Skip to content

Momenteel actief

Sonja met een geile vreemde slet
2.8/5 (5)

Ik ben Sonja en ik wil even zeggen dat ik dit een hele leuke site vind. Zoveel leuke korte sexverhalen, ook voor mijn doelgroep, zeg maar. Ik ben een lesbienne en heb net zulke avonturen beleefd als de mensen op deze site. Ik heb een maand geleden een hele leuke meid ontmoet en het klikte meteen. Niet dat we verliefd waren, maar we werden geil van elkaar. Dat is iets wat je niet heel erg vaak meemaakt in je leven, zo heb ik althans ervaren en dus maakte ik er dankbaar gebruik van. Ik ging met haar mee naar huis en dat is iets wat ik normaal niet zo snel doe, maar ik kon niet anders.

Ik voelde mij zo opgewonden, mijn slipje plakte aan mijn kutje vast. Bij haar thuis zijn we eerst samen in bad gegaan en hoe we dat zo rustig deden, snap ik nu nog niet. Ik weet in ieder geval wel dat het heel opwindend was, hoe ze mij ging wassen, met een washand over mijn borsten, buik, benen en rug. En ik natuurlijk bij haar. Daarna zijn we uit bad gegaan en zijn we zo goed als nat op het bed gaan liggen. Het maakte ons niet uit. We streelden en zoenden en uiteindelijk kroop die vreemde vrouw zo tussen mijn benen en trok ze mijn schaamlippen voorzichtig van elkaar. Heel rustig begon ze overal te likken. Haar tong wist precies wat hij doen moest en ik genoot met gesloten ogen, streelde door haar haren en kwam geweldig lekker op haar snelle tong klaar. Ze ging nog even door, waarna ik hetzelfde bij haar gedaan heb. Ook heb ik haar mooie natte pruim eens goed liggen vingeren. Ik kan de g spot makkelijk vinden, dus dat wilde ik bij haar ook proberen. Voordat ze gewoon klaarkwam, spoot ze eerst dat aparte kliervocht uit haar doos. Wat een stralen zeg, ik zat helemaal onder. Gelukkig was ik toch al nat, dus dat maakte weinig uit. Toen pakte zij een dubbele dildo en heeft ze die diep in mijn strakke kut geduwd. Aan de andere kant ging zij liggen en zo neukten we elkaar op de meest heftige wijze denkbaar.

We bewogen snel heen en neer en kwamen denk ik wel vier keer achter elkaar klaar. Het was echt fantastisch, zo heerlijk heb ik nog nooit met een andere vrouw liggen vrijen. Het was mooi, gewoon heel erg puur en rauw als het ware. Daarna zijn we weer in bad gegaan (schoon water hoor!) en hebben we nog even liggen strelen en kletsen. Het klikte nog steeds, maar een relatie zat er helaas niet in, want de lesbische dame moest mij nog wat vertellen. Ze had een relatie! Ik werd daar heel erg boos om, want ik hou er niet van om de vrouw van een ander af te pakken. Boos ben ik uit bad gestapt, ben nat in mijn kleren geschoten en naar huis gegaan. Ik hen de vrouw daarna ook nooit meer gezien of gesproken. Wel jammer op zich, maar goed het is voor het beste denk ik zo. Want vreemdgaan is niets voor mij. En degene zijn waar mee vreemd wordt gegaan al helemaal niet! Ik hoop dat jullie mijn verhaal, ondanks het wat treurige einde, wel hebben kunnen waarderen. Misschien dat ik nog meer op ge schrijven, maar dat weet ik nog niet heel erg zeker. In ieder geval hartstikke bedankt dat jullie mijn verhaaltje hebben willen lezen en ik kijk uit naar nog meer spannende lesbo sexverhalen!

Groetjes van Lesbische Sonja

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top