Skip to content

Momenteel actief

Sex met de vuurwerk verkoper
4.2/5 (5)

Het is alweer eind 2012 en ik besloot vrijdag om mijn vuurwerk op te halen. Ik kwam aan en het was een beetje te rustig, nou bleek dat ik dus een beetje te laat was. Ik liep naar de kassa en de verkoper draaide zich om. “Je heb geluk dat ik er nog ben. Je had besteld ?” “Dat klopt ik had inderdaad besteld” zei ik en baalde dat ik wat te laat was. Het duurde even voor hij alles op de toonbank had en ging met mij het lijstje af. “Zoals je ziet klopt alles. Heb je iemand als hulpje voor te sjouwen? Het is behoorlijk veel”. Hij keek me vragend aan en het duurde even voordat het binnen kwam. “Nou euhm, nee niet echt. Daar had ik niet aan gedacht. Ben wel met de auto en alles past maar heb geen hulpje.” Zei ik terwijl ik ‘m aankeek. “Omdat je laat bent, veel heb en niemand je kan helpen” zei die met een knipoog en liep alvast met wat tassen vol vuurwerk naar m’n auto. Ik pakte wat kleinere tasjes en liep er achter aan. We moesten zo’n 3x lopen maar toen was alles compleet. “Waar woon je precies? Moet je trappen op?” vroeg die. “Ik woon aan de andere kant v/d stad en hoef geen trappen op maar je mag best mee om nog een keer te helpen. Zou ik echt waarderen” en ik zette m’n liefste glimlach op. Hij stapte in en we reden weg. Ondertussen hadden we een leuk gesprek over koetjes en kalfjes. “Zeg, hoe heet je eigenlijk?” “Nanda, en jij bent?” “Pieter”

Pieter was heel goed in het dragen van de zware zakken en zette het neer in de gang. Ik hoefde zelfs niet meer mee te helpen, dus liep ik vast naar binnen en maakte wat lampen aan. “Pieter enorm bedankt. Kan ik je wat te drinken aanbieden?” “Lekker. Heb je bier in huis?” Hij nam plaats op de bank en keek om zich heen. Ik zette ’t biertje op de tafel. “Je woont mooi”. Zei die. “Dank je. Wil je de rest ook bekijken?” En hij stond op en volgde me door ’t huis heen. Nadat ik alles beneden had laten zien, stonden we nog even bij de trap. “Is het boven ook zo mooi?” en ik liep naar boven en hij volgde me. Hij vond alles mooi en ik hoefde nog maar een kamer te laten zien; mijn slaapkamer. “Dat is zeker je slaapkamer?” en ik knikte. Ik maakte de kamer open en liep een paar stappen vooruit. Hij volgde en keek om zich heen. “Zo, dat ziet er romantisch uit. Zwart, wit, barok.. wel heel klassiek zeg” Opeens begon die te lachen. “Zelfs je vibrators zijn in stijl. Dat zijn geen misselijke dingen zeg!” en ik keek naast mijn nachtkastje waar de hele bak met speeltjes stond. “Mag ik zo vrij zijn om te zeggen dat je veel speeltjes heb?”. Zonder blikken of blozen liet ik weten dat het klopt. “Maar zo’n leuke meid als jij moet toch wel een relatie hebben?” . Ik draaide wat om het antwoord heen en liep naar de speeltjes bak om de deksel erop te leggen. “Nee, niet de deksel erop. Ik ben benieuwd wat je allemaal heb.” En Pieter liep nieuwsgierig naar de bak toe, ging op m’n bedrand zitten en haalde een aantal dingen eruit.

Hij vroeg brutaal of ik ook een favoriet had. “Of vind je dat te persoonlijk, wat ik vraag?”. Ach, wat kon mij het schelen. Ik ben single, hij toont interesse en is blijkbaar heel open. “Jazeker heb ik een favoriet maar die ligt nog in de bak. Als je denkt te weten welke het is mag je ‘m er wel uit halen” Hij haalde een vibrator eruit die bijna een look a like penis was incl aderen. “Gebruik je deze regelmatig?” “Ja, best wel maar het is niet mijn favo!” en hij legde hem op bed, naast zich neer. Ik vond ’t wel mooi geweest en ik liep naar de bak toe. “Het zijn er teveel en als je ze één voor één eruit haalt zijn we over 5 jaar nog niet klaar” grapte ik met een harde lach. Pieter schoof wat op zodat ik naast hem kon zitten en ik graaide in de bak op zoek naar m’n favo. “Deze is het!!” riep ik enthousiast en ik hield hem voor hem. “Cool. Een roze met wit. Mooi ding. En wat kan die allemaal?” vroeg Pieter.

Ik stond op, trok m’n spijkerbroek en string omlaag en stapte eruit. Maakte de vibrator nat in m’n mond en sabbelde er wat aan terwijl ik Pieter aan keek. Terwijl hij er relaxt voor ging zitten, zette ik ‘m aan op een matige maar constante zoem. En zette ‘m op m’n clitje. Ik bewoog ‘m wat heen en weer “Wil jij ‘m vasthouden?”. Dit liet hij zich geen 2e keer vertellen en hield hem vast en drukte ‘m stevig tegen m’n clitje aan. Hij ging erbij staan en hield ‘m in de hand. Ik zoende hem op z’n wang en gaf kleine kusjes richting z’n mond en toen onze volle lippen elkaar raakte begonnen we te tongzoenen. Hij wist hoe die moest zoenen en het was heerlijk. Met gesloten ogen, dicht tegen elkaar aan, ik rook z’n mannelijke parfum en het was een genot hoe hij de trillende staaf tegen mij aan hield. M’n benen spreidde ik wat uit elkaar en hij schoof de vibrator moeiteloos in m’n kutje. Ik kreunde in z’n nek en vroeg ‘m door te gaan. Van langzaam naar steeds sneller en dieper. Het leek wel of ik dichter bij de hemel kwam, met gesloten ogen kreunde en hijgde ik. Het was heerlijk. Ik zette m’n handen in z’n rug en liet m’n nagels over z’n shirt gaan naar beneden en liet m’n handen rusten bij z’n kont.

Pieter keek naar beneden en hij haalde de wit roze vibrator uit m’n kutje, zette hem uit en hield hem tussen onze gezichten. “Lik hem, zuig hem”. En ik deed wat die zei, terwijl ik heerlijk met m’n tong langs de staaf ging keek ik ‘m diep in z’n groene ogen aan. Zonder te knipperen met m’n lange wimpers bleef ik ‘m aanstaren en nam ik ‘m helemaal in m’n mond. Steeds dieper en dieper, m’n volle lippen gingen over de staaf heen, tot ie in m’n keel zat. Langzaam liet ik ‘m er uit glijden en ik likte met ’t puntje van m’n tong over de vibrator heen, bij de denkbeeldige eikel. Ik verzamelde wat spuug en spuugde ’t op de vibrator, nam hem van Pieter over en stopte ‘m diep in mezelf en zette ‘m aan. Ik duwde ‘m langzaam op bed en kwam tussen z’n benen staan. Hij leunde op z’n ellebogen en ik kroop langzaam op ‘m en legde de vibrator naast ‘m neer op m’n bed. Hij had een heerlijke stijve in z’n spijkerbroek die goed te zien was. Ik wreef met m’n hand erover terwijl ik boven hem hing en hij m’n lange haren aan de kant schoof. Hij kwam wat omhoog en zoende me en pakte me beet bij m’n middel en trok me tegen hem aan. Nu ik op ‘m lag voelde ik z’n stijve tegen me aan prikken en ik schoof m’n hand omlaag om er met een vlakke hand over heen te gaan. Hij frummelde z’n handen tussen ons in en maakte z’n riem en broek open en trok alles omlaag. Z’n dikke grote pik steigerde omhoog en was al wat nat door ’t geile vocht. Ik ging omlaag en stak ‘m in m’n mond terwijl ik omhoog keek en zag hoe die genoot. Ik likte erover en nam ‘m vanaf z’n eikel in m’n mond en zoog ik terwijl ik ‘m diep in me nam. Dit was de perfecte heerlijke lul en krijg ik er geen genoeg van. Ik merkte dat als ik verder zou gaan hij bijna kwam en dat wilde ik niet. Ik ging op ‘m zitten en schoof over ‘m heen zodat z’n stijve door m’n lipjes gleed. Z’n handen zette ik op m’n borsten en hij kon ermee aan de slag. Kwam wat omlaag en liet z’n pik tussen m’n tieten glijden en drukte ze stevig tegen elkaar en kneedde er in.

Pieter liet weten bijna te komen en dat was wel te merken. Zou ik ‘m die kans gunnen? Wilde ik z’n zaad al over me heen? Bij de gedachte alleen al was ’t antwoord toch stiekem een ja. En zei dat hij mocht komen. “Schatje, waar wil je m’n zaad hebben? Vroeg die geil en liet de keuze aan mij over. Eigenlijk vind ik alles geil maar leek me wel weer eens lekker als die over m’n borsten kwam. Hij ging staan en rukte zichzelf helemaal leeg en z’n dikke klodders zaad kwamen over m’n borsten en ik smeerde alles uit en likte aan m’n vinger. De laatste druppels schudde hij er nog uit en ik pijpte ‘m nog even na. Het moment was voorbij, we gingen nog even beneden wat drinken en bracht ik Pieter terug naar de vuurwerk winkel. Hij gaf een kus op m’n wang “Bedankt Nanda, het was gezellig en alvast een goede en geile jaarwisseling. Wellicht tot in ’t nieuwe jaar?”

Lieve lezers; ik wil jullie allemaal een fijne jaarwisseling wensen en jullie lezen mij weer in ’t nieuwe jaar. Dat ’t weer een goed en geil jaar mag worden!

Dikke kus, Nanda

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top