Skip to content

Momenteel actief

Gek op BDSM
4.73/5 (11)

BDSM is iets wat ik al jaren doe. Ik vind het zalig om bijvoorbeeld op verschillende manieren vast te worden gebonden, terwijl mijn mannelijke partner van alles met mij uit gaat halen. Ik vind het namelijk zalig om helemaal weerloos te zijn. Ik probeer dan wel tegen te stribbelen, maar dat is meer het spel wat we spelen. Mijn vriend van nu vindt het ook wel heel erg leuk om mij in de touwen te hijsen. Hij weet ze op de manier vast te maken die ik heel erg geil vind. Ik kan niet zo heel goed uitleggen hoe hij het doet, maar mijn handen zitten op mijn rug en zitten dan weer aan mijn benen vast. Ik kan op mijn knieën zitten en al dat soort dingen nog meer. Ik ben dus vrij bewegelijk.

De afgelopen keer, vorige week, lag ik op de grond en was ik weer op die manier gebonden. Het voelde zalig. Mijn man laat mij vaak wachten, zodat ik van de opbouwende spanning en de touwen op mijn huid kan genieten. Ik hou van dan branderige gevoel van de speciale touwen die langs mijn huis schuren. Het meest opwindende vind ik dan nog steeds dat wachten, want ik weet niet wanneer mijn vriend komt en wat hij gaat doen. De pijn van de touwen maakt mij dan geiler en geiler, dus ook die keer. Ik lag daar zo en ineens zag ik hem en zijn erectie binnen komen lopen. Hij was zich heel langzaam aan het aftrekken en zette mij op mijn knietjes neer. Ik moest mijn mond openen en stukje bij beetje schoof hij zijn dikke lul bij mij naar binnen.

Ondertussen, terwijl ik zo aan het pijpen was en zijn enorme staaf achterin mijn keel voelde glijden, zette hij twee tepelklemmen op mijn tepels. Ik voelde de schok door mijn lichaam gaan. Hij greep mij bij de haren beet en begon mij ruw in mijn keel te neuken. God, wat geniet ik daar toch van, iedere keer weer. Het kwijl kwam uit mijn mond stromen en mijn ogen begonnen te tranen. Ik merkte hoe hij de klemmen aandraaide, waardoor het nog meer pijn ging doen. Toen trok hij zijn leuter uit mijn strot en terwijl ik nog aan het bijkomen was, duwde hij mijn hoofd op de vloer, zodat ik mijn kont omhoog moest drukken. Ik voelde zijn sterke handen op mijn heupen en even later bij mijn billen. Hij trok mijn hammen van elkaar en naaide mij diep in mijn kut, terwijl hij twee vingers nog dieper, zo leek het, in mijn anus duwde. Ik gilde het uit van geilheid en smeekte hem mij in mijn kontje te pakken.

Ik voelde zijn lul langzaam uit mijn schede glijden. Hij sloeg nog even op mijn billen, trok de touwen, die we speciaal voor BDSM sex hadden aangeschaft, aan en propte zijn best wel dikke eikel in mijn kont. En hij naaide me, zoals hij mij nog niet eerder in mijn kontje had genaaid. Diepe, harde halen, zijn ballen die tegen mijn klit begonnen te slaan, het werd mij teveel en ik kwam haast spuitend klaar. Hij hield het behoorlijk lang vol in dat hoge tempo, maar uiteindelijk kwam hij tot zijn orgasme en hij spoot mijn darmen helemaal vol. Ik kon dat warme, plakkerige geile spul zo naar binnen voelen schieten. Wat lekker zeg! Daarna heeft hij mij even bij laten komen en ook hij kwam even bij zinnen. Aangezien hij nog behoorlijk jong is, kon hij al snel een tweede keer. We hebben die avond heel erg lang en veel geneukt en de meest stoute spelletje gedaan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top