Skip to content

Momenteel actief

Mijn ervaring als Bull
4.38/5 (8)

Zal mij eerst maar eens netjes voorstellen. Zelf ben ik een man van 52 uit de Achterhoek met de naam Nico. Ik vind het fijn vind om in het sexspel te domineren, dus de overheersende factor te zijn voor een stel dat wat extra spanning wel ziet zitten! Inmiddels heb ik hier al redelijk wat ervaring mee, het mooiste voor mij is als een man zijn vrouw aan mij berschikbaar stelt voor sex, dus hij kijkt toe hoe zijn vrouw door mij verwent wordt, daar wordt ik echt bloedgeil van.

Ik wordt ook wel een bull genoemd, dit zal ik even uitleggen. Je kunt dus op verschillende manieren domineren, maar ik kies ervoor om het vriendelijk te houden en heb inmiddels contact met twee leuke jongere stellen. Over een ontmoeting met 1 van deze stellen gaat dit verhaal (met toestemming van beide!) Laatst was ik op en erotische chatsite aanwezig waar ik vaak ondeugende contacten opdoe. Ik sprak een man genaamd Sander die een bull zocht voor zijn vrouwtje Nicole. Zei vond het heerlijk om door een xxl paal geneukt te worden en hielt wel van het hardere werk. Ik vertelde wat ik zocht en er bleek een enorme klik te zijn. Wat om het kort te houden in een heerlijke sexdate uitmonde. We spraken af in een hotelkamer in het midden van het land, ik moest ervoor een stuk rijden, maar had het er graag voor over. Sander liet me binnen in de hotelkamer en zijn vriendin zat al op het grote bed, stelde zich voor en toen begon het spel.

Ik vroeg Sander op de bank te gaan zitten en schonk wat te drinken voor hem in, Nicole lag op het bed en ik trok mijn spijkerbroek uit en haalde mijn 21 cm grote lul tevoorschijn, hij was ook al flink opgezwollen en ik vroeg haar om een blowjob, dit liet ze zich geen twee keer zeggen en begon me flink te pijpen terwijl Sander toekeek. Toen hij goed op sterkte was begon ik haar rustig te vingeren, ze was al kletsnat en ik liet haar op haar knieen voor me zitten. Stak in een keer mijn 21 cm naar binnen, pakte haar kontje beet en begon flink te stoten! Ze gilde het uit van genot en nu pakte ik haar lange donkere haren beet en trok haar hoofd naar achteren. Vind je het lekker teefje van me, ja schreeuwde ze…..hmmm ik voelde mijn pik steeds harder worden en draaide haar om en kwam op haar liggen, begeleide mijn lul naar haar mond terwijl ik haar met mijn vingers flink verwende.

Ze pijpte me nu heel diep, bijna heel mijn lul in dat keeltje, dat was een geil gezicht. Dit ging zo’n 5 minuten door en toen besloot ik dat ik haar weer wilde neuken. Ik nam haar rustig en zag dat ze Sander aankeek en stoote extra hard, we moesten allemaal lachen en hebben nog een lange nacht gehad. Inmiddels is er een goede vriendschap uit voort gekomen en gaan we jullie op de hoogte houden!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top