Skip to content

Momenteel actief

Spanje
4.6/5 (5)

Ik was met ouders in Spanje, we hadden een leuk huisje gehuurd. Ik was net negentien geworden, had wel wat ervaring maar nog niet veel. Onder ons zat een stel, rond de dertig. Ik kon hen zien vanaf ons balkon. Ik had met haar al een keer gesproken. Beiden zagen er goed uit. vooral hem vond ik wel sexy. Op een dag wilden mijn ouders met een excursie mee waar ik niet zo in geinteresseerd was. Ik vond dat ze samen moesten gaan, even tijd voor elkaar. Zo stond ik ze die ochtend uit te zwaaien. De zon brak door, het beloofde een mooie dag te worden.

Ik had mijn “slaapjurkje” nog aan. Kort met niets eronder. Ik keek over het balkon naar beneden en zag de buurvrouw, topless rondlopen. Hij zat op zijn stoel een krantje te lezen. Terwijl ik naar hem keek trok ik mijn jurkje speels op. Ik speelde wat met mijn fatasieen. Opeens riep ze naar boven. ,ook koffie’. Ik schrok ervan. ja, lekker’,zei ik even wat anders aan doen’. ,hoeft niet’ zei ze,ik heb je koffie al ingeschonken, wordt het straks koud’.

Ik voelde een lichte opwinding. Via de stenen trap liep ik naar beneden,Hoi’ zei ze. ,alleen vandaag’? Ik legde uit dat mijn ouders weg waren die dag. ,Ga lekker zitten’ zei hij en schof een luxe ligstoel naar mij toe. Ik ging zitten, mijn voeten haalde de grond niet en ik voelde mijn jurkje omhoog kruipen. Mijn hart bonsde hard. Vanaf de zijkant zag je mij blote billen. We dronken en aten waten. Ze waren aardig en maakte grapjes, ze stelde mij op mijn gemak. Hij kwam naar buiten met zijn camera en filmde zijn vrouw. Ze sprak lens en vertelde dat ze visite hadden. Daarna zwenkte hij naar mij. Ik lachte verlegen. Ze kwam achter mij zitten. ,Ze heeft geen slipje aan’ zei ze. Terwijl haar man bleef door filmen. ,Vind je het geil om geen slip te dragen’, vroeg ze. Ik lachte maar wat. ,Je ziet er sexy uit, complimenteerde ze mij. ,Ben je graag naakt’vroeg ze. ,ja’,zei ik zacht. Ze fluiterde in mijn oor. ,wil je hem meer laten zien’. ,Kijk hem aan’ zei ze. Terwijl ik dat deed trok ze mijn jurkje hoger, tot aan mijn navel. Daar lag ik wat ik even daarvoor stiekem op het balkon deed. Mijn tepels werden hard, het oogcontact met hem wond me op. ,zeg dat je het geil vind’ fluisterde ze mij toe., ik vind het geil’ zei ik,nog een keer, wat luider’, zei ze., ik vind het geil’ zei ik wat harder. ondertussen trok ze met jurkje over mijn hoofd en fixeerde mijn handen er mee.

De ligstoel liet ze zakken in de achterste stand. Met zijn camera verkende hij mijn lichaam. ,doe je benen wijder’ vroeg ze. Daar lag ik helemaal naakt, met me benen wijd, bekeken. ,Wil je dat hij je likt’ vroeg ze. ,vraag het maar’ zei ze ,vraag ik wil dat je me likt tussen mijn benen’. Ik zei haar na. Nog een keer en nog een keer. Ik moest hem uitdagen met geile bewegingen. Ik werd zo opgewonden, mijn lichaam trilde. Ik had dit nog nooit gevoeld. Zijn camera had hij weggelegd. Hij pakte mijn benen stevig vast en zij pakte mijn ook wat vaster. Toen zijn tong mijn raakte kreunde de ik van genot. Ze fluisterde mij in mijn oor als een soort regiseur. ,laat horen dat je het lekker vind’, zei ze. , zeg dat hij je klaar moet maken’. ik liet me gaan en koos nu ook mijn eigen woorden. Ik wilde dat hij over mij heen spoot. Dit had ik nooit eerder gewild. ,spuit over mij heen’ riep ik. ,goed zo’ hoorde ik ergens ver weg. Hij trok zich af en zocht mijn ogen. Ik keek hem geil aan en liet me zien. Ik bewoog me geil. Toen hij spoot, werd ik overrompeld door een heerlijk gevoel, waarna ik luid klaar kwam.

Later die dat hebben we meer spelletjes gespeeld. De film hebben we nog bekeken. De opname waren spannend maar niet intiem. Daarna heeft hij ze gewist. Het ging om het spel, zeiden ze. Het is iets van ons samen. Aan het einde van de dag was ik veranderd. Ik voelde me vrij, een soort betoverd. Toen mijn ouders thuis kwamen, bedankte mijn ouders op grappige wijze voor de oppas. , Graag gedaan’ zei de buurman. Allemaal moesten we lachen met ieder onze eigen gedachten.

Ik durfde hem bijna niet aan te kijken, Zijn er nog meer leuke tochtjes, voor jullie’, vroeg ik mijn vader.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top