Skip to content

Momenteel actief

Door de beste vriendin van mijn vrouw gepijpt
4.34/5 (32)

Het was koud buiten, dus ging ik snel naar huis om op te warmen. Ik had een lange dag achter de rug en ik wilde gewoon lekker thuis ontspannen, samen met mijn vrouwtje een film kijken. Kom ik binnen, is mijn vrouw nergens te bekennen. Wel is daar haar beste vriendin. Blijkt dat mijn vrouw weg moest voor haar werk. Ze heeft een belangrijke functie binnen het bedrijf en dit soort dingen gebeuren wel vaker. De vriendin bleef om het mij te vertellen. Het is een mooie vriendin, steeds als ze bij ons op bezoek is, bekijk ik haar lichaam in het geniep. Als ze opstaat kijk ik naar haar mooie ronde billen en als ze praat en even wegkijkt, loer ik naar haar tieten. Dingen die iedere man weleens doet.

Ik kon het niet helpen, maar ik kreeg een stijve pik. En ik stond nog recht overeind, waardoor mijn lul duidelijk zichtbaar werd. Ook voor de vriendin van mijn vrouw. Ze kreeg een kleurtje op haar wangen, duidelijk van opwinding, zo dacht ik. Ik kon mijzelf even geen houding geven, dus bleef ik stokstijf staan, net als mijn lul. Ze vroeg mij of ik blij was haar te zien en ongemakkelijk begon ik als antwoord te glimlachen. Ze kwam ineens overeind en nam mijn handen beet en liet mij naast haar op de bank zitten. Daar keek ze mij aan, keek vervolgens naar de bobbel in mijn broek en toen begon ze er overheen te wrijven. Dat voelde heel lekker, ik kon meteen wel spuiten, zo geil werd ik er op dat moment van. Ze maakte mijn broek heel voorzichtig los en haalde mijn lul tevoorschijn. Er werd geen woord gezegd en ze begon mij af te trekken, terwijl ze lippen likkend naar mijn pik keek en mij weer in de ogen keek, terwijl ze speels op haar onderlip beet. “Mag ik hem in mijn mond nemen?” vroeg ze mij zachtjes. Ik knikte. Ik had het liefst haar hoofd gepakt en mijn hele leuter in haar strot geramd, zo graag wilde ik het. Ze boog voorover, veegde haar lange haren achter haar oren en nam mijn eikel in haar mond en legde hem op haar tong. Ze sloot haar lippen en ook haar ogen en zoog. Langzaam bewoog haar hoofd op en neer, steeds een beetje dieper en steeds meer kreunend en harder zuigend. Ineens nam ze mijn lul helemaal in haar keel, waardoor ik haar onderlip tegen mijn ballen voelde. Dat was een geil gezicht en het voelde ook zo. Ze deed dit nog een paar keer achter elkaar, tot ze even op moest houden om op adem te komen.

Daarna likte ze mijn ballen, terwijl ze mijn natte lul met forse snelheid af begon te trekken. Ze zoog mijn kloten een voor een naar binnen en keek mij met die geile blik aan. Weer nam ze mijn lul in haar mond en ditmaal zoog ze alsof haar leven er vanaf leek te hangen. Ik voelde een lekker gevoel in mijn onderbuik en ballen en kwam klaar. Ze had er op gerekend en slikte het spul gulzig door. Toen ik na het schokkende klaarkomen naar haar gezicht keek, zag ik een beetje zaad aan haar lippen hangen. Ik veegde het eraf en stak mijn vinger in haar mond. Ze zoog het op en deed mijn broek weer netjes dicht. “Als je niets tegen Anne zegt, gaan we de volgende keer nog een stapje verder.” Aan die belofte heb ik mij gehouden en nu wacht ik op het moment dat ik met die mooie slet mag neuken. Ik zou die tieten en billen nu wel eens zonder kleding willen aanschouwen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top