Skip to content

Momenteel actief

Gewoon verschrikkelijk geil
4/5 (3)

Ik ben een net meisje van 18 jaar, goed opgevoed, op school haal ik goede cijfers, niks mis mee toch! Iedereen kent me als een lief en zorgzaam meid.
Mijn vriendinnen zeggen altijd dat ik verschrikkelijk knap ben, ik ben 1 meter 90, heb grote borsten, een strakke kontje van het joggen, dikke lippen van mezelf, en lange haren tot aan mijn kontje. Nu ben ik nogal een preuts meisje voor de buiten wereld, ja ja dat denkt iedereen ha ha. Dit weekend ben ik alleen thuis, mijn ouders zijn naar Oostenrijk. Nou hier zit ik dan zielig en alleen, NOT, dacht het niet ik ben zo geil als boter!!! Ik zit op de slaapkamer van mijn ouders, hmmm even in de la kijken van mijn moeder, JEZUS allemaal lingerie, dat ga ik lekker aantrekken, het ene setje na het andere aangetrokken en ik word steeds geiler en geiler. Ik heb een open kruisje van mijn moeder aan, ik kijk in een ander la, bah allemaal viberatoren en dildos, bah, ik ruik eraan, tjee het Kutlucht hangt er nog aan, BAH! Hmmm even denken “waar heb ik zin aan, ja even lekker voor de spiegel maar dan heb ik natuurlijk nog iets lekkers nodig”, hmm mijn ouders hebben een bed met van die grote bollen op hun bed, voorzichtig draai ik er zo een bol af, nou daar kan ik niks mee, “hmm ik heb nog een winegum, als ik dat nu in dat gaatje van die bol stop”.

Heerlijk de bol ingezeept met babyolie en tussen een stel handdoeken geklemd, de bol blijft netjes op zijn plaats met de winegum wachtend op mijn clitje, ik ga op de bol zitten en begin langzaam met mijn clitje over de winegum te bewegen, de bol voelt glad aan en de winegum ruw, het is heerlijk, ik beweeg heel snel heen en weer, de bol wordt steeds gladder, mede door mijn natte kutje. Terwijl ik naar mezelf kijk in de spiegel word ik geiler en geiler, ik hou me vast aan de knoppen van de kast, naar mezelf kijkend, kom ik heerlijk en gillend klaar!!!

Nou dat was dat, heerlijk, ik douche me, en trek mijn mini rokje aan, nog steeds geil ga ik naar buiten, het is 30 graden heerlijk, ik pak mijn mountain bike uit de schuur, even lekker naar de stad een ijsje eten. Ik op de mountain bike, heerlijk de wind langs mijn blote benen, naar een bankje, even rusten, ik ga op het bankje zitten, hmm wat is het hier rustig, niemand in de buurt, ik trek langzaam mijn slipje naar beneden tot op mijn knieën en begin mezelf lekker te vingeren, hmmmm heerlijk, shit er nadert een auto, snel trek ik mijn slipje omhoog, het is een politieauto, en de auto stopt, de agent vraagt of alles in orde is, ik zeg “ja hoor prima!”. De auto rijdt verder. Ik stap weer op de fiets richting stad om een ijsje te kopen, ijsje gekocht en richting water gefietst, bij ons in het dorp is een meer, daar aangekomen, likkend aan mijn ijsje, nog steeds bloedgeil natuurlijk besluit ik achter een bosje te gaan liggen, aan de overkant van het water zie ik een man, vrouw en 2 kinderen, volgens mij zien ze me niet, ik doe mijn slipje uit en stop het hoorntje in mijn kutje, het voelt ruw, erg lekker, daarna draai ik het om en begin met het vanille-ijs over mijn clitoris te wrijven, ik word geiler en geiler, plots zie ik de man naar me kijken, geschrokken stop ik en trek ik mijn slipje omhoog.

Lekker aan mijn ijsje likkend fiets ik terug naar huis, ik proef mijn eigen kutje, nog steeds geil besluit ik door de weilanden te fietsen, ik trek mijn slipje uit en trek de slip over de zadel, met mijn blote kontje op de zadel fiets ik verder, ik voel mijn slipje drijfnat worden van geilheid.
In de weiland staan een paar koeien, ik besluit af te stappen en ga ik het hoge gras liggen, langzaam begin ik mezelf te vingeren, net als ik lekker bezig ben hoor ik een trekker aankomen, snel stap ik op mijn fiets en ik fiets naar huis. Thuis aangekomen pak ik een pakje jus de orange en een paar sexboekjes van mijn broer, daarna ga ik naar de achtertuin, onze tuin ligt helemaal beschut, niemand kan me zien, ik kleed me helemaal uit en ben helemaal naakt, ik blader door de boekjes, jee allemaal pikken en kutjes hmm, opnieuw begin ik mezelf te vingeren, lekker langzaam, huh wat zie ik nu, de buurjongen kan precies vanuit de zolderraam op onze tuin kijken, oh NEE!!! Ik kleed mezelf snel aan. 5 minuten later hoor ik “hallo , ik ben het de buurjongen kom je even een glaasje appelsap drinken” ik zeg “Okay ik kom eraan”. Afijn ik naar de buren, zegt hij “kom mee naar de schuur, mijn vader gaat zo naar de stad dan zijn we lekker alleen”. Even later horen we de auto wegrijden…. Daar liggen we dan, ik en de 17 jarige buurjongen, nou die laat er geen gras over groeien, binnen no time ligt hij naakt tussen de strobalen, en trekt hij mijn slipje naar beneden, maar in no time is het ook weer voorbij, hij is klaargekomen, na het klaarkomen wist hij niet hoe snel hij naar binnen moest rennen, nou daar lig ik dan, onbevredigd besluit ik naar huis te gaan.

In de woonkamer start ik teleurgesteld de computer op, he een klasgenootje op facebook Lesley, een meisje, ik schrijf dat ik alleen thuis ben, ze schrijft me dat ze het huiswerk niet begrijpt, wiskunde, en ze vraagt of ik haar wil helpen, ik schrijf terug dat ze dan maar naar mij moet komen, wat raar we hebben toch vakantie…. 1 minuut later gaat de bel, Jezus Lesley staat voor de deur in haar badbak, en ik in mijn mini rok. Ik geef haar wat te drinken, ze komt naast me zitten op de bank, ze pakt haar mobieltje en begint me te filmen, ze zegt “ ga eens dansen”, ik begin te dansen, heerlijk, ik begin te swingen en te springen, ze filmt me, plots kijk ik op mijn facebook. Een berichtje, he dat is toch die man van vanmiddag bij het water huh…
Lesley trekt haar badpak uit en begint ook aan mijn rokje te trekken, voordat ik het door heb liggen we te rollebollen, we liggen in standje 69 en likken alsof het een lieve lust is, we komen heerlijk klaar!!! Lesley kleedt zich aan en gaat naar huis.

Ik kijk op facebook, heh een filmpje van mij waarin ik aan het dansen ben, jee er heeft ook iemand gekeken, ja hoor die kerel van vanmiddag bij het water, hij wil me toevoegen als vriend, ach why not, afijn vriendschap geaccepteerd, he een berichtje “ ik heb wel gezien waar je mee bezig was stouterd, geef me je adres dan kom ik even langs”. Hmm okay mijn adres gegeven. Jee nog geen 5 minuten later, DE BEL, ja hoor daar heb je hem , de nette huisvader, ik doe de deur open en laat hem binnen, direct trekt hij mij naar zich toe en begint me te betasten, heerlijk, hij likt aan mijn tepels, ik voel in zijn broek, oh wat een lekkere pik, volgens mij heeft die kerel al maanden geen sex gehad, ik trek hem af terwijl hij me vingert, ik ben nat van geilheid, samen komen we overheerlijk klaar.. Hij trekt de deur achter zich dicht, mij halfnaakt achterlatend, nog steeds bloedgeil sta ik op en ga ik achter de computer zitten en lees een berichtje van Lesley, ze zegt dat ze vandaag al acht keer is klaargekomen en nog steeds geil is.
Ik loop naar buiten en hoor een raar geluid bij de buren, ik besluit even een kijkje te nemen, bij de buren staat de achterdeur open, ik loop naar binnen en ik loop de trap op, voorzichtig open ik de deur van de slaapkamer buurjongen, ha ha, hij zit zich af te trekken op mijn dansfilmpje, ok ik zal hem nu eens bijbrengen hoe je een dame moet verwennen, Jezus wat ben ik verschrikkelijk geil……

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top