Skip to content

Momenteel actief

Hard gebruikt tijdens BDSM spel
4.17/5 (6)

Ik wil een ervaring delen met jullie over BDSM. Ik ben er al jaren helemaal gek op en kan eigenlijk niet zonder. Ik weet dat sommige mensen mij dan wel voor gek zullen verklaren, maar heel eerlijk gezegd maakt mij dat geen moer uit. Ik geniet ervan om vastgebonden te worden. Vind het zalig om in de touwen of kettingen te hangen, terwijl mijn Meesteres mij gebruikt, op welke manier ze maar wil. De vorige keer dat ik bij haar was, moest ze het wat rustiger aandoen, omdat ze zich de keer daarvoor een beetje had laten gaan. Dat was mijn vraag aan haar, of ze het kalmer aan wilde doen. Vond ze geen punt. Ik wilde dus vertellen over die keer daarvoor. Want hoewel ik wat meer pijn had als anders. Was het voor mij toch wel erg zalig om te ervaren.

Ik wilde een keertje iets meer extreems als anders meemaken. Dat kon ze mij wel geven. Ik moest volledig naakt gaan zitten op een houten bankje, zodat mijn kleine billen ook nog zeer zouden gaan doen aan het harde hout. Ze bond mij op zo’n manier vast dat ik mij helemaal niet kon bewegen, alleen opstaan en een beetje huppelen zou mij nog lukken. Ik moest dan ook gaan staan en ik moest als een soort haasje naar de kettingen die ze aan het plafond heeft hangen springen. Dat deed ik en daar werd ik ook aan vastgemaakt, waarna mijn Meesteres mij omhoog begon te takelen. Ik hing daar als een soort mummie of cocon in de lucht en toen begon haar spel. Eerst greep ze mijn zak stevig beet en begon deze rond te draaien. Mijn lul werd hard van die pijn, ik word daar gewoon heel erg opgewonden van. Daarna pakte ze een cockring en deed deze om mijn pik. Hij zat goed strak en ze kon hem met een soort schroefje nog aandraaien ook, wat ze dus ook deed.

Daarna greep ze twee klemmen en zette deze op mijn zak. Het schoot door mijn lijf, die heerlijke pijn die ik bij BDSM zo mooi mag ervaren als slaafje. Vervolgens nam ze twee vacuümpompjes die over mijn tepels werden gezet en deze deden hun werk hee erg goed. De pijn schoot nu zo’n beetje door mijn hele lijf. Daarbij zaten de touwen ook goed strak en omdat die aan de kettingen vastzaten, trokken en schuurden die over mijn huid. Mijn meesteres liep naar mijn achterkant en greep een behoorlijke buttplug en ramde deze droog tussen mijn billen. Ik beet op mijn lippen, wilde niet schreeuwen en onderging dit hele gebeuren met heel erg veel genot, hoe gek sommige mensen dat ok mogen vinden. Zo liet ze mij een tijd hangen, tot ze zin aan het zuigen van mijn pik kreeg. Ze zakte door haar knieën en zoog mij af en ik wilde al meerdere keren klaarkomen, maar de strakke cock ring hield het orgasme tegen, net zo vaak tot de pijn niet meer te harden was. Toen haalde ze hem eraf en zoog ze weer, tot het sperma er met ferme kracht uit kwam knallen werkelijk. Dat was een magische ontlading voor mij, helemaal omdat de Meesteres het voor het eerst sinds ons samenzijn door ging slikken. Ze speelde nog wat met de buttplug en liet mij daarna langzaam naar beneden zakken en maakte mij los. Mijn lijf was de volgende dag bont en blauw en werkelijk alles deed zeer. Maar ik heb er best van genoten. Wat mij betreft mag ze het wel vaker zo bij mij doen, maar dan niet te snel achter elkaar, ik ben tenslotte ook maar een mens!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Beter Dan Tinder Animatie

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top