Skip to content

Momenteel actief

Vastgebonden en misbruikt
4.5/5 (34)

Mijn vriend vind het heerlijk om lekker wild met mij te doen. En op zich heb ik daar ook helemaal niets op tegen hoor. En al helemaal niet toen hij onlangs met het idee kwam om aan BDSM te doen. Op zich zag ik het wel zitten om lekker vastgebonden te worden, dat hadden we namelijk nog niet gedaan. Hij glimlachte toen ik er dus mee akkoord ging, maar hij zei dat hij nog wel iets extra’s erbij wilde doen, iets wat ik misschien wat minder zou gaan vinden.

Hij vertelde mij dat hij mij ook min of meer wilde gaan misbruiken. Even was ik stil, want dat was nogal een groot woord, misbruiken. Hij legde het gelukkig uit. Lichte pijn is wat hij mij toe wilde dienen en ik zou dan zijn slavinnetje zijn. Nou, dat klonk op zich wel heel spannend, dus ik wilde daar wel in mee gaan. Die avond zouden we het gaan doen. Hij had al een speciaal soort touwen aangeschaft, waarmee hij mij vast ging binden. Het zat allemaal lekker strak, iets wat ik wel heel erg kinky vond. Ik had mijn handen op mijn rug en ik stond recht overeind. Ik had de BDSM touwen ook bij mijn benen zitten en had ze uit elkaar staan. Hij had het allemaal zo vastgemaakt dat ik geen kant op kon en hij mij zou gaan sturen. Mijn kleine kontje moest ik eerst maar eens naar achteren steken. Hij vindt kontjes nou eenmaal heel erg lekker en ik voelde zijn handen op mijn billen. Eerst aaide hij mij zachtjes, maar al snel voelde ik dat hij met de vlakke hand steeds een beetje harder begon te slaan. Het begon zelfs een beetje zeer te doen en iedere keer dat ik bewoog, gingen de touwen strakker om mijn lichaam zitten. Hij had zich inmiddels helemaal van zijn kleding ontdaan.

Hij stond voor mij en terwijl ik gebukt stond, drukte hij zijn lul in mijn mond. Ik zoog eraan en ineens greep hij mijn hoofd en drukte hij zijn lul diep en hard in mijn keel. Ik stikte bijna, maar kon er ook helemaal niets aan doen. Hij naaide mij in mijn strotje en trok aan mijn haren. Daarna, toen ik met tranende ogen bij stond te komen, voelde ik hoe hij weer achter mij kwam staan en mij diep in mijn kontje neukte. Zij natte lul schoof er heel eenvoudig in en op een gegeven moment voelde ik zijn ballen tegen mijn kutje slaan. Ik werd echt helemaal gek. Hij sloeg weer op mijn billen en trok mijn hoofd naar achteren, terwijl hij mij naaide, zo diep en zo hard als hij maar kon, terwijl de BDSM touwen strakker en strakker kwamen te zitten. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit mijn kontje, die nog nagloeide van het harde naaien en toen trok hij zich in mijn gezicht af en spoot mijn gezicht, tieten en haren helemaal onder. Ik genoot van zijn lading en ineens.. Liep hij weg! Hij liet mij daar staan, kwam terug met zijn telefoon en nam foto’s van mij. Wat hij daar nou mee wilde doen, weet ik nog niet, maar ik weet wel dat ik ongelooflijk opgewonden was en tegelijkertijd voelde ik mij echt misbruikt. “Volgende keer gaan we een stap verder”, zei hij. En daar ben ik nu op aan het wachten. Hij komt straks namelijk thuis en dan gaan we langzaam maar zeker aan ons erotische BDSM spelletje beginnen. Ik ben benieuwd naar waar mijn grenzen uiteindelijk zullen liggen!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top