Skip to content

Momenteel actief

Geheime seksrelatie met mijn nicht
4.45/5 (20)

Met dat ik dit verhaal schrijf besef ik mij dat het alweer een jaar of 4 geleden is dat dit gebeurde. Ik had een ontzettend leuke meid ontmoet. Mariska was haar naam en we hadden een bijzonder leuke klik. We vonden elkaar zo leuk dat we al vrij vlot intiem met elkaar werden. Maar we bouwden het wel een beetje op zodat we elkaar leerde kennen op seksueel vlak zeg maar. Het opbouwen begon met wat zoenen en wat plagen met aanrakingen. Langzaam maar zeker ging het richting het hebben van seks. Voordat we tot de daad over zouden gaan hielpen we elkaar eerst handmatig en met de mond. Zo trok Mariska mij heerlijk af en ook had ze mij al gepijpt. Daar was ze heel erg goed in. Haar lippen waren zacht en ze kon zo lekker zuigen en met haar tong bezig zijn. Het beste was dat ze ook alles doorslikte. Soms was het wat teveel en dan liet ze het al zuigend langs haar mondhoeken uit haar mond lopen. Dat zag er zo geil uit dat ik haast direct een tweede keer ging komen. Het was helemaal aan en we genoten van elkaar.

Ik besloot om haar indirect aan mijn moeder voor te stellen. Ik ging er op zondagavond langs en had een foto van Mariska meegenomen en begon haar te vertellen. Mijn moeder was heel blij voor mij maar haar gezicht werd haast bleek toen ik een foto liet zien. “Wat is haar achternaam eigenlijk?” Toen ik die vertelde schrok ze heftig en vertelde ze nadat ze bij was gekomen dat Mariska een nicht van mij was. Ik kon het niet geloven! Maar mijn moeder kwam met foto’s uit een fotoboek en die meid die ik daar op de foto’s zag leek wel heel erg veel op mijn Mariska. Ik moest dat allemaal even verwerken en zocht haar uiteindelijk op. Ook zij had met haar ouders gesproken en ook zij waren tot die conclusie gekomen dat we familie waren van mijn vaders kant. Wat moesten we nou doen? De kans dat zoiets kan gebeuren is altijd wel aanwezig maar dat het je echt overkomt, dat verwacht je nooit. En de seksuele aantrekkingskracht was nog steeds sterk. Misschien zelfs sterker door het taboe wat ineens naar boven was komen drijven. We hadden er flink over gepraat en kwamen tot de conclusie dat we er gewoon mee door zouden blijven gaan. Alleen zouden we het niet delen. Voor de familie waren we gewoon uit elkaar gegaan. Gewoon omdat het zo hoort. Maar ondertussen kwamen we bij elkaar en zouden we voor het eerst ook met elkaar gaan neuken. Mariska was nog steeds heel mooi, haar lichaam was zacht. Terwijl we bij haar thuis aan het vrijen waren kon ik dat goed voelen.

Ze begon mij lekker op te geilen door mij eerst heel rustig en met veel gevoel te pijpen. Ze liet haar tong langs de schacht van mijn pik gaan en likte aan de randjes en het topje van mijn eikel. Ze liet een beetje speeksel over mijn pik gaan en nam hem in haar mond. Langzaam bewoog ze op en neer en ze speelde met mijn ballen en ook met zichzelf. Na een aantal minuten ging ze naast mij liggen en tilde ze haar been op en legde het over mij heen. Een condoom dachten we op dat moment niet eens aan. We zaten helemaal in het moment. Niet slim, ik weet het. Gelukkig liep dat met een sisser af. Mijn lul stond nu vlak voor haar kutje en ik bewoog een beetje zodat we dichter tegen elkaar lagen en ik penetreerde mijn nicht Mariska. Ik neukte haar lekker diep en in een heel aangenaam tempo. Dit alles terwijl we elkaar de hele tijd strak aan bleven kijken. Ze speelde met zichzelf en haar hand zat net niet in de weg. Ze smeekte mij uiteindelijk om harder te neuken in dat strakke poesje van haar en ze kwam trillend van genot op mijn dikke paal klaar. Ik bleef in haar pompen en uiteindelijk spoot ik mijn hele lading diep in haar. Het was een tijd geleden dat ik zo heftig was klaargekomen.

We lagen daar bij elkaar in de armen en knuffelden. “Doen we hier goed aan?”, vroeg ze ineens. Ik keek haar aan en zei dat zolang we er samen met een goed gevoel van konden genieten wel. Helaas heeft het niet al te lang geduurd. De familie kwam er uiteindelijk toch achter door een verspreking van mijn kant. Ze dwarsboomden ons behoorlijk en dus gingen we uit elkaar. Ook al is Mariska mijn nicht, seksueel hadden wij een klik die ik daarvoor niet heb gehad en tot op heden nog steeds niet heb ervaren.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top