Skip to content

Momenteel actief

Emma neukt met inbreker
3.89/5 (9)

In het donker was het heel moeilijk te zien wie er nou haar kamer op was gekomen, maar Emma had heel duidelijk het gevoel dat ze die persoon niet kende. Het kon haast niet anders dan dat het een inbreker was. En aan inbrekers had ze – zoals iedereen natuurlijk – een ontzettende hekel. Maar wat moest ze doen? Had hij überhaupt wel door dat zij daar lag? Ze hoorde hem rommelen in de laadjes van haar make up tafel. Ineens stopte hij, alsof hij iets hoorde. Hij keek om zich heen zo leek het en kwam vervolgens heel langzaam naar haar bed gelopen. Angstig probeerde Emma zich te verbergen, maar het had geen zin. De man had haar ontdekt en trok de warme dekens van haar naakte lijf, waardoor haar huid heel snel af leek te koelen. De man leek zijn masker over zijn hoofd te doen en knipte het licht aan. Tot Emma’s verbazing had hij juist zijn masker afgedaan. Ze herkende de man niet, maar wist wel dat ze het een lekker ding vond. Wat een bizarre situatie zeg. Een inbreker die zichzelf herkenbaar maakte en niet alleen dat, zijn vrouwelijke slachtoffer die wel op hem geilde!
Emma handelde op haar impuls. Ze spreidde haar benen en begon met haar inmiddels aardig natte kutje te spelen. De inbreker kreeg een glimlach op zijn gezicht. Hij had haar normaal gesproken met rust gelaten, maar nu ze daar zo open en bloot met zichzelf begon te spelen, had hij geen keuze. Hij maakte zijn broek los en haalde zijn erectie tevoorschijn. Langzaam liep hij weer op haar af terwijl hij zich snel aan het afrukken was. Hij klom op het bed en drukte zijn lichaam op dat van Emma.

Zijn dikke pik stuurde hij in haar sappige sneetje, waarna hij met overgave begon te pompen. Zijn leuter gleed er diep in en kwam er langzaam uit. Steeds sneller bewoog hij in en uit haar, terwijl zijn volle gewicht op de stevige tieten van het geile vrouwtje drukte. Hij trok zijn nat geneukte pik uit haar schede, draaide Emma op haar rug en ging weer op haar liggen. Emma deed haar benen een klein beetje van elkaar en voelde hoe de man weer bij haar naar binnen kwam. Zodra hij diep in haar zat drukte ze haar benen tegen elkaar aan, waardoor zijn lul erg strak in haar kutje zat. De man kreunde van genot en liet een druppel kwijl uit zijn mondhoek glippen, die op haar rug terecht kwam en langzaam naar opzij stroomde. Emma genoot van de pik in haar kut. Het was alweer een tijdje geleden dat ze had liggen neuken, dus iedere leuter was welkom geweest. Zelfs als de man haar had willen verkrachten, had ze het prima gevonden.

Hij trok haar lichaam omhoog en trok daarna zijn pik – nadat hij nog even heel hard met haar neukte – uit haar poesje en liet Emma aan zijn lul zuigen. Ze slobberde de eikel die naar haar kutje smaakte naar binnen en zoog zich een ongeluk, tot ze voelde hoe het witte zaad in haar keel en op haar tong spoot. Gulzig, haast gierig slikte ze al zijn zaad door. De man kreunde van genot en uiteindelijk trok hij zijn slap wordende lul terug en deed deze weer netjes in zijn broek. Hij liep naar zijn tas en haalde een mooie gouden horloge dat hij van haar gejat had tevoorschijn en legde het weer netjes terug. ‘Bedankt,’ zei hij zacht en gaf haar een glimlach en een knipoog, om daarna het licht weer uit te knippen en als een schaduw in de nacht te verdwijnen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top