Skip to content

Momenteel actief

Janneke laat zich neuken deel 1
3.5/5 (14)

Dag allemaal. Mijn naam is Janneke. Ik heb een verhaal over mijzelf, waar ik stiekem wel heel erg trots op ben. Normaal gesproken heb ik het er niet echt over, maar dit is echt een plek waar ik het delen kan. Afgelopen jaar hadden we een lange, fantastische zomer. Ik heb dat jaar erg genoten, vooral omdat ik mijn fantasie werkelijkheid heb laten worden.
Ik droomde er al jaren van om op een afgelegen plek seks te hebben met verschillende mannen in de buitenlucht. Dat was natuurlijk niet iets wat ik zomaar even heb gedaan, er ging best wel wat plannen aan vooraf. Niet extreem veel natuurlijk, het was gewoon een oproep op de juiste website plaatsen en dan afwachten of er reacties op zouden komen. Ik had het zo gedaan, dat het twee maanden na het plaatsen van de oproep zou gaan gebeuren. Ik wilde er gewoon goed mijn tijd voor nemen. De locatie had ik van tevoren al bedacht, dus dat zou helemaal goedkomen, ik had er veel zin in.

Bij mij in de regio is het erg bosrijk, dus ik had het voor het uitkiezen. Ik had een plek gevonden, een open plek in het bos. Daar kwam haast niemand, omdat het best rot te vinden was en totaal van alle wandelroutes weg was. Ik had een route naar de plek toe gedeeld en ik zou wel wachten of er mensen zouden reageren. Maar na twee maanden waren er geen reacties. Wel kon ik zien dat min oproep meerdere malen bekeken was. Dat was op zich wel een goed teken natuurlijk. Ik had natuurlijk wel mijn twijfels, maar besloot er toch naartoe te gaan en ik zou wel zien waar het schip zou gaan stranden. Ik zou er sowieso een heel erg fijne wandeling aan overhouden, zo dacht ik bij mijzelf. Het zou om 1 uur in de middag gaan gebeuren en ik zorgde dat ik ruim op tijd op de plek was. Ik liep door het bos en er was verder niemand in de buurt, dat was wel jammer. Ik had geen enkele auto gezien op de parkeerplaats waar ik stond. Nu wist ik dat er nog eentje was, dus ik had stille hoop dat het nog zou gaan gebeuren.

Op de open plek aangekomen, legde ik mijn grote kleed neer en ging ik er lekker op zitten. Het zou nog een half uur duren voordat de eventueel eerste kerel zou komen, dus ik was mij een beetje aan het voorbereiden. Ik bekeek even een pornofilmpje op mijn telefoon en speelde wat met mijzelf. Het half uur ging langzaam maar zeker voorbij en er was nog niemand gekomen, Ik begon langzaam de moed te verliezen en nog een kwartier later was er nog geen enkel teken van mannen die mij zouden komen neuken. Mij gewoon daar in het bos buiten met de beste sex zouden komen verwennen. Ik wilde eigenlijk net gaan opstaan en de spullen in teleurstelling in gaan pakken, toen ik ineens een man aan zag komen lopen. Het was een grote, sterk uitziende kerel met een vriendelijk gezicht, maar hij was wel op zijn hoede. Dat is logisch, je weet nooit of zoiets nep is en dat er andere intenties zijn. Dat was gelukkig voor ons beiden niet het geval. Ik zag dat hij een makkelijke korte broek droeg en ik kon dus niet goed zien wat voor vlees hij in de kuip had. Maar daar zou ik, als alles liep zoals ik hoopte, gauw genoeg achter gaan komen. Hij schudde mijn hand en stelde zich voor. Ik heb ervoor gekozen geen namen te noemen, vind ik wel zo netjes naar mensen toe die niet eens weten dat ik het hier aan het vertellen ben. Hij kwam naast mij zitten en keek mij diep in mijn ogen aan. Hoe het verder ging vertel ik in deel 2.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top