Skip to content

Momenteel actief

Homo seks in voortuin in Staphorst
3.86/5 (7)

Als man zijnde ben ik niet vies van een harig kontje op zijn tijd. Ja, ik ben een homofiel en daar schaam ik mij niet voor, ook al woon ik in een bijzonder gelovige gemeente, Staphorst. Gelukkig zit ik in het meer moderne deel van Staphorst, dus heb ik van die oude boeren niet zo heel erg veel last. Maar ik word er wel raar door aangekeken. Maakt mij niets uit, ik ben lekker koppig en laat mijn vriendjes gewoon hier langskomen. Wat mensen er dan van willen zeggen, dat moeten ze lekker zelf weten.

Ik had vorig week een hele leuke jongen in Zwolle ontmoet. Hij heet Lars en ik vond hem gewoon heerlijk om te zien. We zijn die avond de hele tijd met elkaar op stap geweest en het was eerst gewoon heel erg gezellig, maar uiteindelijk werd het meer dan dat. Veel meer. Ik nam hem mee naar huis. Toen hij hoorde waar ik woonde, twijfelde hij eerst een beetje, maar ik wist hem over te halen. En die nacht heb ik iets gedaan, waar – als we werden betrapt – ik waarschijnlijk het dorp voor zou worden uitgezet. Ik deed het namelijk in de buitenlucht met die jongen. Niet op een plein of zo, maar gewoon, bij mij in de voortuin, grenzend aan de openbare weg. Ja, ik weet het, riskant, maar ik hat een slokje op en wilde gewoon eens bijzonder wild doen. Nou, dat is gelukt. Aangezien Lars zo ontzettend geil werd van het idee alleen al, ging hij er gewoon in mee. Ik heb die knul eerst een lekker zitten pijpen. Ik zat op het houten hekje en zoog mij een ongeluk aan zijn best wel grote pik. Ik had veel moeite hem helemaal in mijn mond te krijgen, maar uiteindelijk is het mij wel gelukt.

Ik speelde wat met zijn ballen en zoog wat door, maakte die dikke pik goed nat, tot hij vond dat hij mijn lul in zijn mond moest nemen. Ik sputterde niet tegen en we wisselden snel van plaats. Mijn pik is lang niet zo groot als die van hem en dus had hij veel meer gemak om mijn lul in zijn keel te laten glijden, ook al had ik niet verwacht dat hij zo extreem zou zijn. Ik vond het heerlijk, deepthroat had ik nog niet eerder ervaren. Het geeft een apart gevoel, ik kan het niet goed omschrijven. Degenen die het ook hebben ervaren, weten waar ik het over heb. In ieder geval was het een zalig gevoel en uiteindelijk heb ik die Lars tegen de grote eik in mijn voortuin gezet en heb ik hem bikkelhard in zijn reet geneukt. Hij was verrassend ruin daar achter, dat had ik niet verwacht. Maar dat gaf niets, des te makkelijker kon ik er in komen en het voelde uiteindelijk toch behoorlijk lekker. Ik spoot zijn anus dan ook helemaal vol, ik vond dat ik dat moest doen, ook al wist die jongen niet dat ik het deed. Lars genoot er behoorlijk van. De volgende dag zijn mijn buren bij mij aan komen kloppen om te vragen of ik al dat gedoe voor mijn huis ook had gehoord. Alsof er dronken lui van alles aan het uitspoken waren. Ik deed alsof mijn neus bloedde, maar ondertussen was ik blij dat ze niet waren gaan kijken, anders had ik nu zware problemen gehad. Maar ach, al met al is het best wel spannend ls je zulke dingen doet. Alleen zou ik het in Spathorst niet meer zo heel snel doen. Tenzij ik weer flink gezopen heb, iets wat ik gelukkig niet al te vaak doe.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top