Skip to content

Toekijken hoe mijn vrouw wordt gepaald

Mijn vrouw heeft al heel lang een seksuele fantasie die ze wel met mij uit wilde laten komen. Ze zou het zo geil vinden als zij zich liet neuken en ik dan stiekem mee aan het kijken was. De andere man waar ze het dan mee deed mocht niet weten dat ik daar was. Ik begreep die fantasie wel een beetje. Het leek mij namelijk ook heel opwindend om te zien hoe een ander mijn vrouw neukt. Zolang het maar op die manier was want vreemdgaan vond ik dan weer een geheel ander verhaal. We spraken er nog wat over en ik vond het een prima idee. Ze had al iemand gevonden waar ze het mee zou willen doen.

Er was een getinte jongeman op haar werk die al een tijdje met haar aan het flirten was. Ze zou dus terug gaan flirten en hem hopelijk uiteindelijk mee naar huis nemen. Ze had hem gewoon verteld dat ze getrouwd was maar dat ze het altijd al heel graag met een mooie getinte man wilde doen. En hij was daar niet zo moeilijk in en zou het geen probleem vinden om haar te pakken te nemen, daar kwam het op neer. Ze gaf mij op de dag dat ze hem uiteindelijk over had weten te halen aan dat het ging gebeuren en ik nam mijn voorbereidingen. Ik zou in de logeerkamer wachten tot zij met hem in onze slaapkamer was en dan stiekem er naartoe gaan om te gluren. Ik moest best wel lang wachten toen ze binnen waren maar uiteindelijk kwamen ze de slaapkamer in. Ik wachtte tot ik er zeker van was dat ze naakt waren en bezig waren. Ik sloop de logeerkamer uit en keek door de kier van de deur. Daar zag ik de jonge man op zijn knieën op bed zitten en mijn vrouw lag in zijn kruis en zoog aan die grote paal. Wat was die gozer geschapen zeg.

Ze slobberde heerlijk aan zijn pik en ik vond het een genot om te bekijken. Ik had mijn telefoon bij mij en besloot het te gaan filmen. Ik vond het gewoon geweldig om het vast te leggen. Ik zou het later met mijn vrouw gaan bekijken en dat zou nog veel meer geile dingen met zich meebrengen. Ik keek toe hoe ze tijdens het pijpen van zijn lul mij aankeek. Ik kreeg er hartkloppingen van. Het was heel spannend daar te staan want geen van ons beiden zou weten hoe die jongen zou reageren als hij wist dat ik daar stond. Mijn vrouw ging op haar knieën op het bed zitten en liet zich achterlangs nemen. Ze zat daar met haar mooie achterwerk omhoog gestoken en haar bovenlijf plat op het bed. De man kwam achter haar zitten en stuurde zijn grote pik tussen haar schaamlippen en begon haar te neuken. Hij hield zich niet in en ging er volledig voor. Ik filmde hoe ieder standje voorbij kwam en had zelf een dikke pik gekregen van al dat opwindende wat er met mijn vrouw gebeurde.

Als laatste standje lag ze op haar rug met haar benen ver uit elkaar en ik kon zien hoe die enorme staaf, nat van haar geil, diep in haar kutje aan het pompen was. Ik merkte aan alles dat hij bijna ging komen en dat was het moment voor mij om te beseffen dat ik beter goed verborgen kon blijven haha. Hij trok zijn pik uit haar en mijn vrouw kwam snel overeind en trok wild aan zijn pik tot hij haar onderspoot. En terwijl hij kwam, ben ik vertrokken en heb later gehoord van mijn vrouw dat ze het geweldig vond en ze het mij volgende keer ook gunt met een jong sletje. Als ik dat gedaan heb plaats ik een nieuw verhaal.

Rick

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top