Skip to content

Momenteel actief

Kermisfan
4.33/5 (3)

Hallo, mijn naam is Steef 19 jaar ik werk al meerdere jaren op de kermis. Mijn baas heeft 1 dochter die heel knap is, ik zal mijn droom gaan vertellen en hoop dat jullie ervan genieten. Op een gewone dinsdag ging de telefoon weer, mijn baas ‘kun je werken dit weekend’? Tuurlijk zei ik ‘oke zie ik je dan’ die zaterdag kom ik op het kermisterrein aan en tot mijn geluk zie ik de oudste dochter al staan (blond mooi koppie paar flinke tieten) We groeten elkaar goedemorgen en gaan het zeil rondom de draaimolen eraf halen tot mijn verbazing stapt Lisa (fake naam) op de ladder, omdat het hartje zomer is heeft ze een jurkje aan ik kijk recht op haar rode slipje en voel mijn pik al kloppen.

Ik richt mijn aandacht maar even ergens op maar het lukt niet, shit ze komt naar beneden en schuurt met haar borsten langs mijn harde paal! Zou ze het gemerkt hebben? De rest van de dag gebeurt er niet veel tegen de klok van half 10 vonden we het mooi genoeg geweest en gingen het zeil er weer omheen hangen ze ging weer op de ladder staan ik probeerde niet te gluren, maar keek toch tot mijn verbazing kijk ik recht tegen haar geschoren gleufje en zie wat vocht glinsteren mijn paal staat op klappen, het zeiltje hangt erom en ik sta in de draaimolen ze komt ook naar binnen wat ik raar vindt maar schenk er geen aandacht aan en trek de verlichting eruit tot ik plots een hand op mijn broek over mijn paal voel wrijven en met zwoele stem zegt, zeg beviel het uitzicht net ik kan niks anders als lichtjes ja zeggen.

Ze zet me tegen de zijkant van een auto en gaat door haar knieen en trekt me lichtjes af, daarna hoor ik niks en voel ik even niks totdat mijn hand vastgepakt word en ik even over haar borsten mag strelen en ze mijn hand in haar kutje duwt mm wat is ze lekker nat en dan opeens voel ik haar warme mond om mijn pik ik hou het niet meer en los de eerste stralen sperma diep in haar keeltje, waarna ik beslis haar te verwennen en haar op een paard zet met haar kutje naar achter en ik haar begin te likken na een tal minuten komt ze schuddend klaar op het paard, mijn paal is weer volledig op sterkte en ik zet haar met haar kont naar achteren tegen een busje en dring voorzichtig bij haar binnen ik begin te pompen en zij drukt haar kontje in de lucht bij elke stoot, Na een aantal minuten kom ik in haar kutje klaar en likt ze mijn paal schoon we kleden elkaar aan geven nog een vlugge zoen en komen onder het zeil vandaan en gaan naar huis. Het is niet bij deze ene keer gebleven haar vriendin werdt erbij betrokken maar dat lezen jullie in een volgend deel!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top