaam over m’n heupen, ging even zitten en trok hem speels over m’n lange benen heen. Ging staan en terwijl ik en maakte een rondje, zodat hij alles goed kon zien. “Prachtig”. Hij ging staan en zei; “Ik heb ook iets voor je en hoop dat je het kan waarderen”. Ik hou van verassingen maar vond dit wel spannend. Wat zou het zijn? Vroeg ik mezelf af.

H. heeft een baan in de zakenwereld en hij ziet er goed uit in pak maar zodra z’n pak uit is komt er een stoere vent naar boven met z’n vele tattoos. Het is telkens weer de vraag of hij er een nieuwe bij heeft, die hij dan ook meestal laat zien en er wat over vertelt. Hij trok z’n kleren uit en stond daar in een zwarte string. Ik wist niet wat ik had verwacht en keek hem dan ook aan, toen hij ietwat onzeker een rondje voor mij maakte. En ik moet zeggen; het stond hem niet verkeerd. Z’n billen kwamen prachtig uit en de voorkant was ook niet verkeerd. Gelukkig was het een mooie string van goede kwaliteit. “Niet verkeerd H.” zei ik en zag dat hij zich ontspande met deze ‘goedkeuring’. In m’n lingerie kroop ik naar hem toe en ging op m’n knieën en we knuffelde elkaar. M’n handen gleden naar z’n kont “Lekkere kont heb je in je string!” zei ik en kneep er speels in. Hij kwam wat dichter tegen me aan en voelde z’n stijve tegen m’n been. Ik gaf ‘m een kus op z’n mond en een lichte zuigzoen in z’n nek. Hij ging zitten en ik kroop op z’n schoot. We hadden beide onze lingerie nog aan en ik schuurde over z’n schoot heen. Z’n heerlijke stijve voelde ik tegen me drukken en terwijl hij me stevig vast hield en m’n hals en borsten zoende ging ik met m’n handen door z’n haar heen. Ik voerde het tempo wat op en hij begon te zuchten en te kreunen en keek me aan.

Hij vroeg of ik even wilde staan en terwijl ik dit deed trok hij m’n string naar beneden en ging weer omlaag. Gehurkt zat ik voor hem en van geilheid stonden m’n lipjes wat uit elkaar. Hij haalde z’n middelvinger er door en likte ‘m af om hem vervolgers in m’n kutje te stoppen. Hij ging steeds sneller en dieper en stak er een vinger bij en niet veel later nog eentje. Ik kwam kreunend klaar en met een blosje op m’n wangen keek ik ‘m aan. Ik pakte z’n hand en likte z’n vingers af. Keek naar beneden en zag dat z’n pik enorm was, trok z’n string omlaag en bukte en zoog ‘m heerlijk af. Terwijl hij m’n lange haren bij elkaar in een soort staartje deed en er aan trok en m’n hoofd tegen hem aan duwde begon die weer diep te kreunen. De warmte van het vuur en de zachtheid van het ijsberenkleedje zorgde voor meer geile prikkels en ik draaide me om en ging met m’n billen tegen z’n stijve pik. Met m’n arm achter me rug hield ik z’n pik vast en liet ‘m tussen m’n billen glijden. Ik boog iets naar voren en liet ‘m in m’n kut glijden en zakte weer omlaag.

Stevig hield ie m’n heupen vast en neukte me heel snel met korte stoten. Heerlijk hoor, mij heb je! Het duurde dan ook niet lang of ik kwam intens klaar. Ik keek achter me en zag H. met getuite lippen en het zweet op z’n hoofd me kei hard neuken en dat maakte het allemaal nog geiler. Z’n pik stond op knappen en ik voelde hoe die kwam en alle klodders zaad diep in me spoot. Hij bleef nog even in me zitten, want hij weet dat ik dat zo lekker vind. Na een aantal seconde ging die uit me en slaakte een diepe zucht “Poe poe, dat was nog eens lekker” en gaf me tevreden een kus op m’n wang…

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top