Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan na iets teveel gedronken te hebben
3.75/5 (12)

Daphne is een goede vriendin van mij en ze vertelde mij over een man die mij wel zag zitten. We zaten aan de bar om de werkweek af te sluiten. Zoals we dat iedere week doen. De man bleek in de kroeg te zijn en ze wees hem aan. Toen ik keek, glimlachte hij naar mij en hief zijn glas. Ik lachte terug maar draaide mij weer om. Ik ben nou eenmaal getrouwd en ik wilde gewoon geen gedoe. Dit ging zo een aantal weken door en hoe meer ik naar hem keek, hoe moeilijker ik het kreeg. Ik voelde een geilheid voor die kerel, ik kon er niets aan doen. En thuis kreeg ik genoeg hoor, maar toch. De spanning hè?

Uiteindelijk is hij een keer naar mij toegekomen en hebben we zitten kletsen en aangezien ik meer dan anders gedronken had, ging ik overstag en wilde ik dolgraag met hem mee naar huis. Mijn vriendin had mij eigenlijk tegen moeten houden, maar die was met andere dingen bezig, of ze wilde het gewoon niet doen, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, ik ging met een wildvreemde vent mee naar huis en ik liet hem aan mij zitten. Ik wilde het wel en ik wilde het wel en ook weer niet, maar de drank liet het wel gevoel winnen. Dus toen hij mijn kleren had uitgetrokken, zelf ook uit de kleren ging en mijn benen van elkaar deed om mij te gaan beffen, vond ik het wel goed zo. Zijn tong was lang en sterk, hij boorde zo bij mij naar binnen. Ik genoot er zo enorm van, ik wist mijzelf geen houding te geven. Hij bespeelde mijn klitje alsof het een instrument was. Daarna heb ik mij op zijn grote lul gestort en zoog ik dat ding met veel spuug af. Dat kwam mede door het dronken zijn, ik had geen remmingen meer. Ik zoog, slikte en likte n deed dit alles grommend, alsi k het mij nog goed herinner. Uiteindelijk zijn we gaan neuken, maar zijn lul is nooit in mijn kutje gekomen.

Ik smeekte hem om anale sex, ik weet eigenlijk niet eens waarom. Daar had ik blijkbaar enorme behoefte aan. En thuis doen we dat ook wel, maar alleen zo nu en dan. Dit keer was het echt een behoefte, alsof ik niet zonder zou kunnen. Belachelijk als ik er nu zo aan terug aan het denken ben. Zijn dikke lul was nat genoeg en hij kon hem er zo insteken. Ik voelde hoe hij helemaal in mijn anus gleed en toen nam hij mij anaal en op zo’n manier dat ik het uitgilde van genot. Ik vingerde mijzelf tot een orgasme, terwijl ik zijn ballen tegen mijn klit aan voelde slaan. Hij spoot na een tiental minuten mijn kontje vol en zodra hij zijn lul eruit trok, voelde ik het zaad langs mijn billen naar mijn kutje stromen. Hij gaf mij een paar tissues en zo goed en zo kwaad als ik kon haalde ik het sperma weg. Daarna ben ik weer naar huis gegaan, ik besefte mij wat ik gedaan had. De volgende dag hoopte ik dat het allemaal een droom was geweest, maar bij het poepen die ochtend, werd het mij weer pijnlijk duidelijk. Ik durf het niet met mijn man te delen, ik wil hem tenslotte niet kwijtraken. Maar ik moest mijn verhaal toch eventjes kwijt, dus vandaar dat ik het hier even plaats. Bedankt voor het lezen, groetjes van een meid met spijt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top