Skip to content

Momenteel actief

De yogales
4.74/5 (19)

Een half jaar geleden besloot ik, Nina, op yoga te gaan. Ik nam vijf proeflessen op dinsdagavond. Mijn man paste op onze kinderen. Dat wil zeggen, hij stopte ze snel in bed en ging op de bank voetbal kijken. Ikzelf heb ondanks mijn leeftijd en dankzij mijn fitnessinspanningen nog altijd een figuur waar de meeste vrouwen van tien jaar jonger jaloers op zouden zijn en ik was al vanaf mijn jeugd erg lenig. Yoga was dus echt iets voor mij. De eerste cursusavond al was ik helemaal weg van mijn leraar, Ron. Het was een mooie lange man, breed en gespierd als een superheld uit de strips van mijn zoon, hagelwitte glimlach, schitterende ogen en mannelijk.

De yogacursus hield al na vier lessen een zomerstop, maar omdat ik de enige was die nog een les tegoed had vroeg hij me het laatste lesje dan maar bij hem thuis te doen. Ik juichte van binnen en voelde me tegelijkertijd schuldig. Ik betrapte me op allerlei dingen waaraan ik kon zien dat ik indruk op hem wilde maken. Zittend op de rand van het bad schoor ik mijn poesje kaal en het heuveltje tot een keurig plukje, iets wat ik eigenlijk alleen tijdens de zomermaanden deed. Ik vette de huid van mijn kale schaamlipjes licht in met een geurloze lotion, en trok een sportbeha en een mooi slipje aan. Toen trok mijn strakke zwarte yogapak aan dat mijn ronde borsten goed deed uitkomen. Ik stak mijn haar op tot een staartje, zodat ik er meer als een studente uitzag.

Toen ik was binnengelaten in zijn sfeervolle zolderappartement en alles had bekeken, schoven we de tafel aan de kant en namen plaats op de mat. Ron zette ontspannende oosterse muziek op en we namen de poses door. Het was zo spannend als hij zijn sterke armen om me heen sloeg en mijn hand vastpakte om me te leren hoe je een bepaalde houding moest aannemen. Af en toe voelde ik zijn kruis botsen tegen mijn billen, en dan ging een tinteling door mijn lijf die mijn haren op mijn arm overeind deden staan. Hij rook heerlijk. Hij was zo mannelijk. Ik was veilig omsloten door zijn lichaam en voelde me al stiekem bemind.

Er was een bepaalde spanning. Ik voelde dat mijn kruisje nat werd. Ik hield het op een gegeven moment niet meer en draaide me om zodat mijn mond vlakbij de zijne was. Voordat ik er erg in had zoenden we voorzichtig, waarbij hij me vroeg of ik dit wel wilde. Ik knikte en drukte goedkeurend mijn mond op de zijne en we zoenden verder vol passie, snuivend, onze tongen heerlijk verstrengeld. Met mijn heupen tegen zijn gespierde lichaam aan geduwd ik voelde me zo geil worden. Mijn schaamlipjes voelden zelfs glibberig en deze keer het kwam niet van de lotion. Hij ging achter me staan en legde zijn handen op mijn schouders. Zijn hand ritste mijn pak open en schoof een hand onder het strakke elastan van mijn hemd. Een rilling ging door me heen, maar ik bewoog niet. Zijn vingers gleden onder mijn sportbeha. Hij ontblootte mijn bovenlijf, zag mijn strakke ronde borsten en liet zijn hand erover dwalen, zacht knedend, sabbelend en zoenend aan mijn tepels. Ze werden keihard. Zijn andere hand kneedde mijn bil door mijn strakke yogabroek heen en zijn duim trok het kledingstuk omlaag, zodat mijn broek op mijn dijen hing. Zijn hand gleed langs de huid van mijn liezen onder mijn sportslipje naar mijn natte lipjes. Daar gleden ze door mijn spleetje en verspreidden het vocht van mijn natte kutje naar boven over mijn kittelaartje. Ik rilde van genot en voelde met mijn hand intussen aan de paal in zijn broek. Ik wilde maar één ding: zijn lekkere pik diep in mijn kutje voelen.

Ik trok het elastiek van zijn broek open en haalde al tongzoenend zijn paal uit zijn slip. Ik zakte op mijn hurken en glimlachte omhoog. Met een hand vingerde ik mijn natte spleetje en met mijn andere hand trok ik zijn paal mijn mond in. Ron had een droomfiguur en een heerlijk machtige staaf. Ik wilde hem wel dolgraag pijpen. Ik maakte er een hele show van voor hem. Ik likte langs zijn ballen, nam hem diep in mijn keel en liet mijn speeksel slierten trekken van mijn tong naar zijn eikel. Hij aaide mijn hoofd en trok me aan mijn kin weer omhoog.

Toen stroopte hij mijn broek verder omlaag. Ik stond bijna naakt voor hem. Hij tilde me op en plaatste me op de brede designbank, mijn afgestroopte broek hing nog opgerold als een touw om één enkel. Ron spreidde mijn benen en duwde mijn mooie glad geschoren lipjes open met zijn duimen. Ik lag daar opengesperd met een nat kutje op de bank en keek hem verlangend aan. Hij duwde zijn mond op mijn kutje en ik sloot kreunend mijn ogen, terwijl ik mijn borsten kneedde. Zijn tong drong bij me binnen en lebberde het vocht op. Hij kon zalig likken en maakte me helemaal gek en willoos. Zijn handen kneedden mijn billen en streelden mijn buik. Ik voelde zijn tong langs de gladde binnenkant van mijn schaamlippen glijden, dan weer versnellend rond mijn gezwollen klitje flitsen. Hij hield het tempo aan, en begon me langs zijn tong met een vinger te neuken, wrijvend over mijn G-plek. Het was nu onvermijdelijk. Ik ging zalig klaarkomen.

“Ooh jaaaaa,” kreunde ik en ik voelde mijn buik zo krampen dat al mijn krachten zich concentreerden rond mijn kutje en een straaltje bleekdoorschijnend vocht langs Rons tong en vingers liep naar buiten. Terwijl ik nog lag te stuiptrekken van genot kwam hij bovenop me liggen. Ik verlangde zo naar zijn pik. Hij duwde zijn eikel tegen mijn natte opening en perste duwend zijn harde mannelijke lid snel tot diep in mijn natte nog krampende vagina. Hij schoof nog steeds zalig in en uit me in een overmannend geil ritme zodat mijn klaarkomen alleen maar verlengd werd. Ik hijgde en kwam adem tekort, zoveel spasmes schoten door mijn lijf. Het was zalig.

Ron vouwde mijn benen wijd, verwijderde het laatste stukje kleding van mijn onderbeen en duwde mijn enkels naast mijn oren. Intussen paalde hij me stevig door in mijn opengesperde kletsnatte kutje. Gedempte korte zuigende geluidjes ontsnapten aan mijn schaamlippen bij iedere stoot. Ik beet op mijn onderlip en met mijn ogen draaiend van genot voelde ik dat mijn orgasme maar niet wegebde maar weer aanzwol tot een tweede golf van genot. Hij dreunde maar door terwijl ik alleen maar jammerend ‘Ow..oow’ kon uitbrengen. Na een versnelling van Ron schoot een derde golf van genot door mijn onderlijf en ik keek Ron met wanhopige ogen aan. “Niet….stop…pen,” stootte ik uit. Het was zo lekker. Wat een minnaar.

Hij dreunde door en ik keek hem met wijd open ogen aan. Zijn aanspannende arm- en borstspieren gaven aan dat ging klaarkomen. Ik voelde nog een orgastische golf over me heen spoelen, heftiger dan de eerdere, nu we samen klaar kwamen. Ron kreunde en ik voelde zijn gespierde kanon striemende stralen mannelijk sperma diep in mijn samentrekkende kutje spuiten. Ik keek scheel van het knetterend orgasme. Rons greep op mijn enkels verslapte. We gleden van de bank tot mijn billen de vloer raakten.

Ik was kapot van de inspanning. Ik zakte slap achterover, leunend tegen de bank, met Ron hangend over mij heen. We hijgden als paarden na de draverij. Na een tijdje floepte de halfslap geworden lul van Ron uit mijn kutje en lekte er een tsunami aan zaad tussen mijn lipjes naar buiten. Het lekte langs mijn bilspleet omlaag en vormde een halfdoorschijnende witte plas op de donkerbruine hardhouten vloer. We grijnsden ondeugend naar elkaar en ik keek op mijn horloge. Ik moest weg. Hij snapte het. Na me een beetje te hebben opgefrist en een voorlopige afspraak te hebben gemaakt voor de volgende dinsdag, fietste ik naar huis met een plakkerig en heet gevoel in mijn kruis.

Thuisgekomen groette ik mijn man, die niet eens opkeek van het voetbal, en zei dat ik direct ging douchen. In de douche trok ik mijn broek open en zag ik dat de binnenkant van mijn zwarte yogapants onder het zaad zat. Een sliert zaad hing krom als een waslijn tussen mijn kutje en het kruisje van mijn slipje. Sjeeses wat een hengst, dacht ik. Zorgvuldig stopte ik alles in een emmer heet water met biologisch wasmiddel om alle sporen te wissen. Ik stapte onder de douche en rook de zoutige geur van sekszweet op mijn huid. Ik spoelde met tegenzin het plezier van me af en waste Rons geurige zaad met een washandje uit mijn bevredigde kutje.

In de aanloop naar de volgende dinsdag had ik me vaak onder de douche gevingerd, zo spannend vond ik het weer bij hem langs te komen. Ik was al nat toen ik in de auto was gestapt om vanuit mijn werk naar hem toe te gaan. Ik keek omzichtig om me heen toen ik aanbelde bij zijn zolderappartement. Hij opende de deur en we keken vol verwachting naar elkaar. Ik stapte naar binnen en we schuifelden zoenend naar de slaapkamer. Tijdens onze hartstochtelijke zoenen kleedden we elkaar ongeduldig uit. Ron ritste mijn zwarte rok open, opende mijn blouse, deed mijn slipje en bh uit en zoende mijn hele lijf. Zijn handen streelden elk plekje. Alles tintelde en mijn tepels werden stijf.

Met alleen mijn parelketting om, kroop ik lachend het bed op. Ron kroop grinnikend achter me aan, pakte mijn billen en drukte zijn mond op mijn opbollende lipjes. Ik holde mijn rug en leunde voorover op het kussen om hem goed de ruimte te geven. Hij draaide wat rondjes rond mijn clitoris en tegen mijn binnenste schaamlippen en likte zachtjes rond en op mijn klitje. Hij maakte me goed vochtig en bovendien botergeil. Hij opende mijn schaamlipjes met zijn duim en wijsvinger, duwde een vinger naar binnen en begon me heerlijk inwendig te strelen. Oei. Het voelde nieuw en spannend.

Ron ging liggen en ik kroop op hem, zo, dat ik mijn handen om die welgevormde harde paal kon krijgen waar ik al een week naar verlangde. Ik nam zijn eikel in mijn mond en liet hem tot diep in mijn keel schuiven. Met lange halen pijpte ik hem, kluivend langs de zijkant en ondeugend naar hem kijkend terwijl ik mijn tong rond het puntje van zijn eikel liet gaan. Hij kroop overeind en kwam achter me zitten. Ik keek gespannen ademend achterom. Hij duwde zijn eikel in mijn natte kutje en gleed in me. Ik kreunde en zuchtte diep. Ik had hier zo naar gehunkerd. Ik keek opzij in de slaapkamerspiegel en zag hoe zijn mooie lijf soepel tegen me aan dreunde, terwijl die prachtige, met dikke aderen bedekte paal in en uit me schoof, glanzend van het vocht.

Dit standje voelde zalig. Zijn pik was zo stijf dat hij omhoog priemde aan de binnenzijde van mijn kutje en telkens de gevoelige plek raakte bij iedere stoot. Mijn borsten en mijn ketting schommelden onder me naar voren en naar achteren. Dan verliet zijn lul mijn smachtende kutje. Hij hield me met een hand aan mijn heup vast. Zijn andere hand lag op mijn venusheuvel en hij liet zijn duim zalig draaien door mijn roze pruilende grotje met het gezwollen kittelaartje dat bij elke streling meer leek uit te stulpen. Zijn duim was nat van mijn sap en Ron duwde hem moeiteloos een stukje naar binnen en drukte hem vast tegen mijn klitje. Zijn duim draaide en wreef heerlijk en pulserend over mijn klitje terwijl hij zijn eikel weer in stelling bracht voor mijn genotsopening. Hij bewoog zijn heupen voorwaarts en oefende met zijn pik druk uit op mijn schaamstreek. Door het vocht opende zich mijn schaamlipjes gemakkelijk en schoof het puntje van zijn eikel in me tot tegen mijn kittelaartje. Langzaam drukkend werd mijn gaatje ruimer en schoof zijn eikel in me. Vanaf dat moment ging het makkelijker en na een paar halen kon hij doordrukken tot de volle lengte mijn baarmoeder bereikte.

Ik keek hem met een rood hoofd van opwinding aan, mijn lippen getuit. Ik lachte geil en stout naar hem, met het puntje van mijn tong tegen mijn bovenlip. Ik voelde hem diep in en uit mijn kutje schuiven, een heerlijke tintelende sensatie. Ik reikte naar onder en voelde zijn paal tussen mijn wijs en middelvinger door in mijn holletje schuiven. Ik duwde mijn duim in mijn kutje en voelde zijn pik er langs bewegen. Ron trok zich terug en draaide me op handen en knieën. Ik spreidde mijn benen wijder, zodat hij erbij kon en voelde zijn paal van achter in mijn sappige, gapende kutje dringen. Onderlangs vingerde ik mijn klitje, terwijl hij zalig diep in en uit me paalde. Mijn hand was kletsnat. Ron versnelde en ik vingerde me in hetzelfde tempo ook sneller.

Ik schreeuwde het uit en hard dreunend op zijn pik kwam ik klaar. Ik leek wel geen adem te kunnen halen, zo heftig waren de spasmes. Ron duwde me opzij en ik rolde op mijn rug. “Nee, doorgaan,” zei ik en hij duwde zijn paal opnieuw in mijn nog stuiptrekkende kutje. Met snelle halen kwam het orgasme terug en zo ook de tweede golf van genot.

Ron kreunde en spoot de eerste pulserende stralen van zijn witte warme lading naar binnen. Toen trok hij zijn paal terug en liet heftig rukkend de laatste krachtige spermastralen over mijn buik en borsten landen. Het zaad landde op mijn parelketting en een druppel op mijn kin. Ik lag uitgevloerd en besmeurd dwars over het slordige bed met een nog heet en kloppend gevoel in mijn kutje. We zoenden uitgebreid terwijl ik met zijn halfslappe lul speelde en hij mijn kutje streelde. Vervolgens gingen we samen douchen. Hij waste mijn borsten en kutje en ik waste zijn pik en zijn mooie billen. Hij was zo lekker. Ik kleedde me om in mijn yogapak en stopte de vieze spullen onderin mijn tas. Bij de deur zoenden we nog een keer intens.

Met de ziltige smaak nog in mijn mond en keel kwam ik glunderend en blozend thuis. “Was het leuk,” zei mijn man? “Ja,” zei ik. “Nieuwe moeilijke houding geleerd.”
“Dit is de zesde les en ik dacht dat je maar vijf proeflessen had?” zei hij.
Ja, zei ik: “Vijf proeflessen theorie en één les praktijk.”
“Oh,” “Ga je ermee door na de zomerstop?” vroeg hij.
“Denk het wel, het doet mijn conditie bijzonder goed,” zei ik. Met een rode kop schoot ik de trap op, waste me en poetste mijn tanden omdat ik niet wilde dat mijn man het sperma zou ruiken. Ik voelde Rons lul nog kloppen in mijn nabonzende kutje. Ik keek tijdens het poetsen in de spiegel en realiseerde me wat ik een uur daarvoor allemaal had gedaan. Ik giechelde om mijn ongelooflijk bevredigende actie en hoopte dat de zomerstop snel voorbij zou zijn.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top