Skip to content

Momenteel actief

Ze viel op jongere mannen
4.23/5 (13)

Ze viel op jongere mannen maar tienerjongens van een jaar of 18, dat was het voor haar toch helemaal. Op een dag kwam er een jongen folders rondbrengen en wilde een lading bij haar in de bus gooien, toen ze de deur opentrok, compleet naakt met haar rijpe maar nog erg goed uitziende lijf recht in het gezicht van de jongen. Hij kreeg er een kleur van, keek zoals iedere gezonde jongen van zijn leeftijd zou doen naar haar enorme borsten en liet zijn blik langzaam afdalen naar haar mooie kutje. Daar keek hij naar en zijn pik werd hard, dat kon de rijpe vrouw ook wel zien, zelfs door de dikke spijkerstof van zijn broek heen. En zo te zien was het ene behoorlijk dikke leuter ook nog, eentje waar zij veel plezier mee zou kunnen beleven en daarom trok ze de jongen mee naar binnen. Hij liet het dan ook zomaar gebeuren, een kans als die kon hij gewoon niet laten schieten, hij wilde maar wat graag met een vrouw van hogere leeftijd neuken, dat leek hem gewoon vele malen geiler dan met zo’n jong ding dat nog niet eens echt goed wist wat ze aan het doen was.

Hij liep achter de vrouw aan de slaapkamer op. “Jongen,” zei ze, “Je mag gaan liggen, de rest zorg ik wel voor. Je pik is zo te zien groot genoeg om heel veel plezier mee te hebben, dus dat komt wel goed,” vervolgde ze, toen ze zijn broek los had gemaakt en zijn enorme staaf naar buiten had gelaten. De buitenlucht deed zijn pik duidelijk goed, hij groeide zelfs nog een beetje meer tot hij echt fier overeind stond. De oudere vrouw kroop op het bed en slingerde haar nog lenige lijf om het zijne heen en begon tegen hem aan te rijden. Zijn pik wreef al snel tussen haar schaamlippen door, waar geen enkel haartje te bekennen was omdat ze zich die ochtend nog geschoren had. Zelfs de stoppeltjes waren weg, zo goed had ze haar best gedaan omdat ze wist dat hij folders zou komen brengen, zoals iedere Donderdag. Hij liet zich intens verwennen, de oudere vrouw ging wijdbeens boven zijn lul hangen en heel langzaam liet ze zich zakken.

Stukje bij beetje zakte zijn eikel in haar kutje, daarna de rest van zijn pik, heel langzaam zag hij alles in die ongelooflijk strak aanvoelende kut verdwijnen, waarna ze rustig op en neer begon te rijden. Ze legde zijn handen op haar heupen en daarna op haar billen, die hij begon te kneden om nog het idee te hebben dat hij haar neukte en iet andersom. Ze masseerde haar volle tieten en verhoogde haar tempo en reed zo hard op zijn lul en kneep haar kutje zo goed aan dat het net was of hij door een heel erg stevige hand werd afgetrokken. Het duurde dan ook niet heel lang voor hij in haar sappige doos spoot, het droop er ook meteen weer uit, langs haar schaamlippen en over zijn zak heen. De vrouw was teleurgesteld dat hij zo snel was klaargekomen maar stelde zichzelf gerust met de gedachte dan het door de spanning was gekomen. “Bedankt voor de..extra folder,” zei ze lachend. “Kom je volgende week weer binnen, maar dan langer?” de jongen kreeg weer een rood hoofd en beloofde plechtig terug te komen en dan zou hij haar laten zien dat hij al een echte man was, door haar heel hard te nemen, direct in het halletje van haar huis.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top