Skip to content

Momenteel actief

Mijn stiefzus
4.3/5 (40)

Toen mijn ouders gingen scheiden was ik niet blij. Ik kreeg er uiteindelijk wel vrede mee en kon het ook accepteren dat mijn moeder een nieuwe relatie kreeg. Helemaal toen ik zag dat ik ook nog eens een stiefzus zou krijgen. Ik had altijd wel een broer of zus willen hebben maar dat is er toentertijd nooit van gekomen. Het klikte heel goed tussen ons beiden en dat was voor mij echt een zegen. Na twee jaar, ik was 19 jaar oud, was alles nog steeds in orde tussen ons beiden en de relatie tussen mijn moeder en haar vader liep ook soepel. Alles was koek en ei en op een nacht lag ik lekker te slapen en merkte ik dat de deur van mijn slaapkamer opende. Mijn moeder had de neiging om nog steeds eens te komen kijken om zeker te zijn dat ik lekker sliep.

Dus ik dacht dat dit gewoon gaande was en voelde mijzelf al snel weer wat wegzakken. Mijn slaap was natuurlijk niet direct weer heel diep. Het was heel erg warm die nacht en dus sliep ik zoals vaker gewoon naakt. Ik weet dat ik op mijn rug was gaan liggen en merkte dat de deken een beetje van mijn lijf gleed en ineens voelde ik iets bij mijn kruis. Ik keek met half open ogen en zag gewoon een hand en ik schrok en vloog overeind. Daar zag ik mijn stiefzus die blijkbaar iets met mijn lul van plan was. Het was een gekke gewaarwording voor mij en ik vroeg haar wat zij in Godsnaam aan het doen was. Ze keek een beertje verlegen weg en zei dat ze hier al lang over droomde. Ik lag daar nog bloot en ik had gewoon een harde lul. Ik twijfelde maar vond het ook erg spannend. Omdat ik benieuwd was naar wat mijn wat jongere stiefzus zou doen liet ik het toe. “Als je ermee wilt spelen mag dat wel even”, zei ik. Ze leek ineens heel erg blij en daar pakte ze heel teder mijn lul weer vast. Ze mocht nu doen wat ze altijd had willen doen maar niet durfde.

Ze trok mij af. Ze heeft best kleine handen en ik ben niet klein geschapen. Dus moest ze het met twee handen doen om mijn paal goed beet te pakken. Ik voelde aan alles dat ze dit wel vaker had gedaan. Ondertussen was ik goed aan het luisteren of mijn moeder of haar vader er niet toevallig aankwam. Maar die lagen waarschijnlijk lekker te slapen. Ik vroeg haar of ik haar kutje mocht zien. Ze deed haar slipje, het enige was ze van beneden droeg uit en ging wijdbeens zitten. Ik wilde dat ze met zichzelf ging spelen terwijl ze ook met mij bezig was. Ze vingerde haar sappige kutje goed en toen ineens, ik had het wel gehoopt maar niet gedacht dat ze het zou doen, nam ze mijn eikel tussen haar lippen en terwijl ze trok was ze ook aan het zuigen.

Ik waarschuwde haar dat ik zo ieder moment kon komen en ze knipoogde naar mij terwijl ze vingerde en harder zoog. Haar tong draaide rondjes om mijn eikel en sneller en sneller ging haar hand op en neer. Ik voelde dat ik ging komen en zij denk ik ook want ze begon diep te pijpen terwijl uiteindelijk mijn zaad uit mijn pik schoot. Ze slikte iedere druppel door en bleef zuigen tot mijn pik slap werd.

Daarna bleef ze nog wat vingeren maar werden we verstoord door geluiden van iemand die naar de wc ging. Snel glipte ze naar haar slaapkamer en ik bleef een beetje verrast achter, nog niet echt begrijpend wat er was gebeurd. Maar sinds die dag heeft ze steeds vaker mijn kamer bezocht en dan terwijl ik wakker was.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top