Skip to content

Momenteel actief

Wild weekend
4.6/5 (43)

Vera, mijn vrouw, had een luxe vakantiehuisje geboekt voor een weekeinde er tussenuit met de kinderen. Alles erop en eraan, zelfs een eigen indoor zwembad! Omdat het huis groot genoeg was, besloot ze Tina, haar beste vriendin, uit te nodigen. Ze zat de laatste tijd toch maar wat te simmen sinds haar relatie op de klippen was gelopen.
Vrijdag. Het huisje stond aan de rand van een groot natuurgebied. Daar was het fijn wandelen. ’s Avonds rond de open haard was het gezellig babbelen. Toen de kinderen eenmaal naar bed waren, kwam de wijn op tafel en de glazen werden gretig gevuld en geleegd. Tina kon het niet nalaten om zo nu en dan een toespeling te maken. Hoe fijn ze het zou vinden om weer eens in de armen van een man te liggen. Vera merkte op dat iemand met zo’n mooi blond koppie en zo’n welgevormd figuur als Tina echt niet lang zonder hoefde te zitten. Mannen genoeg immers. Daar het ging Tina niet om. Ze zei dat ze op zoek was een man als ik. Ik verslikte me haast in de wijn. Vera schoot in de lach. ,,Dan zul je wel flink moeten zoeken. Mart is al bezet.” En zo werd er nog een tijd geouwehoerd over de ideale partner

Wie het van de dames voorstelde weet ik niet meer, maar omdat we van de wijn en het haardvuur wat rozig waren geworden, was het tijd voor een opfrisbeurt. We gingen zwemmen. De indoorpool was er immers niet voor niets. Vera en ik gingen even kijken bij de kinderen of ze lekker lagen te slapen en deden daarna op onze kamer de zwemkleding aan. Vera had een mooi klein bikinisetje waarin haar borsten en billen heerlijk verpakt zaten. Ik moest me beheersen om d’r niet gelijk te bespringen. Toen we het zwembad betraden, lag Tina al in het water te spartelen. Ze keek ons uitdagend en ietwat teleugesteld aan. Pas toen we in het water lagen, werd duidelijk waarom. Tina had niet de moeite genomen om badkleding aan te doen. Ze zwom in haar nakie en had gehoopt dat Vera en ik ook ongekleed te water zouden gaan. We zwommen wat heen en weer en toen ik even aan de badrand stond uit te rusten kwam Tina akelig dicht bij me staan. Ze keek me met grote ogen aan en duwde haar fraaie volle tieten onnadrukkelijk tegen mijn lichaam. Het liet me niet onberoerd maar ik moest in de plooi blijven. Vera zwom in mijn richting en bevrijdde me van Tina’s aandacht. Vera en ik stoeiden nog wat in het water, toen Tina uit het zwembad klom. Tergend langzaam trok ze zich aan het trappetje omhoog en duwde haar ronde billen daarbij flink naar achteren. Ze bood ons een blik op haar kale onderkant en leek van de aandacht te genieten. Ze droogde zich af en zei naar bed te gaan.

Vera en ik waren nu met zijn tweeen in het zwembad. Ze zei dat ze me wel had zien kijken met zo’n wellustige blik naar Tina. ,,Je vond het niet vervelend he, die dikke tieten tegen je lichaam.” Ze dreef me in een hoekje van het bad en trok mijn zwembroek naar beneden. Ze nam mijn lul in haar hand en het duurde maar even of hij stond fier omhoog. Vera sloeg haar benen om me heen en duwde mijn pik langs haar kleine bikinibroekje zo in haar kletsnatte kut. Tina’s voorstelling had bij Vera kennelijk ook wat losgemaakt. We zaten geil te soppen maar het was een wat ongemakkelijke positie dus we besloten het bed dan maar snel op te zoeken. In de slaapkamer duwde Vera me op bed. Ze trok tergend langzaam haar kleine bikinisetje voor me uit. Ik kreeg een prive striptease van mijn vrouw. Heerlijk. Ik keek hoe mijn vrouw met haar borsten speelde die ze langzaam tevoorschijn toverde uit haar bovenstukje. Ondertussen trok ik me langzaam af. Vera vond dat een fijn gezicht. Ze draaide zich om en trok haar broekje uit. Wat een lekker kontje heeft ze toch. Ondertussen dacht ik hoe fijn het zou zijn om haar eens in haar hol te nemen maar dat moest ze zelf maar eens voorstellen. Daarop draaide ze zich om en speelde met een geile blik met haar eigen kutje. Ze vingerde zich langzaam voor me om zich vervolgens boven op mij te storten. Ze nam mijn harde paal in haar mond en ze begon er gepassioneerd aan te likken, kussen en te zuigen. Niet veel later liet ze zich wijdbeens over mij lul zakken. Ze bereed me als een hitsige merrie. Ze wierp haar gezicht achterover en duwde haar lekkere tieten in mijn gezicht. Ik kneep in haar zachte billen toen het zaad mijn ballen verliet en recht in Vera’s schede spoot. Ze kreunde het uit.

Zaterdag

Na een heerlijke nacht, stond mijn vrouw op tijd op. Ze ging met de kinderen de natuur in en gaf me een lange warme natte tongzoen. Ik draaide me daarna weer om en sliep nog even. Iets later werd ik wakker. Ik moest plassen. Dus slechts gekleed in mijn onderbroek dook ik nog half slaperig de badkamer in. Ik ledigde de blaas lekker ontspannen in het toilet maar toen ik me omdraaide om mijn handen te wassen, schrok ik me rot. Ik keek in het gezicht van Tina die van een royaal schuimend bad genoot.
,,Ik heb je nooit gezien”, klonk het stamelend. ,,Ik dacht dat je met Vera en de kinderen uit wandelen was.” Tina kwam een beetje overeind en veegde in een bestudeerde beweging op uiterst sensuele wijze het badschuim van haar borsten. Tjonge, wat een fijne ballen. Haar tepels staken glimmend van het water ferm naar voren. Ik stond nu vlak bij haar. ,,Nee ik lag lekker in bad”, lispelde ze terwijl ze doelgericht met haar ene hand mijn onderbroek naar beneden trok. ,,Na het plassen mag je lul wel even gewassen worden”, zei ze met hese stem en begon mijn pik zonder mijn reactie af te wachten te masseren. ,,Fijn dingetje hoor”, sprak ze schalks terwijl het bloed in sneiltreinvaart naar mijn penis stroomde. Mijn hart klopte in mijn keel. Hoewel ik trouw ben aan Vera, was dit wel erg stout maar nog veel lekkerder. Tina maakte haar lippen nat en begon me half hangend over de badrand te pijpen. Oei, dat deed ze erg goed. Mijn paal werd harder en harder en ik kon me niet meer bedwingen. Ik betaste haar grote tieten en wreef over haar natte gladde rug. Tina liet mijn pik los en kwam overeind. Ze draaide haar ronde kont naar me toe. Ik aaide haar billen en wreef even over haar kut waarbij Tina kreunde dat het een een aard had.
Toen verdween mijn kloppende lul in haar natte opening. Wat lekker om mijn pik eens in een andere kut dan die van mijn eigen vrouw te dopen. Mijn paal werd van die gedachte alleen maar groter en harder. Tina zuchtte en kreunde onder mijn ferme stoten. ,,Niet in me klaar komen”, beval ze. Ik trok mijn lul net op tijd uit haar warme zachte kut. Ik spoot haar billlen onder de klodders sperma. Wulps draaide ze daarbij met haar kont. Na dit onvermoede hoogtepunt zoenden we nog even hartstochtelijk met elkaar en toen zocht ik de beslotenheid van de slaapkamer weer op. Pas tegen de middag kwam Vera met de kinderen terug. We deden natuurlijk of er niks gebeurd was en hadden een gezellige middag met zijn allen.

s avonds zaten we weer knus rond het haardvuur. Toen de kinderen al lang en breed naar bed waren, opperde Tina dat het tijd was voor een kaartspelletje,. Nu zijn Vera en ik altijd in voor een potje klaverjassen maar strippoker hadden we nog nooit gedaan. Want dat stelde Tina voor. Toen we aan de gedachte gewend waren, deelde Tina de kaarten met enthousiasme uit. Ik was benieuwd hoe ver we zouden gaan. Nou, veel verder dan ik dacht. Tina verloor de eerste rondes en zat al snel in haar ondergoed. Ze had een spannend setje aan. Haar beha en haar slipje waren half doorschijnend. Vera en ik raakten daarna ook aardig wat kledingstukken kwijt. Vera verraste ons toen ze haar blouse uitdeed. Ze had geen beha aan en toonde trots haar borsten. Ondertussen moest ik wel heel vernuftig gaan zitten om de groeiende bobbel in mijn onderbroek niet aan de dames te laten zien.
Tina wilde het spel toen wat spannender maken. ,,De verliezer krijgt een opdracht”, stelde ze. Terwijl ze de kaarten uitdeelde, sprak ze dat degene met de laagste kaart haar borsten moest kussen. Vera en ik keken elkaar vol verbazing aan. Ik kreeg een schoppen boer en Vera had een harten 7 voor zich liggen. Tina schudde met haar borst en zei met pretoogjes: ,,nou, Vera, kom maar op.” Vera moest evenhaar schroom overwinnen maar toen boog ze naar Tina en kuste eerst haar linkertiet. Ze voelde met een hand aan Tina’s andere borst. Tina haalde zuchtend adem. Ze genoot van Vera’s aandacht. Zij kreeg de smaak ook te pakken. Nu zoog Vera ook aan de rechtertiet. Met een smakkend geluid liet ze de stijve tepel van Tina los. Vera nam nu de kaarten en zei tijdens het schudden dat de volgende met de laagste kaart aan haar poes moest likken. Ik wist niet hoe ik het had toen ik het hoorde. Vera drukte me een ruiten 8 in de hand. Tina kreeg een klaver 7, nog lager. Vera ging ervoor zitten. ,,Kom maar bij mama Tina”, sprak ze gruwelijk geil. Ze liet haar slipje zakken en spreidden haar benen. Het ondergoed hing nog om haar enkel. Tina liet zich de kans niet ontnemen om aan haar vriendins kutje te likken en en begon Vera hartstochtelijk te beffen. Tina zat gebogen over Vera en de dames kregen steeds meer interesse in elkaars lichaamsopeningen. ,,Ik wil een lul in me voelen Vera”, zei Tina. Vera keek me aan en zei: ,,Neuk Tina, maar niet in haar kut.”

Een tinteling ging door mijn lichaam toen ik dat hoorde Tina lag me d’r bips in de lucht en ik greep mijn kans. Ik masseerde haar kontgaatje even en liet mijn knots in het holletje verdwijnen. Ze kreunde het uit. En ik ook Wat was dit lekker strak zeg. En een bijzonder opwindende gewaarwording om mijn pik met Vera’s goedkeuring in de hitsige Tina te laten zakken. Vera leek er zelf ook nog hitisger van te worden. Vera stak een wijsvinger in haar mond en drukte de kletsnatte vinger in mijn kontgaatje. Mmm, wat een aparte sensatie. we waren nu met zijn drieen verbonden. Mijn lul werd nog dikker in Tina’s wellustige gaatje. Na een voorzichtig begin, neukte ik Tina steeds wilder en sneller tot ik mijn zaad in haar bilnaad liet verdwijnen. De dames hadden elkaar allang tot meerdere hoogtepunten gebracht. Ze voelden elkaar goed aan. Het kaartavondje eindigde met zijn drieen in bed waarbij ik zowel Vera als Tina mocht neuken. Gewoon recht en neer met eerst Tina naast ons en even later lag Vera met Tina te vrijen terwijl ik mijn zaad in Tina’s hete kut joeg. En voordat we in slaap vielen, zei Vera zacht tegen me: “Ik wil ook nog in mijn kont genomen worden.” Vroeg ze dat ook nog, schoot het door me heen! Ik lag lekker tegen haar rug aan en speelde met haar kutje. Mijn pik die voor de zoveelste keer hard werd, werd nu door Vera langzaam in haar achterste gepropt. Ze kreunde het uit. Want Tina zat ondertussen met Vera’s borsten en kutje te spelen. Ze gleed onder Vera’s kruis door en kneep me nog lekker in de ballen. Veel hebben we niet meer geslapen.

Zondag

Ik verliet als eerste het volle bed en ging me met de kinderen bezighouden. De dames bleven boven nog even liggen. Tegen de middag – toen de broodjes al op tafel stonden – ging ik maar eens kijken of ze het nest wilden verlaten. Ik deed de slaapkamerdeur open en ik zag hoe de twee in een intens standje soixanteneuf verwikkeld waren. Ze likten elkaar helemaal leeg. Een scherp gevoel van opwinding schoot door mijn kruis maar het was zaak om de broek aan te houden. Mijn lul was al aardig sufgeneukt en gezogen dit weekend.
’s Middags verlieten we het vakantiehuis en gingen op huis aan. Terug naar het gewone bestaan. ’s avonds verleidde Vera me om samen onder de douche te gaan. We zeepten elkaar lekker en gleden lekker tegen elkaar aan. Ze draaide zich om en wreef met haar gladde geile reet over mijn alweer harde paal. Die schoof even later in haar kut. ,,Doe je ogen dicht en doe net of ik Tina ben”, sprak ze hees. Mijn lid steigerde bij het horen van die woorden en het duurde niet lang of we kwamen hijgend klaar. Waar Vera aan dacht wilde ik niet weten maar terwijl ze door mij genomen werd, dacht ze ongetwijfeld aan iemand anders. Ze heeft fantasie genoeg. Wat een weekend. Morgen maar een snipperdag opnemen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top