Skip to content

Momenteel actief

Chantal van werk
4/5 (15)

Chantal is een collega van mijn werk waar ik al een hele lange tijd een oogje op heb. Ze werkt op een geheel andere afdeling en ik kom haar niet heel erg vaak tegen. Alleen in de kantine komt ze eens voorbij lopen en maken we een praatje. Soms zie ik haar bij haar auto en wil ik haar aanspreken maar dan durf ik het net niet, het blijft dan bij enkel een snelle groet. Dit gaat al een tijdje zo en het bleef een hele lange tijd bij dromen, tot we naar huis gingen en Chantal ineens naar mijn auto kwam lopen. Mijn hart ging sneller kloppen. Ze begon heel vriendelijk tegen mij te praten en vroeg: zou je eens iets met mij willen drinken?” Ik voelde mij opgelaten en opgelucht maar wist mij goed te houden en zei dat het mij heel erg leuk leek. We zouden die vrijdagavond na het werk elkaar bij een bepaalde plek in de stad ontmoeten. “Ik kijk er erg naar uit”, zei ze en liep weg en zwaaide mij nog na.

Die vrijdagavond drinken was het helemaal. We bleken zo enorm veel overeenkomsten te hebben en we hadden het heel erg gezellig. Het was heel luchtig en we lachten wat af. Het smaakte naar meer en er volgden dan ook meer afspraakjes om wat te drinken en zelfs uit eten was aan de orde gekomen. Na die avond uit eten bracht ik haar naar huis en toen was het moment aangebroken. Gingen we kussen of niet? Ik twijfelde en zij durfde de stap wel te zetten. Van een kusje was geen sprake want we hadden zo’n goede band gekregen dat we elkaar vol op de mond zoenden. Ik merkte dat Chantal zelfs haar tong naar binnen wist te werken en dat was voor mij heel erg bevrijdend. Want toen wist ik zeker dat ze mij ook wilde. Ze vroeg of ik mee naar binnen wilde komen en zei eerst nog grappend dat ze condooms had.

Binnen dronken we niets meer, we hadden elkaar in een mum van tijd weer vast en zoenden nog wilder dan daarvoor. We begonnen elkaars knopen en ritsen en wat al niet meer los te maken en gingen naar de slaapkamer. Haar naakte lichaam was prachtig en ze stond in verleidelijke houding voor mij met een condoom in haar hand. Ik moest lachen en ze maakte het los, deed het om mijn al harde lul en klom over mij heen. We rolden om en om. Zij lag bovenop en toen weer ik en ergens in het midden wist ik eindelijk mijn lul in haar te drukken. Ze begon op mij heen en weer te schuiven en mijn pik voelde strak in haar hete kutje. Ik greep haar onder haar billen en tilde Chantal op. Ze sloeg haar benen om mij heen en ik drukte haar tegen de muur en begin haar tegen de muur op te neuken.

Daarna legde ik haar op de rand van het bed en ze stak haar kont naar achteren. Ik zag die mooie kut opengaan en stak mijn lul er weer in en naaide haar in dat standje tot we samen heel erg geweldig klaar gingen komen. We gingen naast elkaar liggen. Zwaar ademend en moesten lachen. Waarom weet ik niet, het zal de opluchting zijn geweest. Chantal lag even bij mij en viel toen in slaap.

We zijn daarna vaker uitgegaan en nu zijn we een stelletje zoals ze dat noemen. En dan te bedenken dat ik dit allemaal veel eerder had kunnen hebben. Ik ben blij dat zij die stap heeft durven zetten, anders was ik dit allemaal misgelopen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top