Skip to content

Momenteel actief

One night stand oppikken in de kroeg
3.75/5 (16)

Hallo, mijn naam is Peter. Ik ben 34 jaar oud en kom uit Noord Holland. Ik ben normaal niet echt het type dat uitgaat, ik houd wel van mijn rust. Maar zo af en toe laat ik mijzelf dan toch een beetje gaan. En soms kom ik dan iemand tegen waar ik een one night stand mee heb. Dit overkwam mij een aantal weken geleden ook. Ik was naar een kroeg gegaan waar veel van mijn vrienden vaak komen. Ik had gehoopt hen tegen te komen, maar je zal net zien dat ze er die avond juist niet waren. Ik baalde daar eigenlijk best wel van en wilde haast weer vertrekken, maar besloot toch maar te blijven om even een paar biertjes te nemen. Uiteindelijk smaakten deze wel erg lekker en ging ik flink door. Hierdoor kwam ik helemaal los en toen ik een erg leuke vrouw zag staan, besloot ik op haar af te gaan om een praatje te maken en het klikte heel erg goed! Ik besloot spontaan haar te vragen of ze de nacht met mij door wilde brengen. Dat was trouwens niet wat ik van plan was te gaan vragen, maar omdat ik door de alcohol vrijwel geen remming meer had, floepte die vraag er spontaan uit.

Ik had geluk, want ze had er wel zin in. Later kwam ik er dan ook achter dat ze een echt slet was. Dat vertelden mijn vrienden mij toen ik haar naam, Tessa, noemde en vertelde hoe ze eruit zag. Maar dat wist ik toen niet en eerlijk gezegd had het mij toen ook niet uitgemaakt. We gingen naar haar appartement, een paar straten van de kroeg verwijderd. Ze woonde klein, maar erg leuk, dat kan ik mij nog vaag herinneren. Ik had gelukkig condooms meegenomen die avond, ik had waarschijnlijk een voorgevoel. We zaten in haar appartement op de bank en Tessa begon meteen met mij te spelen. Ze kroop op mijn schoot en schoof op en neer over mijn kruis, waardoor ik al snel een harde pik kreeg. Na een paar minuten schoof ze van mij af en lag ze met haar hoofd in mijn schoot en maakte ze mijn broek los. Heel snel had ze hem van mijn billen getrokken en voor ik het wist lag ze met mijn lul te spelen. Ze kon erg goed pijpen. De manier hoe ze met haar lippen en tong mijn eikel aan het bewerken was voelde heel fijn. Ze spuugde zelfs op mijn pik en begon het speeksel met haar mond te verspreiden. Het condoom, die ik op tafel had gelegd, werd door Tessa gepakt en heel snel en behendig om mijn lul gedaan.

Sommige gedeeltes zijn door de drank toen, nu een beetje wazig, maar wat ik nog heel goed weet is hoe Tessa weer op mijn schoot was gekropen en haar zachte kutje over mijn pik liet zakken. Het voelde zo waanzinnig goed, ik had dan ook al maanden geen sex gehad, ik was er dus ook wel aan toe. Ze had haar jurkje en de rest van haar kleding al uit en terwijl ze op mijn pik aan het rijden was, speelde ik met haar lekkere borsten. Ze had van die kleine tietjes en daar houd ik enorm van. Ik kan niets met doe grote memmen, klein maar fijn dat is mijn ding. Dat was haar kutje trouwens ook, want ik weet nog heel goed hoe strak alles voelde. En dat terwijl ik echt niet enorm geschapen ben. Tessa kreunde en gleed van mijn schoot af en wilde dat ik over haar heen kwam leunen terwijl ze op haar rug lag. Dat deed ik natuurlijk zo goed en zo kwaad als dat ging met mijn dronken kop. Ik stuurde mijn eikel tussen haar schaamlippen en pompte mijn lul naar binnen. Ik denk dat ik nog een beetje op haar tietjes kwijlde terwijl ik met open mond haar vol aan het rammen was. Ik keek naar mijn kruis en zag mijn lul in en uit haar poesje gaan en daardoor kwam ik ineens klaar. Echt veel controle had ik er door de drank ook niet over. Ik zakte door mijn armen heen en lag op haar, terwijl ik nog aan het komen was. En toen viel ik blijkbaar in slaap. Want de volgende morgen werd ik daar op de bank wakker in een heel erg maffe houding, daardoor deed alles zeer.

Tessa had een deken over mij heen gelegd. Ze kwam uit de keuken naar mij toe en gaf mij een kopje koffie. Veel kletsen hebben we niet gedaan, ik voelde mij bijzonder ongemakkelijk. We hebben zelfs geen telefoonnummers of zo uitgewisseld. Ik ben zo snel mogelijk naar huis gegaan, nadat ik mijn fiets bij de kroeg had opgehaald. Daar ben ik gaan douchen en besloot ik de komende maanden in ieder geval niet meer te drinken. Het is wel jammer dat ik niet alles meer van die nacht kan herinneren. Maar dat ze een lekker ding was en ik zalig ben klaargekomen, dat is een ding wat zeker is!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top