Skip to content

Momenteel actief

Een geile gratis rijles
3.92/5 (12)

Fleur was net 18 geworden en ze kwam bij mij om rijlessen te volgen. Ik was al een tijdje bezig met mijn rijschool maar ik had niet vaak echt jonge meiden in mijn auto. En al helemaal niet van die meiden die er zo lekker en ondeugend uitzagen als Fleur. Ze was ook behoorlijk aan het flirten toen ik haar voor het eerst sprak. Ik ga altijd even bij de persoon langs voordat we echt gaan lessen. Ik merkte dat haar ouders niet eens op haar gedrag reageerden. Dat vond ik wel raar maar bedacht mij ook dat ze het bij haar als normaal zijn gaan zien. Daar had ik natuurlijk geen kijk op. De les werd voor dat weekend geboekt en ik reed op zaterdagmiddag naar Fleur en ze kwam er meteen aanlopen in een wel erg kort rokje voor de tijd van het jaar. Ze zat naast mij en ik kon haast niet anders dan naar haar mooie benen kijken die uitdagend naast mij te zien waren. We gingen rijden maar voordat ze de auto überhaupt ging starten zei ze tegen mij dat ze de rijles niet kon betalen. “Maar ik heb wel andere manieren waarop ik als het ware betalen kan”, zei ze en ze knipoogde naar mij en vroeg nog of ik dit niet aan haar ouders wilde vertellen.

Ik deed of mijn neus bloedde maar het spookte tijdens de rit wel door mijn hoofd. Ik had hier gewoon de kans om met een meisje van 18 heel erg stoute dingen te doen en ze bleef de hele rit flirten. Ze bewoog op bepaalde manieren waardoor ik wel moest kijken en dan zag ik dingen aan haar lichaam waar ik gewoon botergeil van werd. De eerste les was klaar. We stopten bij haar huis en ik besloot het er gewoon op te wagen. “De volgende les beginnen we met je betaling voor deze les” zei ik tegen haar en ze wreef ineens over mijn been en ook over de plek waar mijn pik zat. “Deal!” Ze stapte uit en zwaaide bevallig. Ik reed naar huis en daar rukte ik mij even af op het idee van wat ik met haar zou doen. De week duurde te lang maar eindelijk was het zaterdag en stond ik voor Fleurs’ huis. Ik liet haar rijden naar een plek waarvan ik wist dat we allerlei stoute dingen in de auto konden doen, zonder betrapt te worden. Daar aangekomen liet ik haar de auto parkeren.

Ik liet alles aan haar over en ze ging meteen aan de slag. Ze deed haar gordel los en leunde met haar sexy lichaam over mij heen en ik voelde haar borsten tegen mijn arm en ze rook ook nog eens ontzettend lekker. Ze maakte mijn gordel los, kwam een stukje terug en maakte mijn broek los terwijl ze mij begon te kussen. Al snel had ze mijn lul uit mijn broek gehaald. Ze ging nu op mijn eikel kussen en ze opende haar mond en zoog mijn pik naar binnen. Ik legde mijn handen op haar hoofd en bewoog haar op en neer en greep zo nu en dan een pluk haar vast om me dominant te voelen. Ze stopte even en deed haar topje en bh uit. Ze speelde met haar tieten en ik begon er ook mee te spelen en haar tepels werden flink hard, leunde haar kant op en zoog aan haar tepels. Fleur zoog nog even aan mijn lul en kroop toen tussen de stoelen door naar de ruime achterbank. Ik moest uitstappen om achter te komen maar dat was geen probleem. Daar lag ze. De rest van haar kleren had ze heel snel uit weten te trekken en ze lag wijdbeens haar kutje te vingeren. Ik kroop over haar heen en stuurde mijn lul naar de opening van haar hete kutje en drukte hem naar binnen. Fleur kreunde en beet op haar onderlip terwijl ze mij verleidelijk aankeek. Ik pompte zwaar ademend in dat geile tiener kutje. Ze draaide zich een beetje toen ik mij even uit haar trok en lag zoop haar zij. Zo kon ik haar mooie kontje ook bekijken terwijl ik in en uit haar lekkere lijf aan het rammen was. Het maakte soppende geluiden en ik zei dat ik ging komen. Fleur wilde dat ik over haar heen ging spuiten en dat deed ik. Het was erg veel en heel erg lekker.

De rest van de rijles hebben we niet eens gedaan, we zijn even naar mijn huis gegaan waar ze zich een beetje kon wassen. Vanaf dat moment betaalde Fleur de ene les wel en de andere ook, maar dan in natura.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top